כמה זה עולה, בערך?המים שמוכרים בשקיות - ספאטון העלו לי בצורה מהירה מאוד את הברזל
לא מומלץ בהיריון... טו מאץ' ויטמין Aלא עברתי על התגובות...
לאכול כל יום כבד.
כן, גם לי אמר הרוקח שאין בעיה עם חלבי.כן, אני לוקחת פריפול מזמן מזמן, ולאחרונה 2 ביום - הבעיה היא שצריך עם הארוחה - והרבה פעמים כשאני נזכרת - איני בארוחה, ובארוחה - איני זוכרת.
בנוסף - הרופאה הקשישה שלי הורתה לא לקחת את זה עם מוצרי חלב, ואצלי ארוחות בוקר וערב הן חלביות ומלוות בכוס קפה.
רק לפני שבוע קראתי את העלון המצורף לכדורים, ולא מצאתי אזכור לכך שלא מומלץ לבלוע עם מוצרי חלב. ואז גם נזכרתי שרופאה אחרת פעם המליצה במיוחד על פריפול - כי אפשר לקחת אותו עם חלבי...
את יודעת משהו על זה?
כמה זה עולה, בערך?
מה לא חכם לא הבנתי?מניסיוני המר.
לכל אחד מתאים תכשיר ברזל אחר! רצוי לפנות למי שיודע להתאים (ע"י מטוטלת וכדו')
לי לא התאים אף תכשיר. לא נספג מה וכמה שלקחתי. עירוי- לא קיבלתי. (הרופא לא חשב שאני צריכה )
לבסוף יעצו לי לאכול כל יום בשר או מרק בשר (אני אכלתי כל יום צלחת מרק בקר )
והכי עזר לי גם לפני וגם אחרי: קרעפט 2 כפות פעמיים ביום בגילה, יוגורט או בסלט. (בעיקר מאגוזים
ושקדים)
תוך שבועיים העליתי מ9 ל12!!
אבל זה לא הכי חכם. צריך להקפיד גם אחרי- לאכול הרבה חלבונים בנוסף ללקיחת הברזל.
וגם המיץ של הרבנית קנייבסקי מעלה מאד- בסלק יש המון ברזל.
רק בריאות ולידה קלה.
כי אנחנו צריכות לדאוג לעצמינו מההתחלה וגם לילדים שלנו.
זה לא ממש עוזר ששבועיים לפני הלידה מתחילים לקחת זה יורד מאד מהר מיד אחרי הלידה.
לכן לפחות אחרי צריך להקפיד לקחת תקופה. גם אחרי לידה צריך כוחות....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: