ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו פה נהיה דובר של אגד? מעניין שהתגובות האלו לא קיבלו צלצול....., אה, כנראה שזה קול בודד וטוב שכך.
נכתב ע"י ip6;1052292:מישהו פה נהיה דובר של אגד? מעניין שהתגובות האלו לא קיבלו צלצול....., אה, כנראה שזה קול בודד וטוב שכך.
נכתב ע"י חילו;1052303:היי היי היי
אבקש להירגע
מה קרה, הרסו לך את הסיבה להרגיש דחוי ומופלה ?
אני לא מ'דוברות אגד', העברתי כאן ביקורת בעצמי אבל אם אנחנו רוצים ש'אגד' לא תפצח בקמפיין ספונטני אלא תנתח את הנתונים קודם, מותר גם לנו לנהוג באותה מידה.
נכתב ע"י חילו;1052291:זה נכון וכך כתבתי בעצמי ("באשמת 'אגד' שלא מספקת מספיק קווים, לפעמים המעבר נחסם ואנשים מנועים מלשלם בזמן")
זו התגובה הראויה ולא הכחשה גורפת וטמינת ראש בחול, ולכן דוקא אם נגיע למסקנה שכנראה זה נכון חלקית ונמפה את הסביות לכך נוכל לענותלהם כראוי. אבל האינסטינקט הראשוני של 'דופקים אותנו כי אנחנו חרדים' לא י/מוביל אותנו לשומקום.
ושוב בנוגע לחופשי, 'אגד' לא יודעת את הסיבות לפער בין הנוסעים לתשלום, אנחנו צריכים לעזור להם בנידון בהעלאת רעיונות והבנת הסיבות.
אין תפקידה של אגד לנסות לפצח את כל הרעיונות שעולים לאנשים בראש ומגוחך לבקש ממנה לפרסם פסקי הלכה...
נכתב ע"י ip6;1052306:עדיין קול בודד, מזכיר את הסיפור על הנהג שנסע נגד הכיוון.......
נכתב ע"י חילו;1052324:חוסר יכולת לקבל ביקורת זו לא בהכרח תכונה יש להתגאות בה, היא לא מבטיחה לבעליה עתיד מזהיר, וכשמדובר בתחושת נרדפות עדרית המצב כבר נהיה ממש מסוכן - היא מונעת מאיתנו את הסיכוי להשתנות לטובה. וחבל.
חוסר יכולת לקבל ביקורת זו לא בהכרח תכונה יש להתגאות בה, היא לא מבטיחה לבעליה עתיד מזהיר, וכשמדובר בתחושת נרדפות עדרית המצב כבר נהיה ממש מסוכן - היא מונעת מאיתנו את הסיכוי להשתנות לטובה. וחבל.
התגובות החדגוניות כאן דווקא מעוררות ומדגישות את הבעיה שלנו: אנחנו אכן לא טועים בדרך כלל, אבל כשאנחנו כן טועים - כי אנחנו לא מלאכים - הסיכוי שלנו לגלות ולהבין את זה הוא קלוש עד בלתי אפשרי.
נכתב ע"י חילו;1052260:ב. אם את לא ראית אני ראיתי גם ראיתי וכל מי ששאלתי אישר את זה במימדים קטנים. קרה גם לי בעצמי שלא הייתי מסוגלת לשלם כשעשרה גברים ממלאים את המעבר ולולא מאמץ מיוחד הכסף לא היה מגיע ליעדו. (התעקשתי גם בגלל הלכה וגם בגלל הביטוח שלי ושל ילדיי)
נכתב ע"י חילו;1052260:אגב, אני מניתי רק כמה דוגמאות, מלבד אלו יש לדוגמה גם מי שחושבים שאם יש להם חופשי-חודשי הם פטורים מלהעביר אותו. זו טעות חמורה מבחינה הלכתית: החברה מרשה לך לעלות על האוטובוסים שלה בתנאי שתעביר את הכרטיס, כלל לא משנה מהן שיקוליה, יש חוזה בין הלקוח לאגד ואם צד אחד לא מקיים אותו ככתבו הרי הוא גזלן גמור.
נכתב ע"י חילו;1052260:יותר מבאוכלוסיה הכללית
נכתב ע"י חילו;1052303:היי היי היי
אבקש להירגע
מה קרה, הרסו לך את הסיבה להרגיש דחוי ומופלה ?
אני לא מ'דוברות אגד', העברתי כאן ביקורת בעצמי אבל אם אנחנו רוצים ש'אגד' לא תפצח בקמפיין ספונטני אלא קודם תנתח את הנתונים ותנסה להבין אותם, מותר גם לנו לנהוג באותה מידה.
נכתב ע"י sr;1052335:התלבטתי הרבה אם להגיב אבל החלטי לבסוף שכן
אני מגיעה מתחום העיתונות והיתה אצלינו בעיותן התלבטות רבה אם לפרסם את המודעה שנית.
לא אומר לכם מה התשובה בכדי שלא תזהו אותי אבל אומר לכם מספר פרטים חשובים שכדאי לקחת לתשומת לב
1. המנהל עשה סקר בקרב הפקידות במשרד. פקידות שנוסעות באוטובוסים עירונים ובינעירוניים כמעט מדי יום ביומו. רוב רובם של הפקידות אמרו שלצערם התופעה הזאת קיימת! ואגד צודקים. ישנם אנשים רבים שאינם משלמים. אמנם הם עושים זאת באלגנטיות או פשוט משכחה אבל לצערינו התופעה הזאת קיימת!
2. בציבור החרדי כל אדם חושב שהוא רב לעצמו ועושה חשבונות ודיני תורה לעצמו. בגלל שעמדתי אני לא צריך לשלם, או בגלל שהוטובוס איחר ואני הפסדתי זמן עבודה אגד צריך לשלם לי וכו'. רוב החשבונות האלו הם נוגדים את ההלכה! בעיקר מהסיבה שאמר דובר אגד למנהל אצלינו. שמי שסופג את הנזק על היעדר כסף בקופה הוא הנהג!!!! ולא אגד!!!!. כל נהג שמגיע למסוף וחסר כסף בקופה נקנס במאות שקלים!
3.לאגד יש נתונים מדויקים אודות האחוזים של אלו שאינם משלמים. ואת הנתונים האלו הם אמורים להציג בועדת הכלכלה בכנסת והחילול השם שיהיה שם יהיה בעייתי מאד מבחינתינו ובמיוחד בתקופה הזאת. הדבר הראשון שיהיה זה ביטול קוי המהדרין וכן הסבסוד שיש לחלק מהקוים כמו קו 402. וגם, האיסוף מהשכונות יתבטל. אני חושב שכמעט כל אחד שנוסע בקוים האלו מעדיף להתמודד עם הסיטואלציה כעת ולא עם הבעיות והתוצאות שיגרמו בעקבות חוסר התשלום של חלק מהנוסעים.
4. הקמפיין הזה אמנם יעודי לציבור החרדי אך שימו לב! מערבי או מחילוני שגונב או עושה דין לעצמו לא מסתכלים עליו ב-7 עיניים ודורשים ממנו לפי ההלכה למנוע חילול השם אך מחרדי כן. וזה מה שרבנים פסקו לאנשי גל אורן לפני שהם עלו עם הקמפיין לאויר. כל חרדי שעלה על כל קו ולא שילם בזמן משכחה או מכוונה, מחלל שם שמים, וגוזל מהנהג!
5. הקמפיין לדעתי לא הוצג בצורה טובה, היא גרמה לשינאה ולבוז לאגד. לדעת כל האחראים אצלינו, יש להציג זאת בצורה ברורה עם מעט יותר הסברים למרות שכתוב זאת בצורה ברורה בתוך המודעה: ישנם אנשים שאינם משלמים. לא דובר על כל הציבור אלא על חלקו וכן יש להשקיע בפקחים שיצרו התרעה כמו שקיימת ברכבת הקלה.
מדובר אגד נשמע שהוא לא ממש יותדע מה הוא מדבר.לאגד יש נתונים מדויקים אודות האחוזים של אלו שאינם משלמים
הם ידעו כנראה איזו תשובה הוא רוצה לקבל.המנהל עשה סקר בקרב הפקידות במשרד.
כך לא מטפלים בתופעה.התופעה הזאת קיימת!
איך הם יודעים כמה היו באוטובוס כדי לקנוס אותו? משפט לא הגיוני.שמי שסופג את הנזק על היעדר כסף בקופה הוא הנהג!!!! ולא אגד!!!!. כל נהג שמגיע למסוף וחסר כסף בקופה נקנס במאות שקלים!
אז הם הוסיפו עוד הקדמה לחילול השם.לאגד יש נתונים מדויקים אודות האחוזים של אלו שאינם משלמים. ואת הנתונים האלו הם אמורים להציג בועדת הכלכלה בכנסת והחילול השם שיהיה שם יהיה בעייתי מאד מבחינתינו ובמיוחד בתקופה הזאת.
אגד היא חברה עיסקית ואסור לה להפלות בין אדם לאדם.הקמפיין הזה אמנם יעודי לציבור החרדי אך שימו לב! מערבי או מחילוני שגונב או עושה דין לעצמו לא מסתכלים עליו ב-7 עיניים ודורשים ממנו לפי ההלכה למנוע חילול השם אך מחרדי כן. וזה מה שרבנים פסקו לאנשי גל אורן לפני שהם עלו עם הקמפיין לאויר. כל חרדי שעלה על כל קו ולא שילם בזמן משכחה או מכוונה, מחלל שם שמים, וגוזל מהנהג!
הקמפיין כולו חייב רסטרטיש להציג זאת בצורה ברורה עם מעט יותר הסברים למרות שכתוב זאת בצורה ברורה בתוך המודעה: ישנם אנשים שאינם משלמים. לא דובר על כל הציבור אלא על חלקו וכן יש להשקיע בפקחים שיצרו התרעה כמו שקיימת ברכבת הקלה.
נכתב ע"י ip6;1052337:שטויות במיץ עגבניות, אגד או גל אורן משלמים פה למישהו, אם התופעה היא בצורה שכל עובדי העיתון מכירים את התופעה איך זה שפה הרבה בקושי מכירים אותה?
נכתב ע"י ROT;1052347:מישהו ראה מנהל עיתון או עורך עיתון נוסע פעם באוטבוס ?
אם יש מישהו שעובד בעיתון ומנסע לענות תגובה בשביל אגד הוא חצוף ועז פנים.
אם אגד יש להם קשר אחד "כסף כסף כסף".
במקום להתנצל ולהגיד טעינו לא בדקנו, אומרים לנו אתם גנבים, ואח"כ יסעו על רכבי פאר.
חלק מה'כולם' הזה כולל אותי, העברתי כאן ביקורת ארוכה ומנומקת (קראי אותם לפני שאת מגיבה), צר לי שאת מנסה לקחת את דבריי באופן סלקטיבי ולהציג אותי כבעל עניין.ip6:כתב: "מעניין שכולם פה כמוני ורק אחד שוחה נגד הזרם, לשחות נגד הזרם ועוד להרגיש צודק זו גם לא תכונה שיש להתגאות בה. מזכיר את הסיפור על הנהג שנסע נגד הכיוון......."
אם עשית כך את גזלנית אלא א"כ קיבלת אישור מפורש מהנהג.sh12 כתב: "אז אם החלטתי שלעבור עם 2 או 3 ילדים את מרחק החצי אוטובוס תוך כדי נסיעה, שעוד 2 תחנות אני צריכה לרדת... והכל כדי להעביר את ה"מעבר" אני גזלנית???
הרי את התשלום לנסיעה שילמתי!!!"
רק עיצוב כתב: "טוב אז כן, בדקנו לעומק לפני שהתחלנו להגיב כאן....אדרבה תנו הסבר וננסה להבין....בינתיים כל סיבה טובה שעולה נשמעת לי קונספירציה, אבל זה המצב, פשוט חסר היגיון.....אין לי שום לימוד זכות בשבילו ונשאר לי רק להסיק את המסקנה המצערת שיש כאן איזה שהוא אינטרס פוגעני"
נכתב ע"י sr;1052335:התלבטתי הרבה אם להגיב אבל החלטי לבסוף שכן
אני מגיעה מתחום העיתונות והיתה אצלינו בעיותן התלבטות רבה אם לפרסם את המודעה שנית.
לא אומר לכם מה התשובה בכדי שלא תזהו אותי אבל אומר לכם מספר פרטים חשובים שכדאי לקחת לתשומת לב
1. המנהל עשה סקר בקרב הפקידות במשרד. פקידות שנוסעות באוטובוסים עירונים ובינעירוניים כמעט מדי יום ביומו. רוב רובם של הפקידות אמרו שלצערם התופעה הזאת קיימת! ואגד צודקים. ישנם אנשים רבים שאינם משלמים. אמנם הם עושים זאת באלגנטיות או פשוט משכחה אבל לצערינו התופעה הזאת קיימת!
2. בציבור החרדי כל אדם חושב שהוא רב לעצמו ועושה חשבונות ודיני תורה לעצמו. בגלל שעמדתי אני לא צריך לשלם, או בגלל שהוטובוס איחר ואני הפסדתי זמן עבודה אגד צריך לשלם לי וכו'. רוב החשבונות האלו הם נוגדים את ההלכה! בעיקר מהסיבה שאמר דובר אגד למנהל אצלינו. שמי שסופג את הנזק על היעדר כסף בקופה הוא הנהג!!!! ולא אגד!!!!. כל נהג שמגיע למסוף וחסר כסף בקופה נקנס במאות שקלים!
3.לאגד יש נתונים מדויקים אודות האחוזים של אלו שאינם משלמים. ואת הנתונים האלו הם אמורים להציג בועדת הכלכלה בכנסת והחילול השם שיהיה שם יהיה בעייתי מאד מבחינתינו ובמיוחד בתקופה הזאת. הדבר הראשון שיהיה זה ביטול קוי המהדרין וכן הסבסוד שיש לחלק מהקוים כמו קו 402. וגם, האיסוף מהשכונות יתבטל. אני חושב שכמעט כל אחד שנוסע בקוים האלו מעדיף להתמודד עם הסיטואלציה כעת ולא עם הבעיות והתוצאות שיגרמו בעקבות חוסר התשלום של חלק מהנוסעים.
4. הקמפיין הזה אמנם יעודי לציבור החרדי אך שימו לב! מערבי או מחילוני שגונב או עושה דין לעצמו לא מסתכלים עליו ב-7 עיניים ודורשים ממנו לפי ההלכה למנוע חילול השם אך מחרדי כן. וזה מה שרבנים פסקו לאנשי גל אורן לפני שהם עלו עם הקמפיין לאויר. כל חרדי שעלה על כל קו ולא שילם בזמן משכחה או מכוונה, מחלל שם שמים, וגוזל מהנהג!
5. הקמפיין לדעתי לא הוצג בצורה טובה, היא גרמה לשינאה ולבוז לאגד. לדעת כל האחראים אצלינו, יש להציג זאת בצורה ברורה עם מעט יותר הסברים למרות שכתוב זאת בצורה ברורה בתוך המודעה: ישנם אנשים שאינם משלמים. לא דובר על כל הציבור אלא על חלקו וכן יש להשקיע בפקחים שיצרו התרעה כמו שקיימת ברכבת הקלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: