ישראל המלך
משתמש רשום
אני הייתי בכל המפגשים זה מאוד מסוכן יש לי הקלטות שלהם
שאלה? למה הם רוב הזמן משכנעים שאני צריך כסף??..
שאלה? למה הם רוב הזמן משכנעים שאני צריך כסף??..
כל הכבוד שהצלחת להיגמל!!!ואוו ממש תודה העזבתי את זה רק שראיתי את כל הדברים שנאמרו פה. הם ממש מסוכנים שעושים שטיפת מוח. נא להזהר אני שלמתי את המחיר על עצמי
מישהו?חברים, צריכה דחוף מישהי שהיתה בפנים ומוכנה לדבר עם בחורה בת 20!!!
התקשרו גם אלי..התקשרו אלי היום והציעו לי לעבוד באוורסט
מישהו יכול לומר לי בוודאות אם זו חברה אמינה או לא?
אני כבר ממש מבולבלת....
מחקתי את מה שכתבתי.בפוראוור יש השקעה ראשונית, לא זוכרת כמה.
חייבים לקנות מראש את כל הערכה,
אני אישית קיבלתי בשנתיים האחרונות לפחות 10 שיחות מנשים שונות (חלקן אפ' לא הכרתי) שהציעו לי להצטרף לשיווק ומכירה.
תכלס, עיקר הרווח שהם מציעים מסתמך על השיווק לנשים נוספות, ולא על מכירה.
לא חושבת שזה ריאלי לעבוד בלשכנע נשים לעשות משהו שהן לא רוצות... ולהיות הנודניקית מס' X שמתקשרת לאותה הצעה ובטוחה שהיא תצליח לשכנע...
ולפי מה שהבנתי, בסוף תצליחי למכור 2 מוצרים, ועם השאר תתקעי... וגם כשמחזירים לחברה איכשהו לא מקבלים את כל הכסף.
כל מה שכתבתי על סמך מה שהייתי בטעות בפגישה איתם, וממה ששמעתי מנשים, לא בדוק במאה אחוז.
יש לי טלפון של חברת שיואמי זה הקלטה פנימית מקווה שאני יכול להוציא את זה .בקרוב בלי נדר אפרסם את ההקלטות שלהם..
תברר על הכשרות , תבין את הסיבה...אני משתגע מעצבים למה חברת הכשרות נותנת להם הכשר??? ריבונו של עולם. אם אין הכשר חסל המכירות בציבור החרדי.
אולי נתחיל לשלוח פניות לחברת הכשרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: