יש לי גליליות למילוי, כאלו
ואני מחפשת רעיונות למילוי משודרג,
לא עוד פעם ריץ' עם פודינג. מתכון פרווה לסעודת פורים.
חשבתי אולי פודינג ריבת חלב (פרווה) במקום וניל. זה יעשה שינוי בכלל?
או להוסיף שביבי שוקולד מריר. הולך?
רעיונות בבקשה!
ואני מחפשת רעיונות למילוי משודרג,
לא עוד פעם ריץ' עם פודינג. מתכון פרווה לסעודת פורים.
חשבתי אולי פודינג ריבת חלב (פרווה) במקום וניל. זה יעשה שינוי בכלל?
או להוסיף שביבי שוקולד מריר. הולך?
רעיונות בבקשה!