מידע שימושי גזירות אנטיוכוס 2021 - האם ביטלו את הערך צבור ברב קו

ללי ק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אגב, גם לגבי הגזירה של הח"פ, לא בטוח שזו כזו גזירה... מה רע אם נתרגל לשטוף, ונחסוך כמה שקלים?
מה רע?
באמת לא רע-
נשב בבית עם התינוק כי הוא לא במעון (גזרת המעונות) וכדי להעביר את הזמן נעמוד ונשטוף את הכלים.

D

Deleted 66182

אורח
מה רע?
באמת לא רע-
נשב בבית עם התינוק כי הוא לא במעון (גזרת המעונות) וכדי להעביר את הזמן נעמוד ונשטוף את הכלים.
וככה הם ילמדו מינקות לשאת בנטל הכלים...
וגם לא נעבוד אז לא נצטרך הנחת רב קו

D

Deleted 66182

אורח
וככה הם ממש יזניקו את הכלכלה קדימה
וכשהמחותנים ישבו על הכסף הם יתחלקו גם בחד פעמי של הבר, סעודות השבע ברכות, השבת הקידוש וכיו"ב כפי יכולתם. מסכנים.

משתדל להיות יהודי טו

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
בפועל מה באמת הולך להיות עם ביטול ההנחה ברב קו, האם זה סופי (לאחר שכנראה התקציב יעבור בסוף השבוע) ? וכן האם זה יהיה גם לבעלי הנחת סטודנט?

A052

משתמש סופר מקצוען
חפרתי עכשיו בחוק שאמור להיחקק השבוע, ואני לא מוצא את זה בכלל.

או שזה בוטל או שאני לא יודע לחפש...

נ.ב. נראה לי שאם זה היה עדיין בחוק זה היה עושה רעש אולי אפי' יותר מהמס על הח"פ.

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
בפועל מה באמת הולך להיות עם ביטול ההנחה ברב קו, האם זה סופי (לאחר שכנראה התקציב יעבור בסוף השבוע) ? וכן האם זה יהיה גם לבעלי הנחת סטודנט?
למיטב הבנתי מדובר על ביטול ההנחה של 20% בטעינת ערך צבור, לא על הנחת תלמיד והנחת סטודנט.

מבקש ידע

משתמש צעיר
בהמבשר ביום ו' האחרון היה כתוב שזה נמצא בחוק התקציב למישהו יש מידע נוסף על זה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה