זאת אומרת שזה יהיה לפי מחיר הקרקע כעת באזור, לא?מחירי הקרקעות נקבעים לפי השמאי הממשלתי
ובמחיר למשתכן גם יש איזו הנחה, לא יודע בדיוק איך זה עובד
זאת אומרת שזה יהיה לפי מחיר הקרקע כעת באזור, לא?מחירי הקרקעות נקבעים לפי השמאי הממשלתי
אז כמה מילים על כסיף ולמה אני מתלהב מכך; ביקרתי שם מספר פעמים.
אם כבר יש פקקים בארץ זה פחות באיזור אופקים יותר באיזור המרכז ששם עוברת הדרך לחריש מירושליםהרבה פחות משעתיים ????!!
חלומות באספמיה !
ואל תביאו לי מפות גוגל או וייז כי זה בכלל לא מדויק !
יש לי חבר שנוסע ברכב מאופקים לבני ברק עם וויז ! והוא יוצא ב4:30 ומגיע לבני ברק 6:30 ויותר וזה בכרב פרטי
מוחל על הקינוח. לא שווה לי להשקיע עליו מליוןיש לי קרוב מאופקים שנוסע בתח"צ. אני לא זוכר שבאירועים משפחתיים הוא זכה אי פעם לראות את הקינוח...
יש דברים ששווים יותר מכסף ואני לא מדברת על קינוח.מוחל על הקינוח. לא שווה לי להשקיע עליו מליון
זה שני המקומות היחידים בפריפריה שדווקא אני חושב שכולם ביקרו ערד עם האויר המדהים ואיזור ים המלח עין בוקק ועין גדי ושאר המעיינות וחריש כשישבנו בפקקים בכביש 6 במחלף קסםאם אתה משוה את המרחק של חריש למרכז הארץ ולריכוזים החרדים ואת המיקום הגאוגרפי של חריש למול כסיף זה רק בגלל שאתה חושב שאתה יכול לשבת על מפות גוגל מהבית בירושלים, ומשם להבין הכל, ולהצהיר הצהרות אני מציע שתבקר פיזית בחריש ובכסיף ואח"כ תשוה ביניהם.
צודקמוחל על הקינוח. לא שווה לי להשקיע עליו מליון
זהו, שעשיתיתעשה חשבון...
אנחנו גרנו בירושלים ולמדתי בכולל בירושלים והייתי בדרכים כל יום יותר משעתיים...
וזה בתח"צ עירונית שהיא הרבה יותר עמוסה והרבה פחות נוחה (תחנות, פקקים, מעבר מאוטובוס לרכבת ולאוטובוס שלישי וכו')
זאת אומרת שזה יהיה לפי מחיר הקרקע כעת באזור, לא?
ובמחיר למשתכן גם יש איזו הנחה, לא יודע בדיוק איך זה עובד
אנשים שאין להם כסף לגור במרכז ואוהבים מדברמי ישלם 700K כדי לגור במדבר?
הם יכולים להמשיך לדאוג בדיוק כמו חוק האזרחות וחוק מד"אואכן החכי"ם החרדיים ניסו לדאוג למקומות יותר הגונים (גם אם לא הכל הלך...)
בית שמש, חריש, שפיר ועוד
כסיף זה לא עיר עדיין כך שלא הבנתי איך יש בה בדואים היא בהר כך שהיא יותר קרה משאר הנגב ואין לחות כמו בבני ברק ואני מוכן שישלמו לי יותר מכל סיבה שהיאכסיף המתוכננת נמצאת במרחק חצי שעה מבאר שבע שהיא עיר נחשלת שמביאים אליה בעלי מקצוע השכר כפול כדי שיסכימו לחיות בה...
מלאה בבדואים ורותחת בקיץ הלוהט.
נכון כתבתי את זה במענה להפחדה של מדבר רותח אוי אוי אויזה נחמד ליום אחד
לא לכל החיים
יעשו תחבורה ציבורית אל תדאג כל מי שגר בפריפריה אופקים תפרח הר יונה חריש מפספס אולי כמה שמחות אבל זה שיקול כי הדירה הרבה יותר זולה גדולה וחדשה ויש מציאות כזאת שאנשים הולכים לפריפריה אז למה לא כסיף?מאופקים לוקח לירושלים/בני ברק בתח"צ לפחות שעתיים לא כולל תחבורה בתוך העיר.
מאופקים לכסיף בתח"צ לוקח לא פחות משעה וחצי (קודם לתחנה מרכזית באר שבע ואח"כ קו נוסף לכיוון ירוחם/דימונה) ואז אני לא יודעת איפה צריך לרדת כי עדיין לא התחילו לבנות בכלל!
בית שמש היה פיתרון לכמה שנים עכשיו צריך עוד פיתרוןהשאלה העיקרית האם הממשלה היא זה תקבע לחרדים איפה לגור,
שבית שמש תהיה עיר חרדית הציבור קבע על אפה וחמתה של המדינה,
צריך את האחדות של הקהילות הירושלמיות והחסידיות שהיה אז בשנות ה90
שהביאה לציבור את העיר החרדית המבוקשת ביותר,
וזה היה כאמור על אף שהמדינה (שכל כך דואגת לנו) רצתה שתהיה לציבור החילוני והדתי
דווקא בנושא הכבישים המצב טוב יותר אפילו ממודיעין עילית או ביתר עילית. הדרך מי-ם וב"ב עד למקום הינה ללא רמזור אחד. לאורך כל הדרך יש לפחות 2 נתיבים. זמן הנסיעה המינימלי בתח"צ מב"ב הוא כשעה ו-45 דק'.ב. לדאוג כבר עכשיו לפיתוח של כל הכבישים באיזור - ובעיקר לדאוג לתאורה מיד בכל כבישי האיזור המפחידים (כמובן הכל בהידברות עם הממשל המקומי).
הראשון שקלקל היה דרעיבהחלט עשו והביאו פתרון טוב.
עבדו שנים על קרית גת מערב וגם על שפיר
התבע בקרית גת כבר אושרה, רק שאלקין ביטל את זה בניגוד להמלצת משרד האוצר
עזוב,הראשון שקלקל
למי שמפחד מעיר שלאנשים הגרים בה אין אפשרות לפרנס את משפחתם.למי מפריע הרעיון של כסיף.
מקסימום אפשר לנסוע לבאר שבע.למי שמפחד מעיר שלאנשים הגרים בה אין אפשרות לפרנס את משפחתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: