גלאט איביי- מכירים?

qq

משתמש רשום
תודה שהארת לי, צריך לדון לזכות, השאלה היא לאן הלך הכסף שנתתי להם, לא אמות מזה ,אבל את מה ששילמו להם עלמוצרים שלא הגיעו הם צריכים להחזיר, אמור להיות בטחונות על זה אם הם שילמו בנפרד לאיביי.אם זה paypal וכדו'

תמר אלחרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה רבה רבה!
נמחל להם בעז"ה.
אגב מן הסתם יש עוד כמה לקוחות שהפסידו את כספם
מן הדין והראוי להודיע להם...

צודקת! מסכימה.
אבל תנסי לחשוב מהצד שלהם, באיזה מצב לא נעים הם נמצאים, חובות שהם לא יודעים מאיפה להתחיל לכסות אותם, ולהתחיל להודיע ולענות עכשיו לכל לקוח- בטח לא נעים להם בכלל....
כל הכבוד לך שמחלת!!!

תמר אלחרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה שהארת לי, צריך לדון לזכות, השאלה היא לאן הלך הכסף שנתתי להם, לא אמות מזה ,אבל את מה ששילמו להם עלמוצרים שלא הגיעו הם צריכים להחזיר, אמור להיות בטחונות על זה אם הם שילמו בנפרד לאיביי.אם זה paypal וכדו'
הכסף הלך לשכירות המשרד, למשכורות לעובדות ועוד..
כנראה שהבסיס לא היה טוב...

אנונימית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
צודקת! מסכימה.
אבל תנסי לחשוב מהצד שלהם, באיזה מצב לא נעים הם נמצאים, חובות שהם לא יודעים מאיפה להתחיל לכסות אותם, ולהתחיל להודיע ולענות עכשיו לכל לקוח- בטח לא נעים להם בכלל....
כל הכבוד לך שמחלת!!!
לכן בדיוק מחלתי...
אני אומרת שצריך להזכיר לאנשים כדי שיידעו שעליהם למחול... מבחינה הלכתית)
תודה שעשית לנו את הבירור

זושא כץ

משתמש מקצוען
דיברתי עם עובדת שלהם לשעבר, היא אומרת שהם נכנסו לחובות ממש גדולים וכמובן שהעסק נסגר.
איך נכנסים לחובות בכזה דבר?
הם לא החזיקו מחסן או משהו דומה
פשוט כמה פרסומות בעיתון "חזק" או מקומונים בק"ס וכל אחד שהתקשר הזמינו ע"ח האשראי שלו את המוצרים ש.. לרבים וטובים כלל לא הגיעו!
מישהו שם מוכן לענות על השאלה : איפה מה שהזמנתי?
הם ביצעו הזמנה עבורי? למה זה לא הגיע?

מה זה קשור לחובות?

זושא כץ

משתמש מקצוען
דיברתי עם עובדת שלהם לשעבר, היא אומרת שהם נכנסו לחובות ממש גדולים וכמובן שהעסק נסגר.
בגדול- אם תנדנדי להם הם בסוף ישלמו לך, .

למי אני ינדנד?
למי שסגר את המייל והטלפון וברח?!
למי שלא יודע לענות תשובות ומבקש דרך מייל אנונימי שימחלו לו?!

qq

משתמש רשום
משהו פה מריח מאד לא טוב!!!
פניתי טלפונית למקומון בק"ס שפרסם את גלאט איביי, והם טרקו לי את הטלפון בשניה שהזכרתי את "גלאט איביי"

חצי הכוס המלאה

משתמש פעיל
משהו פה מריח מאד לא טוב!!!
פניתי טלפונית למקומון בק"ס שפרסם את גלאט איביי, והם טרקו לי את הטלפון בשניה שהזכרתי את "גלאט איביי"
החנות הנ"ל נסגרה, ואין להם את היכולת לשלם את החובות. כך גם בקשר לפרינט מייל, המיזם שהם השקיעו בו למעלה ממאתיים אלף שקל, ויצאו קרחים לחלוטין עם ידים מעל הראש.

זושא כץ

משתמש מקצוען
החנות הנ"ל נסגרה, ואין להם את היכולת לשלם את החובות.
2 שאלות:
1. זה לא היה חנות, כשאנחנו שילמנו הם הזמינו בשבילנו באיביי או באליאקספרס, למה זה לא מגיע? למה הם לא מטפלים לי ב"סכסוך" נגד החנויות הנ"ל?
2. איך נהיה חובות אם הם הזמינו רק מה שאנחנו ביקשנו להזמין? הם היו צריכים רק להרויח?

ג נ ב י ם! ! !

חצי הכוס המלאה

משתמש פעיל
2 שאלות:
1. זה לא היה חנות, כשאנחנו שילמנו הם הזמינו בשבילנו באיביי או באליאקספרס, למה זה לא מגיע? למה הם לא מטפלים לי ב"סכסוך" נגד החנויות הנ"ל?
2. איך נהיה חובות אם הם הזמינו רק מה שאנחנו ביקשנו להזמין? הם היו צריכים רק להרויח?

ג נ ב י ם! ! !
סליחה, אדוני. לא התכוונתי להסביר אותם, אבל זה לא נכון שהם "רק היו צריכים להרוויח". אני מאמינה שהם "רק הפסידו". אתה יודע כמה כסף עולות פרסומות? כל שכן במיזם השני שהזכרתי, שהם השקיעו הון עתק בפרסום, ופשטו את הרגל לחלוטין.

qq

משתמש רשום
באיזו רשות הם השתמשו בכסף שלי למיזמים שלהם? מה הקשר בין לגנוב לי את הכסף לבין ההשקעות שלהם? אני לא אמורה לספוג אותם וכבר לפני חצי שנה כשביקשתי את ההחזר לפני הפשיטת רגל לא שילמו לי ,מזה אם לא גנבים

qq

משתמש רשום
200 אלף זה לא חובות , מצטערת ,אני בחובות של 400 אלף, 100 ש"ח שהם לקחו ממני במרמה שווים לי הרבה, איזה שטויות זה.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אני פותח פה במבצע:
מוותרים ומוחלים!
פשוט מוחלים להם!
איך אמר מרן הגראי"ל שטיינמן: "מה תרויח מזה שהוא יקבל עונש?
וכל מי שחבירו נענש בגללו אין מכניסים אותו במחיצתו של הקב"ה!!!

מוותרים!

qq

משתמש רשום
אין ענין למחול, הם מבירורים שערכתי הם אנשים שגנבו מאיתנו כסף ,מתאגדים במודיעין עילית להוציא מהם את הכסף

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
בן אדם גנב מחברו כסף, ביודעין.
מי צריך פה מחילה של מי?

פרופסורית

משתמש חדש
גם אנחנו הזמנו ב140 שח והתקשרנו הרבה פעמים ופשוט לא עונים מישהו יכול לשלוח לי את המיילים שלהם ניסיתי להשיג בכל הדרכים האפשריות ולא ענו אז אשמח לקבל את המייל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה