דרוש מידע גם אתן לא פיתחתן תמונות כמה שנים מכמה ילדים?

sari11

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
אני החלטתי להשלים עם זה שהעולם השתנה,
ועשיתי סוויטש בראש,

במקום לחלום על היום שאני אמיין, אפתח, אסדר באלבומים....
פשוט לקנות מסגרת דיגיטלית.

אני חושבת שזאת בערך אותה חוויה כמו אלבום, פשוט בגרסה שמתאימה יותר למצלמות של היום.

(הבעיה היחידה היא, שגם את המסגרת עוד לא קניתי... אבל בכל אופן, מה ש'רובץ לי עכשיו על הלב' בעניין, זה בסך הכל מסגרת דיגיטלית, ולא תהליך ארוך ומסובך...)

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אני החלטתי להשלים עם זה שהעולם השתנה,
ועשיתי סוויטש בראש,

במקום לחלום על היום שאני אמיין, אפתח, אסדר באלבומים....
פשוט לקנות מסגרת דיגיטלית.

אני חושבת שזאת בערך אותה חוויה כמו אלבום, פשוט בגרסה שמתאימה יותר למצלמות של היום.

(הבעיה היחידה היא, שגם את המסגרת עוד לא קניתי... אבל בכל אופן, מה ש'רובץ לי עכשיו על הלב' בעניין, זה בסך הכל מסגרת דיגיטלית, ולא תהליך ארוך ומסובך...)
ומה עם שבת?
זה הזמן בעיקר שמסתכלים אצלי באלבומים. אחרי/לפני הסעודה
המסגרת דיגיטלית מוקצה....
ולפעמים לילדה יש תוכנית להביא לכיתה תמונה שהיא היתה קטנה.... ועוד ועוד...

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
בלת"ק
אנחנו כל בין הזמנים מסדרים את כל התמונות במחשב, ככה יש למיין רק את של השנה האחרונה.. יש לנו תיקייה מסודרת של כללל התמונות- מסודרת לפי שנים, ובתוך כל שנה מסודר ג"כ לפי אירועים, חגים, טיולים וכדו'... בתיקייה הזאת שומרים את כל התמונות בלי לסנן בכלל (על תמונה אחת מכל אירוע, במקום שם התמונה כותבים את גילאי הילדים, איפה צולם וכו').
יש עוד תיקיה בנפרד, שהיא התמונות לפיתוח, שאליה מעתיקים קומפלט את התיקייה של השנה האחרונה, ומתחילים למיין...
מנסיון, קודם כל מוחקים את התמונות שבטוח לא הולכים לפתח, וככה מצמצמים יותר ויותר. אם יש תמונה שיש בה שתי ילדים או יותר, אז כותבים במקום השם של התמונה את מס' הפעמים שרוצים לפתח, לפי מס' האנשים בתמונה- לכל אחד אצלנו יש אלבום לבד.
אחרי שמדפיסים את הכל, יושבים כולם סביב השולחן- (זה עוד יום שלם של תעסוקה...) ממיינים את התמונות לפי כל ילד, וכותבים על כל תמונה מאחורה- את התאריך, בני כמה הילדים שבתמונה, איפה היא צולמה וכו', וכל ילד יושב עם ערימת התמונות שלו, שממויינת לפי הסדר, ומכניס לאלבום...

נערך לאחרונה ב:

ספרינגית

משתמש מקצוען
בלת"ק
אנחנו כל בין הזמנים מסדרים את כל התמונות במחשב, ככה יש למיין רק את של השנה האחרונה.. יש לנו תיקייה מסודרת של כללל התמונות- מסודרת לפי שנים, ובתוך כל שנה מסודר ג"כ לפי אירועים, חגים, טיולים וכדו'... בתיקייה הזאת שומרים את כל התמונות בלי לסנן בכלל (על תמונה אחת מכל אירוע, במקום שם התמונה כותבים את גילאי הילדים, איפה צולם וכו'). יש עוד תיקיה בנפרד, שהיא התמונות לפיתוח, שאליה מעתיקים קומפלט את התיקייה של השנה האחרונה, ומתחילים למיין... מנסיון, קודם כל מוחקים את התמונות שבטוח לא הולכים לפתח, וככה מצמצמים יותר ויותר. אם יש תמונה שיש בה שתי ילדים או יותר, אז כותבים במקום השם של התמונה את מס' הפעמים שרוצים לפתח, לפי מס' האנשים בתמונה- לכל אחד אצלנו יש אלבום לבד. אחרי שמדפיסים את הכל, יושבים כולם סביב השולחן- (זה עוד יום שלם של תעסוקה...) ממיינים את התמונות לפי כל ילד, וכותבים על כל תמונה מאחורה- את התאריך, בן כמה הילדים שבתמונה, איפה היא צולמה וכו', וכל ילד יושב עם ערימת התמונות שלו, שממויינת לפי הסדר, ומכניס לאלבום...
אחרי רפרוף בתגובות וקריאת תגובה זו בלבד. מסכימה עם העקרון.
אצלי ממוין לפי שנים ובתוכו לפי חודשים. ואלבומים- בשום אופן לא לכל ילד .זה כפול מאה עבודה ומחשבה כמה ומה וכו'. המחשבה שלי היא שהתמונות קיימות במחשב (החל מהילד השלישי ... אז התחיל הדיגיטלי...) אנחנו נשואים כ-20 שנה ויש לנו אלבומים בערך במספר הזה. אלבומים אלו הם ממש יומן משפחתי של ארועים לפי סדר התרחשותם. חגים ימי הולדת , סתם תמונות וכו'. הכל לפי הסדר. עם רישום בצד מה הארוע, איזה חודש ושנה ומידי פעם גילאי הילדים המופיעים בתמונה. מאד זורם להסתכל באלבומים.
מידי תקופה של כחצי שנה מפתחת ומסדרת.
חשוב להגיד שאחרי שצברתי פער של כשנתיים שגם לא היה מסודר במחשב (תקופת הקורונה) דבר ראשון זה לסדר במחשב לפחות לפי שנים. אחר כך בלי לפתוח תמונה תמונה- להציג את התמונות בתצוגת קבצים - בגודל הכי גדול וכך לבחור תמונות להדפסה. הראש שלי היה שעדיף בערך מאשר כלום. ובמילים אחרות- יש ערך לבערך..
העיסוק בתמונות לוקח הרבה זמן שאין לי אבל הנושא חשוב לי ולכן בחרתי כך..

כינרת

משתמש צעיר
@כינרת,
קניתי את השובר שהמלצת,
מה אני עוושה עכשיו?
נכנסת לזומה ואיפה מזינה את השובר??
אחרי שאת גומרת לעצב, בתשלום מכניסה את השובר ואז משלמת רק על המשלוח
שימי לב לבחור אלבום בהתאם לגודל שהזמנת וכריכה קשה
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אחרי שאת גומרת לעצב, בתשלום מכניסה את השובר ואז משלמת רק על המשלוח
שימי לב לבחור אלבום בהתאם לגודל שהזמנת וכריכה קשה
בהצלחה
עולה רק משלוח? איפה יש כזה קופון?
תודה

ayala bimuy

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יכול להיות שהרעיון ישמע טיפה מוזר
אבל אולי אפשר פשוט לסדר בוורד כמה תמונות
בצורות יפות יותר כמו אלבום דיגיטלי עם מסגרות וכו'
או סתם להשים כמה תמונות בדף
ואז לעשות ספירלה או לקנות מחברות גדולות ואז להדביק את התמונות - הילדים יכולים להוסיף מדבקות ואביזרים נוספים
יוצא אפילו יותר זול מלפתח תמונות

הדבש והעוקץ

משתמש מקצוען
ומה עם שבת?
זה הזמן בעיקר שמסתכלים אצלי באלבומים. אחרי/לפני הסעודה
המסגרת דיגיטלית מוקצה.....
אוי שבת בלילה אחרי הסעודה....
היינו יושבים שעות ומסתכליםםם
זה החלום שלי בשביל הילדים שלי
אבא שלי היה מפתח כל שבוע תמונות לכבוד שבת (עוד בפילם)
ולא היינו מסתכלים עדדדדדדד שבת
נוסטלגיה

זושא כץ

משתמש מקצוען
לאלה שמפתחים באלבום דיגיטלי
כמה תמונות אתם מכניסים בכל עמוד
איזה גודל עמוד

תתנו פרטים מפורטים בבקשה

נעמי אדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
בלת"ק
ל @מירלה כהן
יש הדרכה למיון והדפסת תמונות ביתיות

ואגב, היום כבר אין פילים ולכן לא צפתחים תמונות אלא מדפיסים.

נעמי אדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
לאלה שמפתחים באלבום דיגיטלי
כמה תמונות אתם מכניסים בכל עמוד
איזה גודל עמוד

תתנו פרטים מפורטים בבקשה
אני הדפסתי את האלבומים של זומה
דרך קופנים מגרופון
האלבום בגודל A4 כשסגור
לא דחסתי את כל התמונות שהיו די מיינתי ולקחתי את היפות והטובות
בצורה שכן מראה מספיק את החוויה שהיה אבל לא מעמיסה בתמונות.

גלי גל

משתמש רשום
אולי נעשה קבוצה ונבקש הצעת מחיר זולה יותר לפיתוח תמונות בבני ברק
מי שמעניין אותה שתכתוב כמה תמונות בערך היא צריכה
גם אני אשמח .
לפחות 1000-1500 תמונות אחרי מיון.
מיי אלבום עושים גם אלבומים דיגיטלים , אחותי עשתה שם כמה וכמה פעמים כולל טיולי חו"ל וכד' - יצא מקסים .
רק מי שחשוב לו שהכל יהיה פיקס- זה לוקח שעות ושבועות של עבודה.
הייתי נותנת כעת לבת שלי (13)בתור תעסוקה לעשות אלבום, רק שפעם היה להם תוכנה ויכלו להתקין בכל מחשב , כעת הכל אינטרנטי ולא מחזיקה בבית ..

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
גם אני אשמח .
מיי אלבום עושים גם אלבומים דיגיטלים , אחותי עשתה שם כמה וכמה פעמים כולל טיולי חו"ל וכד' - יצא מקסים .
הייתי נותנת כעת לבת שלי (13)בתור תעסוקה לעשות אלבום, רק שפעם היה להם תוכנה ויכלו להתקין בכל מחשב , כעת הכל אינטרנטי ולא מחזיקה בבית ..
נראה לי שלCBOOK יש תוכנה
כמובן שאח"כ צריך לעלות לאינטרנט
ההדפסה שלהם ממש בסדר

B&B

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
גם אני אשמח .
נכנסתי עכשיו לאתר הזה https://www.myalbum.co.il/
וראיתי שיש מבצע 50 אחוז על אלבומים בכריכה קשה. זה יוצא ממש זול נראה לי
לדוגמא אלבום 32 עמודים גודל A4, יוצא 64.5 ש"ח במקום 129 ש"ח.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אולי נעשה קבוצה ונבקש הצעת מחיר זולה יותר לפיתוח תמונות בבני ברק
מי שמעניין אותה שתכתוב כמה תמונות בערך היא צריכה

אותי מענין
אני צריכה בערך 1000 תמונות

אני ירושלמית אבל יכולה בהחלט גם בב"ב.
לא פיתחתי כמעט כלום בשנתיים האחרונות. מאמינה שיהיה לי כמה עשרות/ מאה

לנו יש 500-800 תמונות
רצוי במחיר עד 40 א"ג
גם אני ירושלמית ויכולה לפתח בב"ב
יש לי בטח 1000-1500 תמונות

גם אני אשמח .
גם אני מעונין כ2000 תמונות

אולי מישהו יצליח לארגן איזה קבוצה

אני הייתי מאד רוצה בפוטו איכות בב"ב , הם מצוינים המחיר הכי זול שלהם הוא על 55 אג' לתמונה

i'm Laiky

משתמש חדש
אני ניסיתי לארגן קודם תיקיה מסודרת במחשב ואח"כ ללכת עם התיקיה לפוטו ולהדפיס ככה כמה פעמים,
עד שפעם אחת הלכתי לפוטו עמדתי ובחרתי את התמונות, הלך הרבה הרבה יותר מהר וקצר
בעיקר בגלל המציאות שכשאת בפוטו את עסוקה רק בזה ולא עוברת לכל מיני עיסוקים שונים באמצע..
לגבי אלבום דיגיטלי,
יש מצב שזה באמת יוצא יותר זול, אפשר גם לעצב קולאזים של כמה תמונות מאותה פוזה נניח ואח"כ להדפיס על תמונה רגילה של פוטו יוצא יפה וחסכוני (כמובן למי שיש זמן....:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה