עזרה גדולים מהחיים

כלבוניקית

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
שלום לכולם,

חברה ביקשה ממני שאזור לה לפרסם את השאלון הבא, מי שיכול לענות יעזור לה מאוד ותבוא עליו הברכה.

כלשונה:
באפשרותכם לעזור מאוד לאנשים שמסתובבים ביניכם ממש, והסבל שלהם בלתי ניתן לתיאור.
נא ענו על סקר קצר, שמטרתו קידום הנושא של הסרת סטיגמות ממתמודדי נפש (התמודדות נפשית מכל סוג שהיא).

והלוואי שלא תדעו מחולי וצער.

מרחבים

משתמש מקצוען
@כלבויניקית
גם ממני ביקשה חברה לפרסם
פירסמתי בחכמת
אולי יש לנו חברה משותפת? (סמיילי נדהם)
בכל מקרה, זו הזדמנות מצוינת להקפיץ...

כלבוניקית

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
חברתי מוסרת תודה לכל העונים,
ומבקשת מכל מי שלא ענה עד כה - לענות ולהשפיע.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
זה ממש חשוב הנושא הזה

סהר!

משתמש צעיר
עניתי
נושא עצוב וכואב
אין הרבה מודעות לכך
וחבל...

לאלה

משתמש על
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עניתי.

חלק מהתשובות שם חושבת שתלויות במאוד הרבה דברים.
לדוגמא:
מסתירים או מגלים? יש כאלה שלא מסתירים ולא מגלים. פשוט חיים עם זה. כמו שאף אישה לא הולכת ברחוב ואומרת: היי, אני רונית, מעצבן אותי שאנשים אוכלים בקול, יש לי ילד שמתחיל לרדת מהדרך, המצב הכלכלי שלי ככה ככה....
אם תכירו טיפה את רונית, תדעו. אם תכירו אותה וזה לא יהיה רלוונטי הפרטים האלה, לא תדעו.

תגובת הסביבה עוזרת או מזיקה? זה לא שחור לבן. המשפחה מאוד מאוד תומכת, החברות מזיקות. או שהמשפחה היא חלק מהקושי (יש עוד מתמודדים, בית לא מתפקד וכו').

סביבה מורכבת מהרבה סביבות (בית, עבודה, משפחה מורחבת, שכנות, חברות מהילדות, קהילה). ולכן כל שאלה על החברה - התשובה תהיה תלויית סביבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה