מה שבטוח, האתר בקושי זז בפנים..
כבר עומס אדיר
כבר עומס אדיר
פעימה שניה כן, פעימה שלישית לא.נראה שעוסקים פטורים לא זכאים למענק בפעימה השניה.
נכון, לא הבנתי נכון, חזרתי עכשיו כדי לעדכן.פעימה שניה כן, פעימה שלישית לא.
פעימה שלישית כתוב לי שאני זכאית ל- 700פעימה שניה כן, פעימה שלישית לא
באמת מעניין להבין.פעימה שלישית כתוב לי שאני זכאית ל- 700
כשבקודם קיבלתי בסביבות ה-3000
ואני עוסק פטור.
אין לי מושג איך הם מחשבים
באמת מעניין להבין.
אצלי גם מופיע 700, ללא קשר לסכום בפעימות הראשונות.
העסק צריך להיות פעיל בין ה- 01.10.2019 ל-31.03.2020, לכל הפחות.מי שפתח עסק פטור ב 1.1.2020 לא מקבל?
מי שפתח עסק בשנת 2019, חייב להגיש קודם את הדוח (עד 10/6)חיבים קודם להגיש דוח של 2019 ?
או שאפשר לבקש את הבקשה?
מישהו יכול להסביר לי מה הקריטוריון לפעימה שלישית?תוספת לעסקים קטנים
- בעל עסק שממוצע מחזור עסקאותיו לחודש בשנת 2019 נע בין 1,500 ש"ח ל-25,000 ש"ח עשוי להיות זכאי לתוספת, בהתאם לתנאים שיפורטו בהמשך.
- אם ממוצע מחזור העסקאות החודשי היה בין 1,500 ש"ח ל-8,333 ש"ח, התוספת תהיה בסך 700 ש"ח.
- אם ממוצע מחזור העסקאות החודשי היה בין 8,334 ש"ח ל-16,667 ש"ח, התוספת תהיה בסך 1,875 ש"ח.
- אם ממוצע מחזור העסקאות החודשי היה בין 16,668 ש"ח ל-25,000 ש"ח, התוספת תהיה בסך 3,025 ש"ח.
- ממוצע מחזור העסקאות לחודש מחושב לפי מחזור העסקאות לשנת 2019 כשהוא מחולק במספר חודשי הפעילות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: