גם אני ירושלמית ויכולה לפתח בב"ב
יש לי בטח 1000-1500 תמונות
אשמח גם לתמונה בבקשהבשמחה, מה המייל?
ומה עם שבת?אני החלטתי להשלים עם זה שהעולם השתנה,
ועשיתי סוויטש בראש,
במקום לחלום על היום שאני אמיין, אפתח, אסדר באלבומים....
פשוט לקנות מסגרת דיגיטלית.
אני חושבת שזאת בערך אותה חוויה כמו אלבום, פשוט בגרסה שמתאימה יותר למצלמות של היום.
(הבעיה היחידה היא, שגם את המסגרת עוד לא קניתי... אבל בכל אופן, מה ש'רובץ לי עכשיו על הלב' בעניין, זה בסך הכל מסגרת דיגיטלית, ולא תהליך ארוך ומסובך...)
יכולה לשלוח לי קישור היכן קנית את השובר
כפול עשרים עבודהאם כבר את נכנסת לזה, כדאי לעשות אלבום דיגיטלי
הרבה יותר נחמד להסתכל בזה
וגם נראה לי יוצא יותר זול
אחרי רפרוף בתגובות וקריאת תגובה זו בלבד. מסכימה עם העקרון.בלת"ק
אנחנו כל בין הזמנים מסדרים את כל התמונות במחשב, ככה יש למיין רק את של השנה האחרונה.. יש לנו תיקייה מסודרת של כללל התמונות- מסודרת לפי שנים, ובתוך כל שנה מסודר ג"כ לפי אירועים, חגים, טיולים וכדו'... בתיקייה הזאת שומרים את כל התמונות בלי לסנן בכלל (על תמונה אחת מכל אירוע, במקום שם התמונה כותבים את גילאי הילדים, איפה צולם וכו'). יש עוד תיקיה בנפרד, שהיא התמונות לפיתוח, שאליה מעתיקים קומפלט את התיקייה של השנה האחרונה, ומתחילים למיין... מנסיון, קודם כל מוחקים את התמונות שבטוח לא הולכים לפתח, וככה מצמצמים יותר ויותר. אם יש תמונה שיש בה שתי ילדים או יותר, אז כותבים במקום השם של התמונה את מס' הפעמים שרוצים לפתח, לפי מס' האנשים בתמונה- לכל אחד אצלנו יש אלבום לבד. אחרי שמדפיסים את הכל, יושבים כולם סביב השולחן- (זה עוד יום שלם של תעסוקה...) ממיינים את התמונות לפי כל ילד, וכותבים על כל תמונה מאחורה- את התאריך, בן כמה הילדים שבתמונה, איפה היא צולמה וכו', וכל ילד יושב עם ערימת התמונות שלו, שממויינת לפי הסדר, ומכניס לאלבום...
אחרי שאת גומרת לעצב, בתשלום מכניסה את השובר ואז משלמת רק על המשלוח
עולה רק משלוח? איפה יש כזה קופון?אחרי שאת גומרת לעצב, בתשלום מכניסה את השובר ואז משלמת רק על המשלוח
שימי לב לבחור אלבום בהתאם לגודל שהזמנת וכריכה קשה
בהצלחה
אוי שבת בלילה אחרי הסעודה....ומה עם שבת?
זה הזמן בעיקר שמסתכלים אצלי באלבומים. אחרי/לפני הסעודה
המסגרת דיגיטלית מוקצה.....
אני הדפסתי את האלבומים של זומהלאלה שמפתחים באלבום דיגיטלי
כמה תמונות אתם מכניסים בכל עמוד
איזה גודל עמוד
תתנו פרטים מפורטים בבקשה
גם אני אשמח .אולי נעשה קבוצה ונבקש הצעת מחיר זולה יותר לפיתוח תמונות בבני ברק
מי שמעניין אותה שתכתוב כמה תמונות בערך היא צריכה
נראה לי שלCBOOK יש תוכנהגם אני אשמח .
לפחות 1000-1500 תמונות אחרי מיון.
מיי אלבום עושים גם אלבומים דיגיטלים , אחותי עשתה שם כמה וכמה פעמים כולל טיולי חו"ל וכד' - יצא מקסים .
רק מי שחשוב לו שהכל יהיה פיקס- זה לוקח שעות ושבועות של עבודה.
הייתי נותנת כעת לבת שלי (13)בתור תעסוקה לעשות אלבום, רק שפעם היה להם תוכנה ויכלו להתקין בכל מחשב , כעת הכל אינטרנטי ולא מחזיקה בבית ..
נכנסתי עכשיו לאתר הזה https://www.myalbum.co.il/גם אני אשמח .
מיי אלבום עושים גם אלבומים דיגיטלים , אחותי עשתה שם כמה וכמה פעמים כולל טיולי חו"ל וכד' - יצא מקסים .
הייתי נותנת כעת לבת שלי (13)בתור תעסוקה לעשות אלבום, רק שפעם היה להם תוכנה ויכלו להתקין בכל מחשב , כעת הכל אינטרנטי ולא מחזיקה בבית ..
אולי נעשה קבוצה ונבקש הצעת מחיר זולה יותר לפיתוח תמונות בבני ברק
מי שמעניין אותה שתכתוב כמה תמונות בערך היא צריכה
אותי מענין
אני צריכה בערך 1000 תמונות
אני ירושלמית אבל יכולה בהחלט גם בב"ב.
לא פיתחתי כמעט כלום בשנתיים האחרונות. מאמינה שיהיה לי כמה עשרות/ מאה
לנו יש 500-800 תמונות
רצוי במחיר עד 40 א"ג
גם אני ירושלמית ויכולה לפתח בב"ב
גם אני מעונין כ2000 תמונותגם אני אשמח .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: