יש לי 2 דלתות וברגע שאני מזהה שהם בצד אחד אני אוהבת לצד מהצד השני ולהפתיע אותם+1
אני פותחת את הדלת בעדינות עדינות, כדי שהממתינים לא יפלו אחורה
אבל בואו לא נשכח משהו בסיסי ויסודי
הכל זה מתנות משמים שאנחנו לא גומרים להודות עליהם
יש לי 2 דלתות וברגע שאני מזהה שהם בצד אחד אני אוהבת לצד מהצד השני ולהפתיע אותם+1
אני פותחת את הדלת בעדינות עדינות, כדי שהממתינים לא יפלו אחורה
זה לא הקטע של לשחק בסלון כמו להיות ביחד כולם...תכל'ס מישהו בנה חדר משחקים פתוח לסלון מטבח, וזה עבד לו?
או שבכל מקרה הם ישחקו תמיד בדיוק במעברים?
בנים כשהולכים לישיבותאז מתי מגע הגיל שהם עוזבים את סינרי?
נכון אבל ככה הסלון מטבח כל זמן מתבלגניםגם אצלנו...
ואני שמחה שכך...
ככה פחות מתבלגנים החדרים..
סגירת מיטות בבוקר...ושלום עד הבוקר הבא...
ואם אמא רק תפתח עין אחת משנת צהרים נדירה או או בבוקר שישי שאפשר לישון עוד טיפה.. כולם כבר עומדים לידי ,לצידי ,שואלים דורשים, מספרים ומבקשים בקשות...אם אמא תנוח/תבשל/תקפל כביסה/תדבר בטלפון בחדר משחקים/ילדים- הילדים ישחקו שם
כשהם יגדלו נתחיל להתגעגע...ואם אמא רק תפתח עין אחת משנת צהרים נדירה או או בבוקר שישי שאפשר לישון עוד טיפה.. כולם כבר עומדים לידי ,לצידי ,שואלים דורשים, מספרים ומבקשים בקשות...
יפה שזה קורה רק כשאת פותחת עיןואם אמא רק תפתח עין אחת משנת צהרים נדירה או או בבוקר שישי שאפשר לישון עוד טיפה.. כולם כבר עומדים לידי ,לצידי ,שואלים דורשים, מספרים ומבקשים בקשות...
אצלנו יש חדר משחקים ליד הסלון. ובד"כ המשחקים נשארים בו. אם הם מתחילים להוציא משחקים לסלון אני מבינה שהבלגן גדול מדי וצריך לסדר...והילדים משחקים רק בחדר
או שמוציאים משם את המשחקים לסלון/מטבח?
השאלה שלי הייתה
האם שווה להשקיע בחדר פתוח ממש/בקשר עין עם הסלון והמטבח
או שבכל מקרה יגררו את המשחקים לתוך הסלון והמטבח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: