נכתב ע"י יהודית34;2500617:נראה ששווה לנסות.
בישול ארוך - אחרי הפריסה או לפני?
יש לך אולי מתכון לרוטב?לפני - כגוש כמה שעות טובות עם הרבה בצל, יין תבלינים, להפוך מדי פעם. לקררהיטב ולפרוס ואז לבשל בתוך הרוטב עוד איזה שעה שעה וחצי(כפרוסות.)
יוצא מעדן, כן גם מס' 4!
9איזה מספר זה פלנקן?
אפשרי לבשל אותו בתחילה בעודו קפוא?4 צריך בישול ארוך עם נוזלים והוא יוצא מעולה!! אני עושה עם הרבה בצל ושום מטוגן, אח"כ מוסיפה מים ויין לכיסוי הבשר ונותנת לו להתבשל 4-5 שעות, יוצא מעדן ורך רך...
אפשר מתכון?אם מבשלים את ה4 היטב הוא יוצא נפלא, טעים ורך.
שנה אחת הכנו אותו לסעודת פורים ואף אחד לא האמין שזה לא 5 כולל סבתא של בעלי שהיא שפית בשר מספר 1.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: