אולי יש למשהו מייל שלהם?התקשרתי לחינוך העצמאי,
שאלתי את המרכזנית למה בתי ספר של החינוך העצמאי בירושלים עוד לא התחילו לפעול,
ענתה: "אין לי מושג" והעבירה אותי להמתנה ארוכה ארוכה למישהו שאמור לענות על זה...
אני עכשיו ביררתי בפיקוד העורף, וגאולה זה איזור אדום.אצלנו (ב"ב) קיבלנו הודעה קולית מהמעון שעפ"י הנחיות משרד הבריאות
ממחר המעון חוזר לעבוד במתכונת מלאה.
השאלה היא האם אזורים אדומים אמורים להיכנס לשיגרה מתישהוא.אני עכשיו ביררתי בפיקוד העורף, וגאולה זה איזור אדום.
לא. התקשרתי למשרד הבריאות ולפיקוד העורף, עדיין יש אזורים אדומיםכתבו פה קודם שהעיריה הודיעה שאין אזורים אדומים כבר,
לא?
מענייןלא. התקשרתי למשרד הבריאות ולפיקוד העורף, עדיין יש אזורים אדומים
למה לא צוברת נראה לך שהקצב של הלמידה מרחוק זה הקצב שהיו לומדים בביה"סרק אני מודה על כל יום שהבת שלי לא צוברת פער לימודי?
ממש מפחדת לשלוח!
איפה עוד יש ממח לבנות בירושלים מלבד גילה ורחביה?מעניין
כי אני מכירה בית ספר של ממלכתי חרדי, שמגיעות אליו בנות ממלא אזורים אדומים בירושלים, והוא עצמו נמצא באזור אדום, והוא פועל מזמן!! משהו פה מסריח!
אופה!!! יש מישהוא נוסף שמבין!!!וגני ילדים באזורים אדומים פועלים
וחנויות באזורים אדומים פתוחים
אז מה ההבדל?????????????????
למשל בנות ירושלים ברחוב רשיאיפה עוד יש ממח לבנות בירושלים מלבד גילה ורחביה?
של בתיה מלאך? חשבתי שהם באוסישקין.למשל בנות ירושלים ברחוב רשי
והמעונות....איך בדיוק אני אמורה לצאת לעבודה????????????????של בתיה מלאך? חשבתי שהם באוסישקין.
בכל מקרה, מספיק מרגיז לדעת שכל החינוך הממלכתי חזר, הגנים חזרו, אני חזרתי ורק הבנות שלי תקועות בבית. חלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: