במשפחה שלי, סגנון אברכים ליטאים בני ברקים לוקחים קייטרינג לבר מצווה פרווה 24 שקל למנה.כמה עולה מנה לבר מצווה לא בשרי מה שנקרא סלטים קוגל בורקס וכדו?
בסביבות 25 ש"חכמה עולה מנה לבר מצווה לא בשרי מה שנקרא סלטים קוגל בורקס וכדו?
לי אמרו שפרווה זה 40 ו55 ומעלה בשריכמה עולה מנה לבר מצווה לא בשרי מה שנקרא סלטים קוגל בורקס וכדו?
אולי פרווה עם דגיםלי אמרו שפרווה זה 40 ו55 ומעלה בשרי
אם ככה אנחנו משלמים יותר מכפול על בשרי ולא סעודה רק קבלת קהלאולי פרווה עם דגים
אשמח לקבל מידע באישי על הקייטרינג. אנחנו לפני ארוע וזה נשמע לי מענייןנשים יש מנות לבחירה של סלמון או כבדים
גברים בר ליל שישי כולל טשולנט בשרי, יאפצ'ק, כבד קצוץ, קוגלים, שניצלונים וצ'יפס, מגשי פירות, על השולחנות סלטים, פיצוחים, עוגות, כמה סוגי הרינג
אני גם אשמח ל@צלם במחיר זול במודיעין עיליתהאם יש בנמצא צלם ב500 ש"ח?
מחפשת המלצה!!
@תותית י.0527075028 לא זוכרת איך קוראים לו
עבר כבר שנה + לא כ"כ זוכרת מה בדיוק היה,אשמח לשמוע האם ממליצה עליו?? מקצועיות?? סבלנות?? הוא דתי..?
ממליץ לפרסם בדרושים זה תאריך מאוד מבוקש וכנראה שיהיה קשה למצוא משהו פנוי. אלי פנו הרבה אנשים לברר על התאריך הזהמחפשים צלם לברמצווה ליום חמישי שאחרי תשעה באב. nadler2021
G דוטקום.
מציין שהזמנתי אותו לקח זול,עבר כבר שנה + לא כ"כ זוכרת מה בדיוק היה,
אם היו תלונות בוודאי הייתי זוכרת...
בגדול יצאנו בהרגשה טובה,
תמונות איכתיות, הוא לא חרדי אבל כן היתה לו כיפה (סרוגה אולי? לא זוכרת..)
מצאת מישהו כזה?איפה מצאת צלם ב500?
אני מחפשת צלם זול בבני בברק למישהי יש?
אני כתבתי כאן באשכול על מישהו כזה, את יכולה לחפשמצאת מישהו כזה?
הוא תפוסאני כתבתי כאן באשכול על מישהו כזה, את יכולה לחפש
@דג לבןאשמח להמלצות על צלמי בר מצווה במודיעין עילית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: