דרוש מידע בשר צלעות (מספר 2) מכירים?

סתם שואלת

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
אשמח לשמוע מבעלות נסיון
הוא מתאים רק לחמין
או שאפשר להשתמש בו גם בתור בשר לסעודה
כמובן עם תיבול טוב....
 

תהילהמור

משתמש מקצוען
אני "סוגרת" אותו בשמן מכל הצדדים,
מבשלת על אש נמוכה עם מעט מים כמה שעות, מקררת במשך לילה במקרר ופורסת.
אחרי הפריסה, מכניסה לרוטב של בצל מטוגן, פטריות, ציר מהבישול ומעט תבלינים (אפשר להוסיף גם שקית של אבקת מרק צלי). ומבשלת עוד.
יוצא רך מאוד מאוד וטעים!
 

00:00

משתמש פעיל
הכנסתי לבישול במים מס 10 ו2
יצא לי מזה משהו?
פעם ראשונה שאני מתעסקת עם בשר
 

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
אני משתמשת בו בתנור
שמה בקערה שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס
מכניסה לתנור עטוף בנייר אפיה ונייר כסף
אחרי שעתיים בערך מוכן.. וטעים...
 

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
הוא מתאים רק לחמין
ניסיתי בחמין כמה פעמים, יוצא קצת יותר יבש ממספר 8 אבל עדיין טעים מאד.
מה שחשוב זה לסגור אותו לפני הבישול (לטגן בשמן לפני שמוסיפים את המים ושאר התבלינים) ולא לחתוך מידי קטן שאז מתייבש.
 

איילת לוי

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מושלם לחמין!
אבל רק אם מכניסים גוש שלם בלי לחתוך, והקצוות יוצאות קצת יבשות, והבפנים רך וטעים
וכמו שכתבו לטגן עם שמן ותיבלון לפני הבישול...
 

היוש

משתמש מקצוען

אני עשיתי את המתכון הזה, משובח ביותר.
אפשר לוותר על פלפל חריף אם את לא רוצה שיצא חריף.
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
צריבה מכל הצדדים בשמן רותח.
זה מאד משפריץ שמן לכל עבר
אני נמנעת מהשלב הזה
מבשלת במים עם פפריקה כמה שעות (כ-3)
מקררת ופורסת
אחר כך מטגנת פרוסות בצל וחתיכות שום ומבשלת שוב את הבשר עם : מים, כוס מרוטב הבשר, כוס יין מלח פלפל ועוד פפריקה. יוצא מושלם
ואגב כל בשר יוצא מעולה כך
 

סטיקר

משתמש פעיל
זה מאד משפריץ שמן לכל עבר
אני נמנעת מהשלב הזה
מבשלת במים עם פפריקה כמה שעות (כ-3)
מקררת ופורסת
אחר כך מטגנת פרוסות בצל וחתיכות שום ומבשלת שוב את הבשר עם : מים, כוס מרוטב הבשר, כוס יין מלח פלפל ועוד פפריקה. יוצא מושלם
ואגב כל בשר יוצא מעולה כך
וזה יוצא רך או גומי
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
וזה יוצא רך או גומי
רך רך
מושלם
החסרון היחיד שהפרוסות שפורסים כשזה קר- קצת מתפרקות מרוב שהבשר רך
הנה עכשיו לחג עשיתי צלעות. נדמה לי שזה נחשב מספר 2 שזה לא הכי משובח ויצא טעים ממששש
רק עורכת את המתכון- המון בצל והמון שום.. וזה מתכון של אביגיל מייזליק
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה