יש למשהו????אני מחפשת ברכה ליום נישואין לסבא וסבתא
תודה רבה רבה
יש למשהו????אני מחפשת ברכה ליום נישואין לסבא וסבתא
תודה רבה רבה
בבקשה מי שיכול!!אני צריכה דחוף שיר למחברת ספרות ילדים בשם מותק בלי עותק
אני רוצה שהשיר יכלול בית של פתיחה+ 4 בתים שכל אחד מהם
יכלול תחום אחר של שוני: דמיון, תכונות, מבנה גוף, מיקום במשפחה, וכו'
@כל שם שתרצהאני מחפשת ברכה לגיסה בת שלושים
תודה רבה
אבא יקר שלנו. קשה להגדיר במילים, עד כמה אתה יקר עבורינו, כמה אנחנו אוהבים אותך. אנחנו מודים לך על מי שאתה, על זה שאתה מלמד אותנו בכל יום, איך להיות אנחנו, בלי להסס, בלי להתנצל, בלי לפחד אף פעם. אנחנו מברכים אותך ואותנו, בשנים רבות וטובות של שמחות ביחד. אוהבים כל כך, הילדים.אשמח לקבל ברכה לאבא ליום הולדת
לגיסה המושלמת שליאשמח לקבל ברכה לגיסה ליום הולדת
ואווו כן! זה מדהים! תודה רבה רבה על ההשקעה והכתיבה היוצאת מין הכלל!! מעריכה מאד ומאחלת כל מה שליבך מייחל
אין לי מושג איך זה עובד בדיוק במכתב לפניות הציבור. אז כתבתי בערך. מקווה שיהיה טוב.
לכבוד
הנהלת בית החולים..
שלום רב!
הנידון: המלצה חמה על הרופאה המסורה, גברת ...
מתוך הכרת הטוב לרופאה המסורה, ד"ר .. הרגשתי חובה בעצמי לשתף אתכם בטיפול המסור שקיבלתי ממנה.
הרופאה.. היא בעלת לב זהב ואכפתיות נדירה, כשהגעתי אליה לטיפול (אחרי שעברתי אצל כמה רופאים אחרים) היא שמעה בקשב רב וברגישות רבה את כל מה שמפריע לי, כל מיחוש קל שבי, וממש הרגשתי שהיא כואבת איתי את כאבי.
בצורה מקצועית יוצאת דופן היא התעקשה לבדוק דברים שרופאים אחרים זלזלו בהם, והיא בתבונתה הרבה זיהתה בעיות אפשריות, ושלחה אותי לבדיקה יסודית. בזכות העירנות והחכמה שלה נתגלתה בבדיקה הבחנה לא תקינה, והודות לתושייתה והערכתה שנעשתה במיומנות רבה, עברתי לבסוף ניתוח שהציל אותי מסיבוכים גדולים.
כל התהליך שעברתי איתה היה נעים ביותר. היא התעניינה בי יומם ולילה באופן אישי, לראות מה מתקדם ואיך הולך. הרגשתי ממש את הרצינות והאחריות שמלווים אותה בכל צעד ושעל, ואת האכפתיות שיש לה לרווחתי ולבריאות גופי.
ואת כל זה היא עושה בצניעות ובשקט, בלי רעש וצלצולים מיותרים. לכן חשבתי שאתם מוכרחים לדעת מי זו הרופאה שנמצאת אצלכם. באיזה יהלום זכיתם!
רופאה עם יחס אישי, שנותנת לחולה תחושה של ידידות טובה.
רופאה שיש בה תחושת שליחות אמיתית.
רופאה עם מקצועיות גדולה, וענווה וצניעות עוד יותר גדולה!
רופאה שהיא סמל ודמות לחיקוי.
ומי יתן וכל הרופאים והרופאות יהיו כמותה!
בברכה
.. (שם, ת"ז)
ואווו ואווו ישלם ה' שכרך בכפל כפליים! את פשוט נדירה! מאמינה שמלאך שליחת ה' ממש עומד מאחורי השם שלך ועוזרת לנו בכל פעם! ומשמחת את הבריות באהבת חינם טהורה!כל הברכות וכל הישועות יכולו עלייך ועל משפחתך היקרה! בהערכה אין סופית
נסיתי להעביר בקצרה ככל האפשר. בכל אופן, אם חסר עוד איזה פרט, אפשר לכתוב, ולכשאתפנה אשלים בס"ד.
ל.. היקרה!
למלאך בדמות אדם
שנשלח אלינו מלמעלה
מאת רופא כל בשר ודם
אשר בחר באישיות נעלה
רופאה שהיא כמו אחות
עם דאגת אם, לא פחות
מידותיה נאצלות וברוכות
ברגש חם ולבבי נתמכות
מתייחסת באופן אישי
ומתעניינת בכל פרט
גם גופני וגם נפשי
יחסה בלבנו נחרט
דאגה, מסירות ואכפתיות
נצמדים לאישיות הנפלאה
צניעות, ענוות חן ומקצועיות
מרכיבים את דמותה הנאה
אינה מוותרת על שום הבחנה
ולא מתעלמת משום תלונה
כי כאב החולה הוא כאבה
ורפואתו היא לה כחובה
אין מילים עוד לתאר
ואין אפשרות לבאר
את גודל ההערכה
על כל המערכה
על יחס נפלא ומיוחד
ועל הבחנה ומבט חד
על הצלה וגילוי תושייה
על רופאה שהיא זכייה!
יתן ה' ויוסיף לה כפליים
ויגמול לה על מעשי ידיים
בהצלחה בכל אשר תפנה
כל שתשאל באהבה תיענה
מאחלת באהבה רבה
..
כשמהתרגשות זולגות הדמעותמחפש ברכה לגיסים (בני הזוג) שהגיע בנם לגיל חלאקה
אבל לא משהו ארוך, שיוכל להספיק לדפי רקע קטנים (חצי A5)
מה שנקרא A6
למי שיש ויכול לכתוב לי
תודה רבה
לך מתוקה שלי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: