תלוי בגובה החיסכון וגובה ההפקדהבעקבות ויכוח (לא ישיר) בין 2 יועצים פנסיוניים:
ד"נ מהפקדה 1.49%, מחיסכון 0.10%
או לחילופין:
ד"נ מהפקדה 0.9%, מחיסכון 0.13%
איזו הצעה משתלמת יותר?
(אסתפק בתשובה של ש/ל למרות שאשמח לשמוע הסבר קצר...)
קרן פנסיה, הפקדה חודשית של 1600 שקלתלוי בגובה החיסכון וגובה ההפקדה
לאו דווקא, בדמי ניהול אין הבטחה שזה יישמר לעולם.נראה לי ששורש הויכוח אם לחשוש שבעתיד לא תשיג כזה ד''נ מצבירה או שלא תנסה להשיג
לא(חיסכון זה התשואה?)
אני כשסידרתי את הפנסיה מי שעשיתי דרכו אמר לי שמכיון שד"נ מהפקדה מול צבירה משתנה בהתאם לגובה הסכום צריך כל כמה שנים (למשל חמש שנים) לבדוק מחדש מה הכי מתאים לי (ולא נראה לי שפעם בחמש שנים לבדוק את הנושא ולהרים טלפון לכמה סוכנים וחברות לראות מה הם מציעים על התוכנית הקיימת זה כזה מאמץ מופקע).נראה לי ששורש הויכוח אם לחשוש שבעתיד לא תשיג כזה ד''נ מצבירה או שלא תנסה להשיג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: