באיזה עיר ??
הייתי מהמרת על בית שמש
יצא לי לדבר עם אנשים משם, פלנטה אחרת
באיזה עיר ??
נכון מאוד!תכלס כמעט בכל מתקפת טילים יש כמה פצועים קל - מתוכם 80% פצועי חרדה ו 20% פצועים מריצה לממ"ד...
מה שלומך שם בצפון?לחוצים??זה עוד יותר מסוכן להיות בדיוק בין הבניין למקלט כשהטיל נופל
המקלט שלנו בחניה של הבנין
מה ההבדל בין אזעקה לפני החדשות האחרונות לאזעקה אחרי?דנה את אותם אנשים שלא רצו למרחב מוגן בחג כי לא חשבו שזה רציני וזה תפס אותם בלא מוכנים
כמעט...תכלס כמעט בכל מתקפת טילים יש כמה פצועים קל - מתוכם 80% פצועי חרדה ו 20% פצועים מריצה לממ"ד...
זה לא עניין של כסף! אדם זכותו לא להגן על עצמו וזה מאה אחוז, להתרברב בפורום זה חסר אחריות שלא לומר טיפשי לחלוטיןכמעט...
הדיון פה מיותרר
לא עולה כסף להיכנס לממד, למה שלא תעשי את זה???
את בני ברקית?הולכת לישון כל לילה עם חלוק חצאית וחולצה - אם יהיה אזעקה ונצא החוצה
לא מורידה עדשות בלילה-אם יהיה אזעקה ועד שאמצא את המשקפים
מלבישה גרביים ללילה - אם תהיה אזעקה ונצטרך לצאת ( והערב כבר הרגשתי את זה על הרגלים שאני צריכה אורור בלילה.
מטעינה כל הזמן את הפלאפון והמחשב - אם יהיו אזעקות ברצף ונרצה להתעדכן.
שמה ליד הדלת בתיק טיטול מגבונים ושמיכה לתינוקת - עם תהיה אעקה לזמן ממושך ונצטרך.
מרגישה שמורכב לי מדי הלחצים האלו.
נכון שיש לאנשים אחרים בעיות גדולות יותר.
אבל חשבתי אולי מחשבת רבים חצי נחמה??
המאורעות האחרונים לימדו אותי אישית לחשוב קצת אחרת.מכניסה בגללה הפחד שלי, לא בגלל שלהן.
הם קמים בבוקר מבסוטים...............
כנ"ל אצלנו...אצלנו לא צריך להעיר יותר מידיי כי אנחנו במרכז יחסית אבל מרגע שהאזעקות עוברות את אשדוד אנחנו כבר שומעים אותם הייטב. (חולון, ראשון, בת ים, רחובות, אזור ת''א וכ')
איפה את גרה - באיזה עיר ??אני לא ככה
אני פשוט לא מתקפדת
לא עושה כלום
לא מסוגלת לעבוד
לא מבשלת
לא משכיבה את הילדים
לא יכולה לקרוא חדשות (כל כמה דקות פותחת כתבה או אשכול ומיד סוגרת בלי לקרוא)
משותקת
אדישה
שיגמר כבר
איפה את גרה - באיזה עיר ??
אולי אני יוכל לעזור לך ... ( אם את גרה - בדרום / צפון / אזור של ערבים ... )אני לא ככה
אני פשוט לא מתקפדת
לא עושה כלום
לא מסוגלת לעבוד
לא מבשלת
לא משכיבה את הילדים
לא יכולה לקרוא חדשות (כל כמה דקות פותחת כתבה או אשכול ומיד סוגרת בלי לקרוא)
משותקת
אדישה
שיגמר כבר
אני לא יודעת על סמך מה כתב הכותב את הדברים.צפה בקובץ המצורף 1474303
ההבטחה של רבי חיים קיימת: הפוסק רבי עמרם פריד בסדרת תשובות - כל רגע
הפוסק הגאון רבי עמרם פריד בסדרת תשובות לשאלות שהתעוררו בעקבות המלחמה. האם חובה לומר אבינו מלכנו? האם יש להעיר ילדים באמצע הלילה לרוץ לממ"ד?www.kore.co.il
בהחלט.אולי עבר הרבה זמן - אבל עדיין מה שנכתב נשאר!!!!
ולכן...
@(חיה) בקשה אישית מאחד שראה יותר מידי פגיעות ישירות בבתים עם פצועים והרוגים... תנסי למחוק את ההודעות שמראות זלזול בהנחיות.....
תודה מראש!!!!
הרב מוצפי שליט"א:צפה בקובץ המצורף 1474303
ההבטחה של רבי חיים קיימת: הפוסק רבי עמרם פריד בסדרת תשובות - כל רגע
הפוסק הגאון רבי עמרם פריד בסדרת תשובות לשאלות שהתעוררו בעקבות המלחמה. האם חובה לומר אבינו מלכנו? האם יש להעיר ילדים באמצע הלילה לרוץ לממ"ד?www.kore.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: