בחיידר פה התגלה מלמד עם קורונה אתמולומה תכל'ס? חלפה הסכנה או שיום אחד אני אמורה לגלות את עצמי בבידוד?
2 כיתות נכנסו לבידוד וכמה אנשי צוות
בחיידר פה התגלה מלמד עם קורונה אתמולומה תכל'ס? חלפה הסכנה או שיום אחד אני אמורה לגלות את עצמי בבידוד?
כי הקורונה עדין מסתובבת... לגיטימי-לא?הרי גם בכיתתי ישנו תלמידות שלא מגיעות ללימודים מחשש להידבקות. למה ההורים עדין מפחדים?
נשמה, הגננות לא ישאירו שום פערי למידה. המורה של השנה הבאה ומשרד החינוך מודעים היטב לחופשה שהיתה...יש צדק בדברייך ולא באתי להכליל אף אחת.
אבל כל שנה מורות מגיעות לסוף שנת הלימודים בתשישות ובשחיקה גדולה.
השנה היתה שונה
ממה שאני שומעת, איו מורות וגננות בשחיקה כמו כל שנה.
כי אחרי הכל גם הקלטות חוזרות ונשנות הן לא כמו התמודדות בבעיות משמעת ובהגעה יום אחרי יום ללימודים.
לא ביקשנו שלא יהיה חופש.
ביקשנו שיהיה להן ירח מלא בו יוכלו לנפוש ולהתמלאות ולהגיע רעננות ללימודים.
אבל ביקשנו שיקחו אחריות על ילדות קטנות שאמורות להתחיל כיתה א' ב' ג' ד' וכבר לא למדו רבע שנה (!)
ולא יתנו מכסת השלמה מגוחכת של עשרה ימים אלא של שלושים.
האם באמת לא נראה לך חסר הגיון שתחזור לה ילדה באמצע סיון , וכעבור חודש וחצי תנופף לה הגננת מעבר לדלת ותשאיר לה פערים לימודיים משמעותיים.
חושבת שזה ראוי ביותר גם לגננות במגזר הכללי. אבל במגזר שלנו על אחת כמה וכמה כי למידה טלפנית לגיל צעיר זה היא לא למידה.
הסכנה קיימת במוסדות לימוד בדיוק כמו שהיא קיימת בחנות צפופה או באוטובוס של 20 איש. גם משם אנשים מצאו את עצמם בבידוד...ומה תכל'ס? חלפה הסכנה או שיום אחד אני אמורה לגלות את עצמי בבידוד?
ברור.הסכנה קיימת במוסדות לימוד בדיוק כמו שהיא קיימת בחנות צפופה או באוטובוס של 20 איש. גם משם אנשים מצאו את עצמם בבידוד...
לא מצליחה להבין את זה...הת"ת גם לא פתח בעקבות מקרה בת"ת ידוע בירושלים שהתלמידים נכנסו לבידוד בעקבות מלמד שאובחן חיובי
אגב, את צודקת.יש גבול כמה זמן אפשר לשבת עם מסכות.
וזו חובה חוקית כרגע.
מה למעשה, בתי הספר נפתחים בראשון???
בכל הארץ??
כי יש כל יום מקרי הידבקות חדשים, בגרף הולך ועולה....צודקת. ובמיוחד חשוב לי להבין גם בתור מורה.
הרי גם בכיתתי ישנו תלמידות שלא מגיעות ללימודים מחשש להידבקות. למה ההורים עדין מפחדים?
ומה תכל'ס? חלפה הסכנה או שיום אחד אני אמורה לגלות את עצמי בבידוד?
לא מצליחה להבין את זה...
בגלל חשש של כניסה לבידוד מכניסים את כל החיידר לבידוד... שההורים יסתדרו
הסכנה היא לא כניסה לבידודלא מצליחה להבין את זה...
בגלל חשש של כניסה לבידוד מכניסים את כל החיידר לבידוד... שההורים יסתדרו
תמו המילים והדמעות לא ייתמו.עובדת סוציאלית כותבת בצער על מצב בנות כיתות ז' עד י' ב'בית יעקב' | המחדש
בעקבות הכתבה ב'המחדש' על העובדה שבתי ספר רבים בריכוזים חרדים לא פתחו את הלימודים בכיתות לכיתות ז' עד י', מכתב מטריד של עו"ס חילונית על מצב הבנות בציבור החרדי, אותן היא פוגשת בעבודתה ומגלה אצל חלקן דרדור רוחני גדול וניתוק מוחלט מהלימודים, מבחנים מועתקים, וחיבור טכני בלבד ללמידה מרחוק • מכתבhm-news.co.il
אפשר להעלות פתוח?עובדת סוציאלית כותבת בצער על מצב בנות כיתות ז' עד י' ב'בית יעקב' | המחדש
בעקבות הכתבה ב'המחדש' על העובדה שבתי ספר רבים בריכוזים חרדים לא פתחו את הלימודים בכיתות לכיתות ז' עד י', מכתב מטריד של עו"ס חילונית על מצב הבנות בציבור החרדי, אותן היא פוגשת בעבודתה ומגלה אצל חלקן דרדור רוחני גדול וניתוק מוחלט מהלימודים, מבחנים מועתקים, וחיבור טכני בלבד ללמידה מרחוק • מכתבhm-news.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: