ברכות ואחולים למשלוחי מנות

• פותח הנושא 3632
  • פורסם בתאריך

3632

משתמש צעיר
אודה למי שתעלה ברכות (אפשר גם משנים קודמות) לפורים. לגננות, סייעות מטפלת וכו' מחיפוש שערכתי יש ברכות מדהימות אבל כולם לסוף שנה:(

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מנסה לדמיין כמה ברכות זהות הן מקבלות…
חבל שאנשים משקיעים כל כך הרבה במשלוח ובמקוריות שלו,
אבל לכתוב כמה מילים מהלב- גם בלי סגנון מיוחד, ללא חרוזים ומשקל- פשוט לא מסוגלים.

לפני שהתחתנתי קניתי בתמימות אלבום חמוד, ותכננתי לשמור בו את הכרטיסים שנקבל. להורים שלי היה אלבום כזה, וזה מצא חן בעיני.
אבל מסתבר שהזמנים השתנו… אפשר לספור על כף יד אחת את הברכות שהיו שוות יותר מהדף שעליו נכתבו.

ואני מכירה הרבה אנשים (כולל אחי בן ה9) שכאשר הם מקבלים מתנה, הם פותחי תחילה את כרטיס הברכה… זה אומר להם הרבה יותר

3632

משתמש צעיר
נכתב ע"י userit;2018534:
אני מנסה לדמיין כמה ברכות זהות הן מקבלות…
חבל שאנשים משקיעים כל כך הרבה במשלוח ובמקוריות שלו,
אבל לכתוב כמה מילים מהלב- גם בלי סגנון מיוחד, ללא חרוזים ומשקל- פשוט לא מסוגלים.

לפני שהתחתנתי קניתי בתמימות אלבום חמוד, ותכננתי לשמור בו את הכרטיסים שנקבל. להורים שלי היה אלבום כזה, וזה מצא חן בעיני.
אבל מסתבר שהזמנים השתנו… אפשר לספור על כף יד אחת את הברכות שהיו שוות יותר מהדף שעליו נכתבו.

ואני מכירה הרבה אנשים (כולל אחי בן ה9) שכאשר הם מקבלים מתנה, הם פותחי תחילה את כרטיס הברכה… זה אומר להם הרבה יותר

כל מילה שלך נכונה אבל מה לעשות שיש אנשים שפשוט אין להם את זה:(
חוץ מהכותרת לא יוצא מילה אחת נוספת, על אף שהלב מפוצץ!
אז נכון, אפשר לשלם כסף למשהי שתכתוב את מה שליבך מאחל ואפשר לכתוב ברכה זהה למשהי שרצתה להביע את מה שאת רצית (עם שינויים קלים) כמו שעשיתי עם ברכה של 'ברכהלה' מפרוג.
והמטפלת (שלדבריה מתייחסת רק לברכה) התלהבה מאוד ולא שכחה לי זמן רב את מה ש'כתבתי'...

גלידה

משתמש מקצוען
ולמי ש"יש את זה" בחיים לא תבין את מי ש"אין את זה"...
אני מחפשת ומבקשת תמיד שיכתבו לי ברכה
ואח"כ מוסיפה למטה שבנוסף לכל המילים המפוצצות נרשום לה גם משהו אישי ורושמת כמה נקודות יפות שראיתי במהלך השנה - כמו איך הילד יוצא ממנה נקי ומסודר בכל פעם, וכו' וכו'

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י גלידה;2018653:
ולמי ש"יש את זה" בחיים לא תבין את מי ש"אין את זה"...
אני מחפשת ומבקשת תמיד שיכתבו לי ברכה
ואח"כ מוסיפה למטה שבנוסף לכל המילים המפוצצות נרשום לה גם משהו אישי ורושמת כמה נקודות יפות שראיתי במהלך השנה - כמו איך הילד יוצא ממנה נקי ומסודר בכל פעם, וכו' וכו'

את צודקת, לי יש את זה ואני מסרבת להבין שיש את אלו שאין להם את זה.
מצד שני, קיבלתי בחיים מילים מאלו שממש אין להם את זה- וזה שימח אותי. ידעתי שהם רצו לאמר יותר, ידעתי שהם התאמצו להביע את עצמם עבורי.

אחת א

משתמש חדש
היי,
יש למישהי ברכה לפורים לשכנים?
אשמח מאד למשהו מעניין וקצר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה