יש לי 60 כי זה מה שהוכן במטבח קבלן, ואני מרוצה מאוד! של גורניהראיתי שכל פרוג כמעט ממליצים לקחת אינדוקציה יותר מ60
הבעיה שאני מעדיפה לקחת כמה שפחות מהשיש
יש אולי דבר כזה אינדוקציה צרה וארוכה??
כי דווקא בעומק יש לי אפשרות לסדר יותר מ60
תודה מראש.
ממש לא נתקלתי בכזה דבר
רוב מי שאני מכירה עם 60 ומרוצות מאוד
תמיד אפשר יותר...
הסטנדרט הוא 60.
70 זה החריג
אני עשיתי 60 (של בוש) וממש מתחרטת.
שווה כל שקל להשקיע על גודל 80 ויותר.
וזה עוד כשהמשפחה עדיין קטנה 2 ילדים...
בפועל אין הרבה מקום בכלל.
לטווח של שנים אין ספק ששוה להשקיע בכיריים גדולות ורחבות שמאפשרות בישול לכמויות גדולות יותר בנחת וברווח.
בהצלחה!
זו ג"כ הערה ששמעתי מכמה כשבררתי על הנושא.לי יש 60 ממש לא ממליצה
היות והפיקוד למטה זה מגביל את גודל הסיר כי ברגע שעולה סיר על הפיקוד המערכת נכבית ולכן לא ניתן לשים סיר גדול 10 ליטר עם מחבת רחבה או סיר רחב נוסף ביום יום מסתדרים אבל בערב שבת או חגים צריך לתמרן וזה מרגיז אם יש עוד קצת מקום על השיש קחו 70
למרות שבנטו הקיבולת אולי אותו דבר אבללל ב70 הפיקוד בדרכ בצדדים כך שנותן שיהיה בעומק השיש שני סירים גדולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: