דרוש מידע גוגל לא מתקשר אלי

מפתח הלב

משתמש פעיל
הבעיה יותר חריפה היות וגם א"א לפתוח כרגע חשבון מייל חדש ללא sms ניסיתי כמה פעמים בשבוע האחרון וללא sms בכלל לא נותן לפתוח חשבון עוד לפני הכנסת מספרים לאימות

סתם שואלת

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
הבעיה יותר חריפה היות וגם א"א לפתוח כרגע חשבון מייל חדש ללא sms ניסיתי כמה פעמים בשבוע האחרון וללא sms בכלל לא נותן לפתוח חשבון עוד לפני הכנסת מספרים לאימות
דווקא לפתוח הצלחתי
לי גם יש בעבוד אימות כפול ככה שאני לא מצליחה לפתוח שם את המייל שלי
בחרתי באופציה האחרונה ברשימה שהוא נותן (לא זוכרת מה זה)
והוא נכנס לי טוב...

חיים המפיק

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
בתקופה האחרונה הפסקתם את השימוש באופצית 'הודעות קוליות' עבור אימות החשבון, שחזור סיסמה, ועוד.
רציתי להביא לידיעתכם כי אני ומאות אלפים נוספים הצורכים את שירתוי גוגל, מחזיקים בטלפונים שאינם מקבלים הודעות SMS, או מספר הטלפון איתו נרשמנו לשירות שלכם, משוייך לקומה סלולרית שאיננה מספקת שירות קבלת הודעות SMS.
מדיוניותכם החדשה זו, מסכנת את המשך השליטה שלנו בחשבון הגוגל ובתיב האימייל שלנו. הננו בבקשה מכם להחזיר בהקדם את אפשרות 'הודעה קולית' כאימות לחשבון!
תודה.

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    KB 327 · צפיות: 45

דיני

משתמש מקצוען
בתקופה האחרונה הפסקתם את השימוש באופצית 'הודעות קוליות' עבור אימות החשבון, שחזור סיסמה, ועוד.
רציתי להביא לידיעתכם כי אני ומאות אלפים נוספים הצורכים את שירתוי גוגל, מחזיקים בטלפונים שאינם מקבלים הודעות SMS, או מספר הטלפון איתו נרשמנו לשירות שלכם, משוייך לקומה סלולרית שאיננה מספקת שירות קבלת הודעות SMS.
מדיוניותכם החדשה זו, מסכנת את המשך השליטה שלנו בחשבון הגוגל ובתיב האימייל שלנו. הננו בבקשה מכם להחזיר בהקדם את אפשרות 'הודעה קולית' כאימות לחשבון!
תודה.
תודה!!!
אני הוספתי גם (באנגלית..)
כחברה פרוגרסיבית החורטת על דגלה את עקרון השיוון, לא ראוי לנקוט ביחס כל כך בלתי שיוויוני כלפי אנשים שמשתמשים בטלפונים מהסוג הישן

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
גוגל טוענים שהשירות כבר לא קיים
אם הוא לא קיים מדוע הוא מוצע בתור אפשרות לאימות?
מדוע גוגל כותבים כי הם שולחים שיחה קולית בזמן ששיחה כזו אינה יוצאת בכלל משרתי גוגל?

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
תביעה ייצוגית. עו"ד מישהו?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה