קניתי!!לי יש במחשב תקיה שנקראת "תמונות לפיתוח"
כל פעם שאני מעבירה תמונות למחשב אני בוחרת כמה תמונות לפיתוח
פעם בחצי שנה\ שנה - שולחת את התקיה לפוטו
(פעם הייתי ממש בוררת ובודקת כל פוזה, היום פחות מקפידה, עדיף שיהיה לא מושלם מאשר לא בכלל)
את עושה אלבום לפי ילד?וואו גם אצלי זה ככה...
מה שאני מתכננת לעשות זה לסדר הכל בתיקיה אחת בבית
לשלוח לפוטו להדפסה,
לקנות אלבומים כמספר הילדים, (אולי אחד יותר שיהיה גם אלבום משפחתי)
ו... כמה פשוט, יש לכל ילד אלבום!!
כרגע אני בשלב שמחפש איפה המצלמה---
יש בגרופון קופונים ממש שווים לזומה(ממשק מאד קליל ונח).יש אתר שאפשר לעצב של אלבומים דיגיטלי ?
אני חושבת שעדיף לפי ילד (ככה שאחרי שהוא מתארס יוכל להשוויץ ולקחת איתו הביתה), ולא יקרה כלום אם יהיו לו תמונות משותפות עם האחים/כל המשפחה איך הוא יזכור אותם?את עושה אלבום לפי ילד?
ומה עם תמונות משותפות של המשפחה או 2 אחים ביחד?
התכוונתי לשאול אם תמונה של כמה אחים יחד את מתחת כמה פעמים ושמה לכל אחד באלבום שלו?יש בגרופון קופונים ממש שווים לזומה(ממשק מאד קליל ונח).
A4:
30X30:אלבום זומה ללא הגבלת עמודים
אלבום תמונות קלאסי A4 בכריכה קשה ללא הגבלת עמודים, בעיצוב אישי דרך אתר ZOOMA ללא הורדת תוכנה.www.groo.co.il
זה ללא הגבלת עמודים-כלומר עד 140 עמודים,
הכנתי אלבום A4 , נכנסו לי 460 תמונות! הרבה יותר שווה מלפתח תמונות!
אני חושבת שעדיף לפי ילד (ככה שאחרי שהוא מתארס יוכל להשוויץ ולקחת איתו הביתה), ולא יקרה כלום אם יהיו לו תמונות משותפות עם האחים/כל המשפחה איך הוא יזכור אותם?
כן, לא חייב את הכל אפשר לגוון...התכוונתי לשאול אם תמונה של כמה אחים יחד את מתחת כמה פעמים ושמה לכל אחד באלבום שלו?
יש את אבידן בקרית גת= מאוד מאוד זוליםאני גם באותה בעיה , לא פיתחתי כבר 8 שנים !!
כמה עולה היום פיתוח תמונה ? נראה לי שאצטרך חצי משכורות בשביל לפתח את כל השנים ...
גם אני עושה ככהאצלנו אין אלבומים לפי ילדים אלא לפי שנים.
האלבום הראשון שלנו מאז החתונה, זו"צ, זוצ+1 וכן הלאה....
לדעתי מעניין יותר לראות את זה, הילדים יושבים שעות ומסתכלים על טיולים, אירועים וכו'... ומוצאים את עצמם בכל התמונות....
גם במחשב התמונות מסודרות לפי שנים>חודשים> ולפעמים גם אירועים (לדוג' ברית)
ואז יותר קל הקטע של הפיתוח. אגב, גמני מתכננת להתיישב על זה עכשיו לאחר תקופה של כשנתיים שלא פיתחתי כלום,
אבל הרבה יותר קל - מסתכלת באלבום האחרון עד מתי פיתחתי (נגיד פורים של לפני שנתיים) פותחת במחשב תיקיה של תשע"ט, ומתחילה לארגן תיקיה לפיתוח מאז...
בהצלחה
אגב, פעם ב... גם נותנת לילדים לראות הסרטות שעוברת בערבוביה מכל השנים, מרתק שעות!!!
איך מורידים את התוכנה הזאת?@מבורכת
אני אחרי הפרויקט. (לקח לי שבוע!)
ישבתי תיקיה תיקיה ומחקתי מה שלא רלוונטי.
אח"כ יש תוכנה בשם אקסיפ, שמשנה את שם התמונה לתאריך שבו היא צולמה (בתנאי שהמצלמה היתה מכוונת נכון )
ו
שבוע?@מבורכת
אני אחרי הפרויקט. (לקח לי שבוע!)
ישבתי תיקיה תיקיה ומחקתי מה שלא רלוונטי.
אח"כ יש תוכנה בשם אקסיפ, שמשנה את שם התמונה לתאריך שבו היא צולמה (בתנאי שהמצלמה היתה מכוונת נכון )
והעתקתי את כל התמונות עם השמות החדשים לתקיה חדשה, ששם כולם מסודרים לפי שם, לפי תאריך הצילום.
כרגע יש לי תקיה לפיתוח עם 2000+ תמונות.
ותקיה עם סרטונים (גם לפי תאריך כי שיניתי לפי התאריך של התמונות בתקיה)
אני מחפשת מקום זול לפיתוח. הכי זול זה הצע"מ שקיבלתי מצמצם 44 אג' לתמונה.
לא הצלחתי לתפוס את פוטו איכות מבני ברק, מענין אותי כמה הם לוקחים.
כמה לתמונה?יש את אבידן בקרית גת= מאוד מאוד זולים
אני חושבת שאם זה כמות ענקית שווה למצוא מישו שיעביר לך
(פיתחתי שם שהיה לי כמות גדולה, אני מירושלים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: