קיבלתי גםקפצה לי היום הודעה שזכיתי במוצר של אפל כהוקרה על השימוש בגוגל כרום. נתנו לי דקה וחצי לבחור בין אייפון לגלקסי לאייפד, מריח מוזר (חוצמזה שתמיד זה לא מריח משהו...). מה אומרים?
נתקלתם בזה?
וואו, כמעט נפלתי בפח!
זה היה נראה רשמי ומהימן לחלוטין!!!
אין שום היגיון שענקית הטכנולוגיה תחלק "מתנות הוקרה". ודאי לא של החברה המתחרה...קפצה לי היום הודעה שזכיתי במוצר של אפל כהוקרה על השימוש בגוגל כרום.
וואלה, לא ידעתי על הסילברברג הזה.חיפשתי חשבונות בהר הכסף
כן. מופיע מידי פעם. לא צריך להיות בעיה...יש עוד מישהו שנתקל בזה? האם ההודעה אמיתית?
בכל חנות שאין קוד למוצרים אלא המוכר מתקתק:יש לי חבר שטוען שבחשבונית אשראי של ההורים שלו היו חיובים של חנויות אך לא בסכומים של העסקאות שהוא ביצע
מישהו עוד שמע על תופעה כזו?
מפחיד על אמת.אני נפלתי במשהו דומה
מידע שימושי - אל תעשו את הטעות שלי! עוקץ והונאה!!!
אני עדיין לא עיכלתי את זה, אבל זה קרה גם לי! צצה הודעה מרגשת באמצע גלישה באינטרנט "לקוח 019, ברכות על זכייתך!! מתוך עשרות אלפי משתמשים, אתה בתוך 100 משתמשי 019 בלבד שזכיתם במתנות יקרות ערך מה שעליך לעשות זה לענות על שאלון קצר, לבחור מתנה, והיא בדרך אליך" בתמימותי, התרגשתי, ונכנסתי לשאלון זה...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: