דרוש מידע בשר צלעות (מספר 2) מכירים?

סטיקר

משתמש פעיל
רך רך
מושלם
החסרון היחיד שהפרוסות שפורסים כשזה קר- קצת מתפרקות מרוב שהבשר רך
הנה עכשיו לחג עשיתי צלעות. נדמה לי שזה נחשב מספר 2 שזה לא הכי משובח ויצא טעים ממששש
רק עורכת את המתכון- המון בצל והמון שום.. וזה מתכון של אביגיל מייזליק
מה הסוד? למה אצלי בשר בקר אף פעם לא יוצא רך? מספר 2 הוא יותר רך ממספרים אחרים?
 

ברחל בתך הקטנה

משתמש רשום
לא ממש
נראה לי הכי רך הוא 5- צלי כתף
אני מבשלת אותו (עם תבלינים כל אחד לטעמו)
מלאאאא זמן בערך 5-6 שעות
יוצא דוקא ממש רך
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
מה הסוד? למה אצלי בשר בקר אף פעם לא יוצא רך? מספר 2 הוא יותר רך ממספרים אחרים?
לא ממש
נראה לי הכי רך הוא 5- צלי כתף
אני מבשלת אותו (עם תבלינים כל אחד לטעמו)
מלאאאא זמן בערך 5-6 שעות
יוצא דוקא ממש רך
2 או חמש?
3 שעות לא מספיק?
כל מספר צריך מספיק שעות להיות
על האש אולי 5 פחות אבל מומלץ כמה שיותר....
צלעות לפי מה שראיתי ברשת נקרא מספר 2 (על האריזה כתוב רק צלעות)
וזה מה שהתחדש לי , שלמרות שזה לא נחשב מהמשובחים (המשובחים ביותר זה 6 ו-8 ונראה לי גם 5)
ובכל זאת בבישול נכון זה יוצא מושלם. חבל לשלם יותר...
לשאלתך @סטיקר אני מבשלת כ-3 שעות עם הפפריקה במים. ואחר כך עוד כשעה וחצי כשזה פרוס. עם הבצל והשום והיין..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה