לגבי הקליקרים של ימות משיחלמי שרשמה על הקליקרים של ימות המשיח אשח לשמוע ממך האם ניתן לשלב שאלה עם תשובות כשברקע תוך כדי מתנגנת מנגינה? כי ממה שאני מבינה האפציות בסאונד הן שמשמיעים מנגינה ועליה אחרי זה שואלים שאלות.כן?
כל מילה!לגבי הקליקרים של ימות משיח
אומנם בחינם.. אבל........... ואבל גדול
כמה פעמים עשינו את זה
זה עבודה רבה להכניס הכל לפני ושלא יהיו טעויות
ובסוף כמה פעמים נתקע והתחלנו כמה פעמים מהתחלה והניקוד בסוף לא היה נכון
לא נראה לי שזה שווה את העבודה
למרות שהיה צחוקים!!
אבל זה כפרת עוונות אם בסוף לא מסתדרים, לא יודעת אם כדאי להסתמך על זה
מה זה סדנת שתיליםסדנת פטיפורים
סדנת שתילים
אפשר לקנות שתילים בזול (2 ש"ח ליחידה), עציצים פשוטים, (למבוגרים אפשר יותר מושקע או צמחי תבלין, תלוי בתקציב..)מה זה סדנת שתילים
אפשר רעיונות לשאלות בקליקרים?עשינו בזאת חנוכה בת מצוה לבנות דודות
עשינו את הקלקרים של ימות המשיח.
היה מושלם
קנינו פיצות ופסטה+ שני רטבים
לבסוף עשינו את התכנית של ופל בלגי
הילדות נהנו עד הגג.
מזה תוכנית של וופל בלגי?עשינו בזאת חנוכה בת מצוה לבנות דודות
עשינו את הקלקרים של ימות המשיח.
היה מושלם
קנינו פיצות ופסטה+ שני רטבים
לבסוף עשינו את התכנית של ופל בלגי
הילדות נהנו עד הגג.
איך עושים חדר בריחה ביתי? נשמע מענין...ש.ב.ש. - תודה רבה על הרעיון !!
אשמח לקבל רעיונות של חידות ..
חגית_ב - אם את הולכת על התוכנית בינגו וופל בלגי , חשבתי לשדרג אותה, ואת החידות לעשות במצגת (פשוטה) וגם את התוצאה (שמשווים אליה) להציג במסך האחרון, ואולי כדאי לתת 2 אופציות לפתרון הסופי , לתת לעוד משתתפות להצליח
goldiy מבחינת האוכל מקובל לעשות ארוחה חלבית, פיצה / פיציות/ פסטה מוקרמת/ מעדנים/ סלטים חיים/ סלט יווני וכדו,
בבת מצוה הקודמת עשינו חדר בריחה ביתי , חידות בשילוב קופסאות עם מנעולי מספרים וכדו, בשלב האחרון הילדה פתחה מזוודה וקפצו עליה משם בלוני הליום , היה מדהים !
תהילה, אני משתמש חדש. אני רואה שגם את. לא מומלץ כלל כלל כלל להשאיר כאן כתובת מייל.@גליגלגלי - אם תרצי פירוט של החדר בריחה תשאירי מייל ואפרט לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: