ברוכים הבאים לקווים-עילית - מודיעין עילית

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י זוהר טל;1119076:
עד שהפסקנו לקבל את כל הפתקים האלו, את רוצה אותם בחזרה? :)
תשמחי שיש לך פחות ניירת בתיק.

ועוד משהו, אני רואה שיש כאן אנשים שיש להם מהלכים בחלונות הגבוהים...
אז אולי שימסרו להם להוסיף עוד נסיעות בבוקר מירושלים לקרית ספר.
כי מכיוון קרית ספר לירושלים יש כמויות של אוטובוסים, היום ראיתי ברמזור של גבעת זאב 5!! אוטובוסים ביחד, ומירושלים יש אוטובוס כל 20-25 דקות.
אשמח מאד אם מישהו יוכל לטפל בענין.

וכן עוד אוטובוסים מקרית ספר לבני ברק....
לירושלים יוצא אוטובוס כל 5 דק', ואפילו 2 ביחד (אכן, הם לא ריקים בכלל...)
ולבני ברק - חצי שעה חור מ 7:20 עד 7:50!!!

רחל המומחית

משתמש רשום
שוב קריסת תחבורה במודיעין עילית. מאות ממתינים בתחנות בי-ם ובב"ב למעלה משעה. אחד הנוסעים ב'קו החשיפות': חברת 'קווים' לא יותר טובה מ'סופרבוס': "דוחסים עשרות נוסעים באוטובוסים פנימיים לי-ם וב"ב".

בדיוק מה שקורה בביתר עלית!! עשרות נוסעים באוטובוסים פנימיים!!

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני אגיד לכם ת'אמת , לא מבינה מה הקצף על חברת סופרבוס
בתכלס היה מצוין איתה!
כל אחד נופל ,גם חברת אוטובוס , אין כזה דבר שהכל מושלם

KOBI13

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ביום שישי היה נורא , כשעה חיכינו בתחנות, הם צריכים ללמוד להבא ובדחיפות.

רמז

משתמש מקצוען
נכתב ע"י YG&K;1121348:
בתכלס היה מצוין איתה!

או שאת לא תושבת מודיעין עילית, או שברשותכם רכב.
אני לא יודעת מה קורה בקוים, סופר בוס ממש אבל ממש לא עשו את העבודה, הטיולים באוטבוסים הפנימיים כמו משאות של בהמות, סיבובים בכל חלקי העיר לנסיעה קצרה של 2 דקות.......
לפי כמות הקוים הפנימיים של קוים והמסלולים שרואים שמומחים לתחבורה תכננו, אני חושבת שצריך לתת להם צ'אנס זה בכל אופן להבדיל מסופר בוס נראה שהם רוצים כיוון אחר,
ימים יגידו.

דבורה לרר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נסעתי היום לב''ב והכל היה בסדר,

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י YG&K;1121348:
בתכלס היה מצוין איתה!

ממש לא נכון!
סופרבוס לא הראתה שהיא מתייחסת לנוסעים כלל.
ואילו השירות לקוחות של קווים והרצון להשתפר מראה על משהו שונה מסופרבוס.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רחל המומחית;1121340:
שוב קריסת תחבורה במודיעין עילית. מאות ממתינים בתחנות בי-ם ובב"ב למעלה משעה. אחד הנוסעים ב'קו החשיפות': חברת 'קווים' לא יותר טובה מ'סופרבוס': "דוחסים עשרות נוסעים באוטובוסים פנימיים לי-ם וב"ב".

בדיוק מה שקורה בביתר עלית!! עשרות נוסעים באוטובוסים פנימיים!!

יש לי שאלה:

פעם תהיו מרוצים?

ועוד דבר שבבית שלכם ביום שישי שעה לפני שבת יש לחץ אתם מודיעים על קריסה ושוב לא עמדנו ביעדים וכו' ?

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י ליקי;1121609:
יש לי שאלה:

פעם תהיו מרוצים?

ועוד דבר שבבית שלכם ביום שישי שעה לפני שבת יש לחץ אתם מודיעים על קריסה ושוב לא עמדנו ביעדים וכו' ?

פעם גם אנחנו חשבנו שאין חברה שתוכל לעמוד בעומס
אבל חברת קווים נתנה לנו חוברת מליאה הסברים ופתרונות להצלחה בשעות העומס... אז חשבנו שהיא תצליח אבל היא לא...

כשבן אדם עומד 40 דקות בחום היום בשביל אוטובוס שיביאהו לביתו הוא לא חושב על כלום חוץ מזה שהבטיחו ולא קיימו.

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י תקוה;1121633:
פעם גם אנחנו חשבנו שאין חברה שתוכל לעמוד בעומס
אבל חברת קווים נתנה לנו חוברת מליאה הסברים ופתרונות להצלחה בשעות העומס... אז חשבנו שהיא תצליח אבל היא לא...

כשבן אדם עומד 40 דקות בחום היום בשביל אוטובוס שיביאהו לביתו הוא לא חושב על כלום חוץ מזה שהבטיחו ולא קיימו.

אני בטוחה שעם עוד טיפה מאמץ אפשר להבין שיש קשיים של התחלה, גם אחרי המתנה של 40 דק' בחום (לא שאני מזלזלת בזה כי זה באמת דבר מעצבן)
באמת מאד קשה להשתלט על מודיעין עילית עם כמות אוטובוסים אדירה כמו שצריך שם (בפרט בערבי שבתות) אבל זו רק השבת השניה! עוד קצת סבלנות, הם יקלטו יותר את הצרכים וכו'

ואף אחד לא מכריח אנשים להידחס באוטובוס עירוני, (גם בביתר) מי שרוצהי כול להמתין לאוטובוס הבא (שלרוב מגיע אחרי 5-10 דק')

בקיצור, ס ב ל נ ו ת!

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י הלו קיטי;1121828:
אני בטוחה שעם עוד טיפה מאמץ אפשר להבין שיש קשיים של התחלה, גם אחרי המתנה של 40 דק' בחום (לא שאני מזלזלת בזה כי זה באמת דבר מעצבן)
באמת מאד קשה להשתלט על מודיעין עילית עם כמות אוטובוסים אדירה כמו שצריך שם (בפרט בערבי שבתות) אבל זו רק השבת השניה! עוד קצת סבלנות, הם יקלטו יותר את הצרכים וכו'

ואף אחד לא מכריח אנשים להידחס באוטובוס עירוני, (גם בביתר) מי שרוצהי כול להמתין לאוטובוס הבא (שלרוב מגיע אחרי 5-10 דק')

בקיצור, ס ב ל נ ו ת!

אופה! זאת הבעיה!
במשך 9 חודשים החברה למדה את הצרכים של הציבור ונערכה למערך תחבורה אדיר ו.. זה התוצאות? עלוב.

מידי יום שישי בחדשים האחרונים ראינו את האוטובוסים החדישים צועדים לאורך המסלולים כדי ללמוד ולהכיר ולבסוף לקרוס??? וקווינו שהם רואים אותנו על משפחותינו בתחנות העמוסות ומבינים לצרכינו....

אז מה למדתם שם בקווים 9 חדשים?
שמותר להותיר את האוטובוס במסוף והאנשים לא יתלוננו כי הם מבינים שיש קשיים בהתחלה?
שאנשים יגיעו לבית הוריהם בדקת האפס וישתקו כי החברה בקשיי התחלה?
שאוטובוס יכול לצאת באיחור ולא נגיב?

( אנו מפחדים שאם לא נתלונן אז מחר אחרי קשיי ההתחלה זה יהיה למציאות קבועה.)

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כל כך הרבה כעס, תיסכול ומרירות בהודעה אחת

בטוח שזה רק מהתחבורה?

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, הם למדו את השטח, (אין לך מושג כמה)
צעדו לאורך המסלולים, (לא רק מתי שראית)
ראו את המשפחות הגדולות בתחנות העמוסות (אמרת שסופרבוס לא היה ככ גרוע, לא?)

אני לא מתימרת להיות נציגת שרות שלהם ולא להסביר או להתנצל בשמם
רק לעדכן אותך (ועוד כמה קוטרים)
שיש לא מעט אנשים שיצאו לעבודה ב7 בבוקר וחזרו בשעות הלילה המאוחרות במשך חודשים!!!!!!!!
בתוספת כמה לילות ללא שינה כלל (וזו לא מליצה!) הכל כדי שהכל ידפוק ויצליח
אז יש כמה בעיות של התחלה. וזה הגיוני.

וסליחה על החריפות אבל בשביל אנשים כמוך באמת לא שווה לעבוד קשה

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י הלו קיטי;1121836:
כל כך הרבה כעס, תיסכול ומרירות בהודעה אחת

טווווב. מעניין שלא זה מה שהרגשתי מבחינתי הייתי עניינית...:rolleyes:

נכתב ע"י הלו קיטי;1121847:
וסליחה על החריפות
גם בזה אני לא מרגישה.
נכתב ע"י הלו קיטי;1121847:
אבל בשביל אנשים כמוך באמת לא שווה לעבוד קשה
אבל כזו מחמאה נהדרת לא קיבלתי מאז שנולדתי, אז תודה. רק תדאגי להעביר זאת לחמותי שתדע גם. אולי היא תשקול פעמיים את המתנה הענקית שהובטחה לבכורתי...

מרגי

משתמש רשום
נסעתי ביום שישי ממודיעין עילית לב"ב עם אוטובוס של קבלן
כשהגענו לכניסה לעיר הכרטיסנים היו עסוקים מאוד
עלה סדרן והכריז שהוא לא רוצה לעכב את הנוסעים ושכולם ישלמו בחזור.. יפה מצידם

אבל בכללי זה מאוד מבאס
שהם עושים נסיעות באוטובוסים עירוניים לב"ב נסיעה כזאת זה פשוט סיוט
(זה נסיעה קצת יותר ארוכה מביתר לי-ם)
וכן הבטיחו שלא היה קבלנים
מקווים שבפעימה השניה הם ישתפרו בבינעירוני

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נו, חברה, באמת! תנו צ'אנס.
אני בלחץ שהציבור יגלה חסר סבלנות נוראי והחברה תכנס לייאוש משטף מטורף של תלונות ותחליט לפתח אדישות.
זה גם תלוי בנו, אל תשכחו.
אני נסעתי היום באוטובוס פנימי למקום שאלמלא שינויי קוים הייתי צריכה לשלם17 ש"ח למונית.
המסלול היה הרבה יותר נוח והגיוני. הנסיעה נעימה ולא צפופה כמו בסופרבוס, שתמיד, לא משנה באיזו שעה שעלית, האוטובוס תמיד היה דחוס ומפוצץ.

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י נוי;1121961:
אני בלחץ שהציבור יגלה חסר סבלנות נוראי והחברה תכנס לייאוש משטף מטורף של תלונות ותחליט לפתח אדישות.

גם חשבתי כך, פחדתי לכתוב... שלא לפתוח פה...

גם עם "עילית" בביתר, שכיום אין חולק על כך שהיא החברה הטובה ביותר בארץ, היו קשיי קליטה בתחילה.

סבלנות, והכל יהיה בסדר בע"ה.

רחל המומחית

משתמש רשום
נכתב ע"י הלו קיטי;1121828:

בקיצור, ס ב ל נ ו ת!
ומה תגידי על כך שכבר שבוע ימים אני נוסעת לעבודה מביתר לבית וגן בירושלים ב7 בבוקר עם אוטובוס פנימי ואת החברה זה לא מעניין שאנשים צריכים לעמוד כל הנסיעה , כאן אין עוד 10 דקות עוד אוטובוס, ואת החברה זה לא מעניין.

בקיצור, זה לא קשור לסבלנות, אם עכשיו לא תקימו קול צעקה, הדברים האלו יכנסו לסטנדרט כמו בביתר שמחכים 40 דק' בערב שבת למבקר שיעלה, וכמו בביתר שנוסעים נסיעות עם אוטובוסים פנימיים תוך כדי סיכון נפשות הנוסעים, ואין לנו מה לעשות.

YG&K

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י רמז;1121491:
או שאת לא תושבת מודיעין עילית, או שברשותכם רכב.
אני לא יודעת מה קורה בקוים, סופר בוס ממש אבל ממש לא עשו את העבודה, הטיולים באוטבוסים הפנימיים כמו משאות של בהמות, סיבובים בכל חלקי העיר לנסיעה קצרה של 2 דקות.......
לפי כמות הקוים הפנימיים של קוים והמסלולים שרואים שמומחים לתחבורה תכננו, אני חושבת שצריך לתת להם צ'אנס זה בכל אופן להבדיל מסופר בוס נראה שהם רוצים כיוון אחר,
ימים יגידו.

אז ככה אני כן תושבת של מודיעין עילית (לפחות עד לפני חודשים) ולא אין לי רכב
ואני חושבת שהם היו יותר טובים מאגד ומדן , מבחינת התגבורים , ומבחינת האוטובוסים העירוניים ,
דן בבני ברק יותר טוב?
לא פעם כשהייתי חוזרת מהסמינר בבני ברק , הייתי מרגישה שאנחנו נמצאים בגטו, אבל ככה זה אוטוס וככה זה עיר , שיש בה הרבה אנשים.
ותלונות נגד חברות אוטובוסים תמיד יהיו
כי תמיד יש אנשים שמתלוננים , ותמיד ,אבל תמיד גם יש בשביל מה להתלונן.
עדין לא שמעתי על חברה , שאין בה דבר אחד או אפילו 5 דברים בעיתים

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רחל המומחית;1122031:
ומה תגידי על כך שכבר שבוע ימים אני נוסעת לעבודה מביתר לבית וגן בירושלים ב7 בבוקר עם אוטובוס פנימי ואת החברה זה לא מעניין שאנשים צריכים לעמוד כל הנסיעה , כאן אין עוד 10 דקות עוד אוטובוס, ואת החברה זה לא מעניין.

בקיצור, זה לא קשור לסבלנות, אם עכשיו לא תקימו קול צעקה, הדברים האלו יכנסו לסטנדרט כמו בביתר שמחכים 40 דק' בערב שבת למבקר שיעלה, וכמו בביתר שנוסעים נסיעות עם אוטובוסים פנימיים תוך כדי סיכון נפשות הנוסעים, ואין לנו מה לעשות.
מה אני יגיד?
לדבר עם החברה, לא איתי :)
אני ממש לא נציגת שרות לקוחות

באמת לא בסדר ודרוש תיקון

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה