אם את כרגע זמינה , אשאיר לך מייל ומיד אמחוק (אני לא תמיד זמינה כאן)תהילה, אני משתמש חדש. אני רואה שגם את. לא מומלץ כלל כלל כלל להשאיר כאן כתובת מייל.
השארתי ללא ידיעה ו"זכיתי" לקבל הודעות במייל מסוטים נתעבים שגם שלחו תמונות נוראיות וניבזות.
אם את כרגע זמינה , אשאיר לך מייל ומיד אמחוק (אני לא תמיד זמינה כאן)תהילה, אני משתמש חדש. אני רואה שגם את. לא מומלץ כלל כלל כלל להשאיר כאן כתובת מייל.
השארתי ללא ידיעה ו"זכיתי" לקבל הודעות במייל מסוטים נתעבים שגם שלחו תמונות נוראיות וניבזות.
כאןאם את כרגע זמינה , אשאיר לך מייל ומיד אמחוק (אני לא תמיד זמינה כאן)
אני מחפשת הפעלה יפה לבת מצווה קטנה משפחתיתאפשר לקנות שתילים בזול (2 ש"ח ליחידה), עציצים פשוטים, (למבוגרים אפשר יותר מושקע או צמחי תבלין, תלוי בתקציב..)
שק אדמה גדול,
צריך למלא את העציץ באדמה, להעביר את השתיל לאדמה, להדק וכו'
אורזים בצלופן יפה
הפעלה מאד נחמדה ויוצאים עם משהו ביד.
אפשר גם לקשר רעיונית לנושא צמיחה וכדו' או לכל נושא אחר עם דבק המדריכות הידוע
ראיתי מישהי שעשתה סדנת סבונים ריחניים בצורת פרחים - כל אחת יצאה עם אגרטל חמוד .אני מחפשת הפעלה יפה לבת מצווה קטנה משפחתית
בנושא פרחים
מה אפשר לעשות מעבר למילוי אדמה?
חשבתי על יצירה של אדנית/אגרטל
אשמח לרעיונות
אני חשבתי בהתחלה להתמקד בקישוט האגרטל וכו'אני מחפשת הפעלה יפה לבת מצווה קטנה משפחתית
בנושא פרחים
אשמח לרעיונות
אני פעם ההיתי בבת מצווה שכל משתתפת קבלה עוגה עגולה אישית לא הכי קטנה שישאני מחפשת הפעלה יפה לבת מצווה קטנה משפחתית
בנושא פרחים
אשמח לרעיונות
אשמח לפירוט, תודהלימדו איך להכין שושנים מבצק.. אם תרצי פרוט אכתוב לך
שלום, אשמח מאד לקבלת פרוט לגבי החדר בריחה לבת מצוה, אני חדשה באתר ולא יודעת כיצד יוצרים קשר בפרטיגליגלגלי - אם תרצי פירוט של החדר בריחה תשאירי מייל ואפרט לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: