נכתב ע"י userit;2018534:אני מנסה לדמיין כמה ברכות זהות הן מקבלות…
חבל שאנשים משקיעים כל כך הרבה במשלוח ובמקוריות שלו,
אבל לכתוב כמה מילים מהלב- גם בלי סגנון מיוחד, ללא חרוזים ומשקל- פשוט לא מסוגלים.
לפני שהתחתנתי קניתי בתמימות אלבום חמוד, ותכננתי לשמור בו את הכרטיסים שנקבל. להורים שלי היה אלבום כזה, וזה מצא חן בעיני.
אבל מסתבר שהזמנים השתנו… אפשר לספור על כף יד אחת את הברכות שהיו שוות יותר מהדף שעליו נכתבו.
ואני מכירה הרבה אנשים (כולל אחי בן ה9) שכאשר הם מקבלים מתנה, הם פותחי תחילה את כרטיס הברכה… זה אומר להם הרבה יותר
נכתב ע"י גלידה;2018653:ולמי ש"יש את זה" בחיים לא תבין את מי ש"אין את זה"...
אני מחפשת ומבקשת תמיד שיכתבו לי ברכה
ואח"כ מוסיפה למטה שבנוסף לכל המילים המפוצצות נרשום לה גם משהו אישי ורושמת כמה נקודות יפות שראיתי במהלך השנה - כמו איך הילד יוצא ממנה נקי ומסודר בכל פעם, וכו' וכו'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: