צעיר בימים
משתמש צעיר
גם עכשיו איטי
או שזה רק אצלי?
או שזה רק אצלי?
אולי קשר לספק שלכם. עוד מישהו נתקל הערב בבעיות גלישה בפרוג?שבוע טוב ומבורך,
מה הסיבה שהאתר איטי כל כך?
גם לי נתקע מוקדם יותראולי קשר לספק שלכם. עוד מישהו נתקל הערב בבעיות גלישה בפרוג?
האתר כעת טס ללא שום תקלה.
כן גם לי, חשבתי אולי קשור לקליטה.. אבל מבינה שזה רק פה..מאתמול בלילה עד הרגע ממש פרוג לא זז ולא מתקדם-הכל בקצב איטי מורט עצבים כשבכרטיסיות אחרות הכל גולש.
מה קורה למה הכל תקוע ?
מרוב פרסומות לא רואים את היער ?
לי עובד מצויןכן גם לי, חשבתי אולי קשור לקליטה.. אבל מבינה שזה רק פה..
מוזר.. אז למה זה איטי רק פה? אפילו לשלוח הודעה לוקח זמן עד ששולח..לי עובד מצוין
להקליד אות-אות , הטעינה של כל אשכול. משהו מאוד איטי וכל זה אחרי שכיביתי תוכנות מיותרותמוזר.. אז למה זה איטי רק פה? אפילו לשלוח הודעה לוקח זמן עד ששולח..
אולי זה תלוי באזורים ?מוזר.. אז למה זה איטי רק פה? אפילו לשלוח הודעה לוקח זמן עד ששולח..
בלי סינון..ככל שבדקתי, בשעות האחרונות לא נצפו בעיות גלישה.
יש מכנה משותף לכל אלו שחווים כעת איטיות מוגזמת? סינון / ספק וכדו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: