בתי תאורה

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך

skl

משתמש פעיל
שלום וברכה,

אני מתענינת בקניית בתי תאורה לבית - מטבח, לכניסה של הבית - הול, ולחדר ילדים.
וממש אין לי מושג מה הולך היום, מה מומלץ איפה כדאי לקנות, היכן המחירים טובים ועוד..
אשמח מאד אם תוכלו להחכים אותי בנושא ולתת המלצות...

תודה מראש!!

3 פינות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם אתם בירושלים אז יש בתלפיות באיזור של רחוב התנופה כמה חנויות תאורה אחד ליד השני וזה מאוד קל לראות שמה, תצוגה גדולה.

skl

משתמש פעיל
אני מבני ברק

אף אחת לא מכיר יודע ממליץ??

יוני רז

משתמש רשום
בת"א יש את רחוב קיבוץ גלויות שמרכז הרבה חנויות ואם אני לא טועה אז גם ברחוב הרצל יש כמה חנויות של תאורה

חולי

משתמש סופר מקצוען
אנחנו בדיוק סיימנו לקנות בתי תאורה לאחר שיפוץ, ואלו התוצאות מחיפושים ארוכים שבצענו: היום הולך בתי תאורה מובנים לד יש דברים ממש יפים עם אחריות. בבני ברק יש את שפע אור ותאורה ברח' רבי עקיבא, יש גם חנות ברח' הפלמ"ח פינת אברבנאל בפרדס כץ ויש גם בשפע טוב ברח' נפחא.
חוץ מזה יש את מחסני חשמל ע"י קניון איילון. אלו חנויות חשמל במחירים סבירים.
יש באזור קניון איילון עוד כמה חנויות אבל מאוד יקרות.

skl

משתמש פעיל
נכתב ע"י חולי;1715577:
אנחנו בדיוק סיימנו לקנות בתי תאורה לאחר שיפוץ, ואלו התוצאות מחיפושים ארוכים שבצענו: היום הולך בתי תאורה מובנים לד יש דברים ממש יפים עם אחריות. בבני ברק יש את שפע אור ותאורה ברח' רבי עקיבא, יש גם חנות ברח' הפלמ"ח פינת אברבנאל בפרדס כץ ויש גם בשפע טוב ברח' נפחא.
חוץ מזה יש את מחסני חשמל ע"י קניון איילון. אלו חנויות חשמל במחירים סבירים.
יש באזור קניון איילון עוד כמה חנויות אבל מאוד יקרות.

מה הכוונה בתי תאורה ובנים לד?
יש לך מושג איזה חנות הכי טובה/ומחירים טובים?

yaffab

משתמש מקצוען
לד - זו התאורה העדכנית בשוק, היתרון העצום שלה בהיותה זולה במיוחד. עלות החשמל הוא אפסי ממש.
אבל, תאורת לד נבנית בתוך התקרה, כמו הספוטים, לכן בחדרי מגורים שעשינו בהם הנמכת תקרה מגבס - מקמנו שם את הלדים. או בסלון - בבנית פרופיל גבס.
יש גם מנורות לד שאפשר להבריג לנברשות שונות, רק שלא כל נברשת בנויה לתאורת לד, את זה תוכלי לברר בקניה.
למשל , בחדרי האמבטיה קנינו גוף תאורה חביב והברגנו בו נורת לד. הנורה יקרה פי עשר לפחות מנורה רגילה, אבל מחזיקה יובל לפחות...

הידע שלי לא של מקצוען או של מבין בחשמל עניתי רק על סמך מה שעשינו בבית שלנו.

אולי מעניין אותך גם...