אין כמו עוגת שוקולד חמה (סופלה)** לצד גלידה וניל ופרות יער ברוטב!
בדרך כלל אנחנו מכינים גליה וניל עם ביצים, סוכר, ריץ' ותמצית וניל כשהביצים עוברות פסטור בבן מארי.
השבוע הכיריים כבר היו נקיות שנזכרתי שלא הכנתי גלידה אז החלטתי על טוויסט נחמד,
יצא מעבר לכל הציפיות מושלם ממש!! (תשחקו בכמויות האלכוהול לפי קהל היעד)
לכמות של קופסה פלסטיק בגודל 2 ליטר
כ- 350 מל' קצפת צמחית (בערך מיכל קטן וחצי אפשר פחות תלוי לפי הכמות שאתם רוצים שתצא)
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס ויסקי
להקציף את השמנת הצימחית
לעצור (שלא תעוף האבקה) ולהוסיף ת'אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף
להוסיף בזרם איטי את הויסקי
לאחר שנוצר קצף יציב ממש אך לא נוקשה לטעום לשפר אם יש צורך ולהעביר לקופסה ולמקפיא
*בהגשה להרטיב כף (עדיף כף גלידה אך לא חובה) במים רותחים וליצור כדורים (ע"י נעיצת הכף בגלידה הקפואה ומשיכה לאורך הקופסה כלפי מעלה)
**ולמי שאין מתכון טוב לסופלה (מתאים ל12-14 מאפינס תלוי בגודל)
להמיס 200 גרם שוקולד מריר ו200 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בכוס שמן אך פחות מומלץ)
להוסיף בטריפה/ ערבוב מהיר
6 ביצים
רבע כוס קמח
כוס סוכר
ליצוק לתבניות אישיות ולהוסיף לכל אחד קובית שוקולד (אפשר גם כף חמאת בוטנים מלוחה/מלית אחרת שאוהבים)
לאפות בתנור חם ל180 מעלות 10-15 דקות
בדרך כלל אנחנו מכינים גליה וניל עם ביצים, סוכר, ריץ' ותמצית וניל כשהביצים עוברות פסטור בבן מארי.
השבוע הכיריים כבר היו נקיות שנזכרתי שלא הכנתי גלידה אז החלטתי על טוויסט נחמד,
יצא מעבר לכל הציפיות מושלם ממש!! (תשחקו בכמויות האלכוהול לפי קהל היעד)
לכמות של קופסה פלסטיק בגודל 2 ליטר
כ- 350 מל' קצפת צמחית (בערך מיכל קטן וחצי אפשר פחות תלוי לפי הכמות שאתם רוצים שתצא)
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
שליש כוס ויסקי
להקציף את השמנת הצימחית
לעצור (שלא תעוף האבקה) ולהוסיף ת'אינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף
להוסיף בזרם איטי את הויסקי
לאחר שנוצר קצף יציב ממש אך לא נוקשה לטעום לשפר אם יש צורך ולהעביר לקופסה ולמקפיא
*בהגשה להרטיב כף (עדיף כף גלידה אך לא חובה) במים רותחים וליצור כדורים (ע"י נעיצת הכף בגלידה הקפואה ומשיכה לאורך הקופסה כלפי מעלה)
**ולמי שאין מתכון טוב לסופלה (מתאים ל12-14 מאפינס תלוי בגודל)
להמיס 200 גרם שוקולד מריר ו200 גרם מרגרינה (אפשר להמיר בכוס שמן אך פחות מומלץ)
להוסיף בטריפה/ ערבוב מהיר
6 ביצים
רבע כוס קמח
כוס סוכר
ליצוק לתבניות אישיות ולהוסיף לכל אחד קובית שוקולד (אפשר גם כף חמאת בוטנים מלוחה/מלית אחרת שאוהבים)
לאפות בתנור חם ל180 מעלות 10-15 דקות