זה בדיוק מה שיקרה. לי היו נסיעות בהנחה אבל לאחר שעבר הזמן לא הורשיתי לממש את ההנחהלא בטוח שזה יעזור , אולי לאחר שהערך צבור יבוטל זה יתאפס למחיר רגיל
זה בדיוק מה שיקרה. לי היו נסיעות בהנחה אבל לאחר שעבר הזמן לא הורשיתי לממש את ההנחהלא בטוח שזה יעזור , אולי לאחר שהערך צבור יבוטל זה יתאפס למחיר רגיל
ההבדל הוא שאתם הטענתם מתוך ידיעה על מועד סיום ההטבה.זה בדיוק מה שיקרה. לי היו נסיעות בהנחה אבל לאחר שעבר הזמן לא הורשיתי לממש את ההנחה
וכאן כאילו לא? מה ההבדל?ההבדל הוא שאתם הטענתם מתוך ידיעה על מועד סיום ההטבה.
כרגע, נכון לשעת ההטענה, אין תוקף לפקיעת הטבת טעינת ערך צבור.וכאן כאילו לא? מה ההבדל?
אל תדאג, ליברמן ידאג שיהיה...כרגע, נכון לשעת ההטענה, אין תוקף לפקיעת הטבת טעינת ערך צבור.
בטוח כתבת בצחוק...קנס על אי הגעה לתור כבר דובר בעבר. ולא מומש.
כך גם המס על הדלקים שיגרום לעליה במחיר החשמל.
רק הפעם שר האוצר לא מבין כלום אז הוא אומר אמן על כל השטויות שהאוצר מביא.
כל עוד הרופא לא ישלם קנס על אי הגעה לתור שהוזמן 9 חודשים מראש, ובוטל ביום לפני בגלל תירוצים שונים ומשונים.
זה לא סביר שיגבו תשלום על מקרה דומה מהמטופל.
וכן ממלא כרסו סטייקים, עסוק בטיסות, עישון ושימוש בטכנולוגיות למיניהן.זה בטוח ששר האוצר לא שותה פטל ולא נוסע עם רב-קו
אין סיכוי.אגב פטל אחוה הולך לעלות כ50 שקלים!!!
מחירו כיום 22 שקלים +8 שקל לליטר תרכיז כפול 4.........
וכוס ברד שמכילה 30 אחוז פטל????
תחליפי סוכר הוכללו בפירוש בהחלטה.אין סיכוי.
הם יחליפו את כל הסוכר בתחליפי סוכר (שזה גרוע יותר לילדים ואסור בצריכה בכמות גדולה), בדיוק כמו שעשו כל החברות עם החלת החוק על המדבקות האדומות.
חשבת שמייצרים את המוצר הזה סתם?תגידו, מה נסגר אתכם? אתם באמת שותים את הפטל הזה סתם ככה? במקום מים?
(כשהילדים שלי ראו את הגלון הזה בצרכניה הם חשבו שזה שמפו).
זה דווקא טוב לעיכולחשבת שמייצרים את המוצר הזה סתם?
גם אם את לא משתמשת (וגם אני), עדיין יש אנשים שזה מוצר צריכה רגיל אצלם, ועבורם החוק הזה קשה לעיכול...
גם אני בעד צמצום צריכת הסוכר והחד פעמי.זה דווקא טוב לעיכול
ואני בעד חוקים שיגבילו את צריכת הסוכר המטורפת של אנשים.
(גם טבק הוא מוצר צריכה רגיל אצל הרבה אנשים והמלחמה בו מבורכת).
אם המדינה היתה רוצה היא היתה מוזילה מוצרים בריאים!!!!גם אני בעד צמצום צריכת הסוכר והחד פעמי.
אם גם המדינה הייתה בעד היא הייתה שולחת את היד לכיס ומשקיעה בחינוך/פרסום/תחליפים.
הבעיה היא שמדינה רוצה כסף ולא פתרון בעיות.
זה כתוב במפורש בהחלטה.הבעיה היא שמדינה רוצה כסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: