אני חושב שיש לזה סיכוימה הסיכויים
@עו"ד נתן רוזנבלט אתה כאן?
יש הבדל אחד קטןדווקא אני חושב שעיר כזאת יכולה להצליח
אנחנו גרים בביתר, מודיעין עילית, מקומות לא פחות קרובים ל...
והם יכולים אפילו להנות מכך, כמו הכפרים ליד הערים שציינתי שנהנים מקניות הציבור החרדי וכו'
הכותרת 'הבדואים עתרו לבג"ץ' לא מאפיינת את מרבית התושבים שם כביכול הם לא רוצים עיר חרדית צמודה אליהם
ולגבי המרחק יש מקומות רחוקים יותר שהציבור החרדי משקיע וקונה שם
מדובר על תאוריות שאולי יצאו יום אחד לפועל ואולי לא,מישהו כתב באשכול אחר דבר נכון
אם תקום עיר חרדית גדולה בצפון, למשל הר יונה
זה לא רק יפתור את הבעיה לאלו שיגורו שם
אלא גם כל הערים מסביב כבר לא ייחשבו מבחינה חרדית פריפריה אלא מרכז
כסיף מיועדת לדורות הבאים.משהו מתקדם עם כסיף ?
רק עיר חרדית חדשה, אולי תפתור את המצב.בשביל מה צריך את כסיף אם יש 20 פריפריות שמחכות שיבואו חרדים?
בכל מקרה לכשזה יקוםקודם שיהיה אישור תבע לעיר אח"ז נדבר על בית חולים
או שאולי רוצים לבנות את בית החולים מתחת לגשר....
אני לא מכיר עיר חרדית אחת בפריפריה (למעט רכסים)בשביל מה צריך את כסיף אם יש 20 פריפריות שמחכות שיבואו חרדים?
מה זה מעכשיו
כסיף היא פתרון טוב ביותרמה זה מעכשיו
חשבתי שהממשלה הזאת נגד כסיף
זה לא ענין של מרחק (צפת רחוקה פי 2 ומצליחה לא רע), אלא של מיקום. המיקום של כסיף בעייתי ביותר - בתוך הפזורה הבדואית, וזה עוד לפני שמדברים על בעיית התעסוקה.אני רוצה לכתוב עדות אישית מהשבוע האחרון:
היה לי חוזה לילה לפני בדיקת חמץ בערד, זה היה מאוחר בלילה ולכן יכולתי לבדוק את המהירות ללא פקקים:
ממודיעין עילית לערד שעה ורבע על השעון! פחות מהר יונה ועפולה, שלא לדבר על טבריה וצפת.
כסיף היא כעשר דקות לפני ערד.
ירושלים ובני ברק אמורים להיות פחות או יותר אותו מרחק, בית שמש ואשדוד אפילו פחות.
באמת, איני מצליח להבין מדוע כולם (טוב, כמעט כולם) נגד העיר הזאת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: