תודה רבה רבה!
נמחל להם בעז"ה.
אגב מן הסתם יש עוד כמה לקוחות שהפסידו את כספם
מן הדין והראוי להודיע להם...
הכסף הלך לשכירות המשרד, למשכורות לעובדות ועוד..תודה שהארת לי, צריך לדון לזכות, השאלה היא לאן הלך הכסף שנתתי להם, לא אמות מזה ,אבל את מה ששילמו להם עלמוצרים שלא הגיעו הם צריכים להחזיר, אמור להיות בטחונות על זה אם הם שילמו בנפרד לאיביי.אם זה paypal וכדו'
לכן בדיוק מחלתי...צודקת! מסכימה.
אבל תנסי לחשוב מהצד שלהם, באיזה מצב לא נעים הם נמצאים, חובות שהם לא יודעים מאיפה להתחיל לכסות אותם, ולהתחיל להודיע ולענות עכשיו לכל לקוח- בטח לא נעים להם בכלל....
כל הכבוד לך שמחלת!!!
איך נכנסים לחובות בכזה דבר?דיברתי עם עובדת שלהם לשעבר, היא אומרת שהם נכנסו לחובות ממש גדולים וכמובן שהעסק נסגר.
דיברתי עם עובדת שלהם לשעבר, היא אומרת שהם נכנסו לחובות ממש גדולים וכמובן שהעסק נסגר.
בגדול- אם תנדנדי להם הם בסוף ישלמו לך, .
החנות הנ"ל נסגרה, ואין להם את היכולת לשלם את החובות. כך גם בקשר לפרינט מייל, המיזם שהם השקיעו בו למעלה ממאתיים אלף שקל, ויצאו קרחים לחלוטין עם ידים מעל הראש.משהו פה מריח מאד לא טוב!!!
פניתי טלפונית למקומון בק"ס שפרסם את גלאט איביי, והם טרקו לי את הטלפון בשניה שהזכרתי את "גלאט איביי"
2 שאלות:החנות הנ"ל נסגרה, ואין להם את היכולת לשלם את החובות.
סליחה, אדוני. לא התכוונתי להסביר אותם, אבל זה לא נכון שהם "רק היו צריכים להרוויח". אני מאמינה שהם "רק הפסידו". אתה יודע כמה כסף עולות פרסומות? כל שכן במיזם השני שהזכרתי, שהם השקיעו הון עתק בפרסום, ופשטו את הרגל לחלוטין.2 שאלות:
1. זה לא היה חנות, כשאנחנו שילמנו הם הזמינו בשבילנו באיביי או באליאקספרס, למה זה לא מגיע? למה הם לא מטפלים לי ב"סכסוך" נגד החנויות הנ"ל?
2. איך נהיה חובות אם הם הזמינו רק מה שאנחנו ביקשנו להזמין? הם היו צריכים רק להרויח?
ג נ ב י ם! ! !
?????גם אנחנו הזמנו ב140 שח והתקשרנו הרבה פעמים ופשוט לא עונים מישהו יכול לשלוח לי את המיילים שלהם ניסיתי להשיג בכל הדרכים האפשריות ולא ענו אז אשמח לקבל את המייל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: