רשמת שהמשטרה סוגרת תיקיםלמשטרה, לא לחברת האשראי.
וגם זה בתנאי שהחייב גנב בעצמו, ולא נעקץ על ידי מישהו שהבטיח לו הסדר חובות נוח וברח..
אבל גם במקרה שהוא נעקץ , הדרך להגיע לעוקצים היא רק דרכו.
ועל זה השאלה
למה לא בודקת אותם
אלא מטייחת?
רשמת שהמשטרה סוגרת תיקיםלמשטרה, לא לחברת האשראי.
וגם זה בתנאי שהחייב גנב בעצמו, ולא נעקץ על ידי מישהו שהבטיח לו הסדר חובות נוח וברח..
אבל גם במקרה שהוא נעקץ , הדרך להגיע לעוקצים היא רק דרכו.
גם אני קיבלתי חיובים מפיסבוקלי בחודש האחרון הייתה גנבה של 85 ש"ח כפול 6 פעמים (חיובים בפייסבוק), כל יום חיוב של 85 ש"ח, סה"כ 510 ש"ח קיבלתי עדכון מחברת האשראי שיש חשד לגנבה, שוחחתי איתם, שללתי שימוש וזוכיתי. (כרטיס של כאל), כמובן שכרטיס בוטל.
ובנוסף שמעתי מאחותי שחברתה ג"כ חויבה ע"י מרכז הקנסות בסכום של 17,000 ש"ח, היא שוחחה עם חברת האשרי ואמרו לה שיזכו אותה.
חברת האשראי לא מזכה?
הבנתי שברגע ששוללים את העסקה (במיוחד בסכומים גדולים, אז מזוכים ע"י החברה).
רשמת שהמשטרה סוגרת תיקים
ועל זה השאלה
למה לא בודקת אותם
אלא מטייחת?
למה לא ישבתם חזק על המשטרה (דרך חברי כנסת וכו') שיטפלו בזה????????????לנו גם קרה סכום ממש גדול תחזיקו חזק!!!
יותר מ60,000 שח גנבו לנו!!!
ושילמו עם זה ארנונה וחשבונות מים וחשמל בערים אחרות.....
אשכול בנושאיש עוקץ רציני במגזר החרדי בעיקר, שבו הגנבים משתמשים במספר אשראי לתשלום קנסות במרכז לגביית קנסות.
המשטרה מסרבת לחקור למרות שאפשר להגיע לגנבים בקלות.
אבל אם אני משערת נכון, הפרטים הודלפו ממאגר חרדי כלשהו , ולכן אפשר ביחד לגלות מאיפה.
אז אם גם אתם נעקצתם , אנא הגיבו פה.
כתבה
בטח ישבנו על המשטרהלמה לא ישבתם חזק על המשטרה (דרך חברי כנסת וכו') שיטפלו בזה????????????
הם לכאו' יכולים לעלות על זה תוך שניה.
אם לא תאמרו שנגנב לכם אשראי ושילמו בזה קנס של איש מסויים מאד (BB) זה לא יעניין אף אחד.נשמע כמו משהו שמצדיק תביעה ייצוגית על המשטרה.
כמו''כ כדאי לנסות להגיש תלונה במח''ש.
איך 9 חודשים לא שמתם לב??בטח ישבנו על המשטרה
החזירו לנו כסף של שלושה חודשים אחורה אבל היה עוד חודשים אחורה ואתזה לא החזירו....
וההודעה הזו לבד שווה תלונה בפני עצמה.זה לא דבר פשוט.
הנה הודעה שקיבלתי עכשיו מגורם אנונימי תבינו כמה השוק הזה פעיל...
חייבים לעצור את זה
צפה בקובץ המצורף 868153
התקשרתי למשטרה והם אמרו שצריך להגיע לתחנה להגיש תלונה, אם יהיה לי זמן אני יוסיף שעות בעבודה במקום ללכת לתחנת משטרה...וההודעה הזו לבד שווה תלונה בפני עצמה.
אין מחלקת סייבר למדינה ?!
ולא פתחו תיק נגד המשלמים ?בטח ישבנו על המשטרה
החזירו לנו כסף של שלושה חודשים אחורה אבל היה עוד חודשים אחורה ואתזה לא החזירו....
אין מחלקת סייבר למדינה ?!
ישהתקשרתי למשטרה והם אמרו שצריך להגיע לתחנה להגיש תלונה, אם יהיה לי זמן אני יוסיף שעות בעבודה במקום ללכת לתחנת משטרה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: