זה בעיקר המרקם בגלל שזה חלק מס 2אני בישלתי לחג עכשיו בשר מס 2 ויצא רך ממש!!! טעים מאד!!
השתמשתי בפטנט שאולי שווה לך לנסות.
להכניס את הגוש של הבשר לשקית עם שמן, הרבה בצל חתוך וחתיכות שום, אפשר לשים גם את התבלינים לפי הטעם או להוסיף אותם אח"כ בבישול.
לסגור את השקית היטב, לעסות את הבצל לתוך הבשר ולהשאיר במקרר למשך לילה שלם או יותר,
מדי פעם לעסות שוב אתת הבצל ולהפוך את הבשר כדי שיהיה מכל הכיוונים.
אח"כ להכניס הכל לסיר, אם לא שמת, אז להוסיף עכשיו תבלינים, מומלץ להוסיף גם יין אדום מתוק,
בשר מס 2 צריך להתבשל עם מספיק נוזלים כדי שיצא רך, ולכם אם אין מספיק אז להוסיף מים עד שהנוזלים יכסו לפחות חצי מגובה הבשר,
לבשל למשך 6-7 שעות על אש נמוכה, לקרר היטב ואז לחתוך לפרוסות דקות.
מומלץ להרתיח שוב את הפרוסות עם הרוטב לפני ההגשה במשך כשעה, משלים מאד את ההתרככות של הבשר!
בהצלחה ובתיאבון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: