דרוש מידע בת מצוה ביתית

tehilal

משתמש חדש
תהילה, אני משתמש חדש. אני רואה שגם את. לא מומלץ כלל כלל כלל להשאיר כאן כתובת מייל.
השארתי ללא ידיעה ו"זכיתי" לקבל הודעות במייל מסוטים נתעבים שגם שלחו תמונות נוראיות וניבזות.
אם את כרגע זמינה , אשאיר לך מייל ומיד אמחוק (אני לא תמיד זמינה כאן)

tehilal

משתמש חדש
משום מה אני רואה שאין אפשרות לערוך הודעה קודמת , אולי בגלל שכבר יש תגובה אחרי ... אשמח להדרכה ממי שיודע ...
אנסה להסביר לך בקצרה..
הרעיון זה להכין "חידות" מכל מיני סוגים שכל אחת מובילה לחידה הבאה.
זה היה בערך ככה..
1. תמונה של הילדה גזורה לפזל - אחרי ההרכבה מקבלים מספר מאחורה (או שני פאזלים ליצירת תחרות בין הקבוצות) - המספרים הם הקוד של קופסה עם מנעול מספרים. (יש כל מיני קופסאות / מנעולים בחנויות סטוק למיניהם)
2. בתוך הקופסא (שהיתה נעולה) יש חידות נוספות שמובילות לקוד של קופסא אחרת / או מובילות למיקום כלשהו ששם מוחבאת החידה הבאה
3. חידה שהפתרון שלה מוביל למקום שיש בו מפתח של חדר נעול ששם מחכה החידה הבאה
וכו....
מקוה שהעיקרון הובן

blush

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר לקנות שתילים בזול (2 ש"ח ליחידה), עציצים פשוטים, (למבוגרים אפשר יותר מושקע או צמחי תבלין, תלוי בתקציב..)
שק אדמה גדול,
צריך למלא את העציץ באדמה, להעביר את השתיל לאדמה, להדק וכו'
אורזים בצלופן יפה
הפעלה מאד נחמדה ויוצאים עם משהו ביד.
אפשר גם לקשר רעיונית לנושא צמיחה וכדו' או לכל נושא אחר עם דבק המדריכות הידוע
אני מחפשת הפעלה יפה לבת מצווה קטנה משפחתית
בנושא פרחים
מה אפשר לעשות מעבר למילוי אדמה?
חשבתי על יצירה של אדנית/אגרטל
אשמח לרעיונות

tehilal

משתמש חדש
בנושא פרחים
אשמח לרעיונות
ראיתי מישהי שעשתה סדנת סבונים ריחניים בצורת פרחים - כל אחת יצאה עם אגרטל חמוד .
זה ערכות שקונים ומפעילים לבד (לא יודעת מאיפה הזמינו ) ממש חמוד

דיני

משתמש מקצוען
בנושא פרחים
אשמח לרעיונות
אני חשבתי בהתחלה להתמקד בקישוט האגרטל וכו'
תכל'ס ההפעלה היתה להעביר את השתיל לאדנית גדולה יותר (למבוגרות קניתי בכמה שקלים עציץ צבעוני בגודל רגיל + שתיל גדול יחסית אולי של עשבי תיבול או משהו כזה לא זוכרת, ולצעירות קניתי פרחים בעציצון קטן בשקל או שניים, ועוד עציץ קטן חמוד בשקל שניים (אולי אפילו הילדות השתמשו בכלים שהתפנו מהעציצים של האמהות), ושק גדול של אדמה
והפעילות של לדחוס את העציץ החדש באדמה, לשתול, לשים דשן, ולמלא בעוד אדמה, ולצפות בצלופן ולקשור יפה, זה היה מעל ומעבר.
סך הכל הזמן שמוקדש לסדנא בבת מצווה מאד קצר, וגם לאנשים יש קשב קצר, אז הפעילות צריכה להיות ברמת "קצר ולעניין".. זה לא הזמן ליצירות מורכבות ומושקעות.

תותית י.

משתמש מקצוען
בנושא פרחים
אשמח לרעיונות
אני פעם ההיתי בבת מצווה שכל משתתפת קבלה עוגה עגולה אישית לא הכי קטנה שיש
ובצק סוכר
הכינו בסיס לבן מהבצק סוכר לכסות את העוגה.. (הם הביאו קורצן בגודל הזה)
והכינו עלים ושושנים(לימדו איך להכין שושנים מבצק.. אם תרצי פרוט אכתוב לך) מהבצק סוכר, (היה ורוד לשושנים וירוק לעלים) הניחו את השושנים על העוגה..
אני ממש ממש נהנתי.. זה היה לפני איזה 10 שנים ועדיין אני זוכרת את זה (והייתי בהרבה בת מצוות)
כל אחת כשסיממה להכין את העוגה שלה, עטפו לה אותה בצלופן ושמו על זה סרט יפה עם מדבקה (אני חושבת שעל המדבקה היה כתוב בת מצווה לX)

רבקה רייזל

משתמש פעיל
שילדת בת המצווה תעשה הפרשת חלה
אחרי זה מהבצק תתני לבחורות /ילדות להכין פיצות מעניינות/פוקאצות /בייגלס
זה יכול להעסיק אותן
ואחרי זה להנות מהלחמים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה