כי זה לא ביטול של 'הנחה' - אלא שינוי שיטת תמחור הסטורית.אשמח אם תוכלו להגדיר למה?
במקביל אפשר להכניס את התוכנה הזו בכל מכשירי הוויז, בדומה למכשיר הוויז הבא שמתוקנת בו גם תוכנת פנגולכאורה אפשר ליצור מכשיר ייעודי שתהיה מותקנת בו רק האפליקציה הזו, בדומה למכשירי וויז
חח אז זה לא גזירה לחרדיםסטודנט כן
רק מי שיש לו פרופיל רגיל לא יקבל שום הנחה
מה המחיר הזול ביותר היום למכשיר וויז?לכאורה אפשר ליצור מכשיר ייעודי שתהיה מותקנת בו רק האפליקציה הזו, בדומה למכשירי וויז
לכאורה אם יהיה מכשיר ייעודי למוביט בלבד אפשר בלי תשלום חודשי אלא עם סים טוקמן, כי זמן השימוש הוא מזערי.האם יש וויז בלי תשלום חודשי?
וזה מה שכואב, כי עד היום הגזירות היו מאומות העולם, כל האנטישמיות לאורך הדורות, הגלות בין הגויים, אך 'התנחמנו' שכתוב עשיו שונא ליעקב, וזו גזירה עד הגאולה.הזוי ומקומם!!
אך אל לנו לשכוח שהרבה לאורך ההסטוריה
היו גזרות על עולם התורה והם, כן, דווקא הם. עזרו לנו - העם היהודי וציבור שומר המצוות להשאר כפי שהוא. מעניין שאף אחד לא מזכיר מספיק את זה
יש בזה סוג עידוד
על זה נאמר שבסוף הגלות יהיה מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.וזה מה שכואב, כי עד היום הגזירות היו מאומות העולם, כל האנטישמיות לאורך הדורות, הגלות בין הגויים, אך 'התנחמנו' שכתוב עשיו שונא ליעקב, וזו גזירה עד הגאולה.
אבל עכשיו זה כואב יותר, כי זה גלות בין יהודים (על אף שאני שאני מפקפקת ביהדותו של הרוסי...), ואת זה לא כתוב בשום מקום, זה נטו שנאה שמבוססת על דעות שיקריות וקדומות, ועל זה חרב בית המקדש, על שנאת חינם....
למה?חח אז זה לא גזירה לחרדים
כן, אך דיברתי על האפקט והתועלת שיש בזה. וזה עדיין יש גם שזה מאח לאחוזה מה שכואב, כי עד היום הגזירות היו מאומות העולם, כל האנטישמיות לאורך הדורות, הגלות בין הגויים, אך 'התנחמנו' שכתוב עשיו שונא ליעקב, וזו גזירה עד הגאולה.
אבל עכשיו זה כואב יותר, כי זה גלות בין יהודים (על אף שאני שאני מפקפקת ביהדותו של הרוסי...), ואת זה לא כתוב בשום מקום, זה נטו שנאה שמבוססת על דעות שיקריות וקדומות, ועל זה חרב בית המקדש, על שנאת חינם....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: