חלבי גבינת מסקרפונה

חחח

משתמש סופר מקצוען
המודעות מבשרות שיצאה גבינת מסקרפונה בהכשר מהודר לרגל חג השבועות המשמש ובא.
למה זה בעצם טוב?
מה עושים עם זה?
אולי @ה. בקר תחכים אותנו?

תודה מראש!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ב
המודעות מבשרות שיצאה גבינת מסקרפונה בהכשר מהודר לרגל חג השבועות המשמש ובא.
למה זה בעצם טוב?
מה עושים עם זה?
אולי @ה. בקר תחכים אותנו?

תודה מראש!
בגדול דומה לגבינת שמנת אבל יותר קטיפתי. מתאימה לעוגות, קינוחים, ואפילו להוספה למוקרמים
 

ניו פייס

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
גבינת מסקרפונה זה בעצם גבינת שמנת מתוקה - יעני הגבינה של השמנת המתוקה.
כמובן שאפשר להקציף אותה גם בתוספת של שמנת מתוקה והיא טעימה מאוד ושמנה מאוד.
 
נערך לאחרונה ב:

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אני ראיתי והתלהבתי מהכשרות וקניתי ומחפשת מתכון טוב לנסות לשבת הזו
יש משהו?
 

מ ש

משתמש פעיל
אני עושה עם זה קינוחים חלביים יותר מושחתים
יש לעוגיו נט מתכון למוס מסקרפונה אוריאו, אחד הקינוחים שאין שבועות בלעדיהם
זה ממש משדרג את הטעם אני כן מקציפה את זה יחד עם השמנת המתוקה- זה מה שמופיע שם במתכון בכל אופן
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
@מ ש
את יכולה לכתוב את המתכון למוס מסקרפונה אוריאו
תודה
 

מ ש

משתמש פעיל
@מ ש
את יכולה לכתוב את המתכון למוס מסקרפונה אוריאו
תודה
בשמחה

קינוח שוקולד, מסקרפונה ואוראו

5-6 מנות

לקרם מסקרפונה ואספרסו:
250 גרם גבינת מסקרפונה בטמרפטורת החדר
80 גרם אבקת סוכר
30 מ”ל נוזל אספרסו
1 כפית ליקר בייליס (לא חובה)
250 מ”ל שמנת מתוקה קרה מאוד

לגנאש שוקולד מריר:
180 מ”ל שמנת מתוקה
180 גרם שוקולד מריר

3-4 חבילות אישיות של עוגיות אוראו מרוסקות
מעט שוקולד מגורר לקישוט
  1. קרם מסקרפונה ואספרסו: בקערת מיקסר עם מטרפה מניחים יחד מסקרפונה, אבקת סוכר, אספרסו ובייליס ומערבבים עד שאחיד במהירות בינונית-גבוהה.
  2. מוסיפים פנימה בזרם דק את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם יציב.
  3. שומרים את הקרם בקירור עד להרכבת המנה.
  4. שכבת השוקולד: בסיר קטן מניחים את השמנת המתוקה ומביאים לסף רתיחה.
  5. מוזגים את השמנת על השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים לגנאש אחיד ומבריק.
  6. מצננים את הגנאש בטמפרטורת החדר כחצי שעה.
  7. הרכבת המנה: בתחתית כל כוס מניחים כף או שתיים של גנאש. מעל הגנאש מניחים פירורי עוגיות. מעל הכל מזלפים שכבה של קרם מסקרפונה ואספרסו.
  8. מעל קרם המסקרפונה מניחים עוד פירורי עוגיות, מעליהם עוד כף או שתיים של גנאש נוזלי.
  9. מזלפים מעל הכל את שאריות קרם המסקרפונה ומקשטים בשוקולד מגורר.
 

ברוכה תהיי

משתמש מקצוען
רציני?
בכלל לא חשבתי לרגע שזה מוצר כה יוקרתי ויקר.
אם משתמשים בזה כמו בשמנת להקצפה, יוצא זול בהרבה לקנות שמנת.
אז מה הייחוס והייחודיות?
לא משתמשים כמו שמנת.
שמנת מתוקה מגיעה במרקם נוזלי ומסקרפונה במרקם גבינת שמנת יציבה מאד.
בהקצפת שמנת עם מסקרפונה אין צורך במייצבים כדוגמת פודינג כי זה מתייצב ממש חזק.

ואת יכולה לנסות להכין לבד -מ2 שמנת מתוקה+ 2 כפות מיץ לימון אמור לצאת לך בערך כמות של קופסת מסקרפונה :)
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני קניתי באושר עד ב 20 שקל לקופסא,
קניתי ותכננתי לחפש מתכון,
אשמח גם למתכון מושלם בשביל זה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה