בשר בקר מספר 4

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
מס' 4 מאד דומה ל-5, רק לבשל הרבה מאד זמן (עם הרבה בצל)
בתיאבון!
 

יהודית34

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נראה ששווה לנסות.
בישול ארוך - אחרי הפריסה או לפני?
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י יהודית34;2500617:
נראה ששווה לנסות.
בישול ארוך - אחרי הפריסה או לפני?

לפני - כגוש כמה שעות טובות עם הרבה בצל, יין תבלינים, להפוך מדי פעם. לקררהיטב ולפרוס ואז לבשל בתוך הרוטב עוד איזה שעה שעה וחצי(כפרוסות.)
יוצא מעדן, כן גם מס' 4!
 

BrachaG

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לפני - כגוש כמה שעות טובות עם הרבה בצל, יין תבלינים, להפוך מדי פעם. לקררהיטב ולפרוס ואז לבשל בתוך הרוטב עוד איזה שעה שעה וחצי(כפרוסות.)
יוצא מעדן, כן גם מס' 4!
יש לך אולי מתכון לרוטב?
 

לרעהו

משתמש מקצוען
4 לא מתקרב ל 5 למרות שקוראים לו כתף, 4 בקושי טוב לטשולנט, זה החלק הכי פחות מוצלח בדרגא חוץ מ 3 שהוא חזה, וודאי לעומת 1-אנטריקוט, 10-צוואר, 8-שריר הזרוע, 5-צלי כתף, 6-פילה מדומה 2 -צלעות, 9-אסאדו, רק כל אחד מהבשרים מאים למשהו אחר לצלי מתאים 5-6-8 לטשולנט טוב 8-10-2 , למחבת פסים טוב 1- אנטריקוט 9-אסאדו
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
ה-6 מתנהג הרבה יותר טוב מה-4.
נפרס מעולה.
ובבישול נכון יוצא רך עסיסי ונפרס הייטב ויפה.
 

050

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מהניסיון שלי 4 יותר טוב מ8
ודווקא ה5 האגדי לפעמים מלא בשומן, ולא כולם אוהבים.........
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בלבלתם אותי
נשמח לעוד תגובות
4 גם טוב לחמין?
הבנתי שה8 טוב גם לחמין וגם לבישול ארוך... , הוא נפרס טוב?

אני מתלבטת בין ה4 ל8.
 

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
4 טוב לחמין כי זה בישול ארוך ואיטי.
אבל הוא די יבש, אז אני פחות מעדיפה בטשולנט.
אבל לגולש הוא מתאים מאוד.
 

שלג בבני ברק

משתמש פעיל
4 הוא כתף
עם הכי פחות שומן.
במילים אחרות: זה אמור להיות יותר טרי כדי שזה יצא מספיק רך אחרי הבישול. שהשומן עוזר לריכך הבשר.
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם מבשלים את ה4 היטב הוא יוצא נפלא, טעים ורך.
שנה אחת הכנו אותו לסעודת פורים ואף אחד לא האמין שזה לא 5 כולל סבתא של בעלי שהיא שפית בשר מספר 1.
 

ורוד7

משתמש רשום
גם אנחנו משתמשים בחלק מס' 4 כבר הרבה שנים. יוצא מצוין אחרי בישול ארוך (כ-2.5 שעות). פורסים לאחר קירור של לילה במקרר.
אני מבשלת ברוטב עגבניות (או רסק עגבניות), עלי סלרי, שום, קצת פלפל שחור וקצת מלח.
או מתכון דומה שבו במקום הסלרי מוסיפים באמצע הבישול זיתים (ללא גלעינים כמובן).
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
4 צריך בישול ארוך עם נוזלים והוא יוצא מעולה!! אני עושה עם הרבה בצל ושום מטוגן, אח"כ מוסיפה מים ויין לכיסוי הבשר ונותנת לו להתבשל 4-5 שעות, יוצא מעדן ורך רך...
 

ש. כהן

משתמש פעיל
מתכון של צלי בתנור, שהבשר מגיר נוזלים מעצמו, מתאים למספר 4?
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

איזה מאמי

משתמש פעיל
למבינות-
האם ניתן לבשל את הבשר תחילה במים ומינימום תבלינים בבישול מקדים,
ואחרי הפריסה לבשל ברוטב עשיר?
או שהבישול הראשון הוא החשוב לספיגת הטעמים?
שאלה נוספת-
האם משמעותי ההבדל בין בישול מקדים בסיר או בתנור?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה