ברוכים הבאים לקווים-עילית - מודיעין עילית

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הבלאגן של יום שישי ומוצ"ש היה צפוי,
יום שישי הראשון של קוים ועוד כזה קצר
והתוצאה:
ביום שישי ובמוצאי שבת חיכנו 40 דק' לאוטובוסים לשכונות בירושלים
התחנות היו מפוצצות!
והיה פקק רציני ביציאה מהעיר
אבל יש לציין שאנשים היו די סבלנים.

הכי מעצבן זה להתקשר למוקד ולשמוע שזמן ההמתנה ארוך מהרגיל ומיד מנתקים עלי,
ומה עם מי שרוצה להמתין? אין עם מי לדבר

האם אלי צוובנר עבר לקוים?
אולי אם הוא היה רץ בין התחנות הענינים היו יותר זזים

מרגי

משתמש רשום
נכתב ע"י כנגן המנגן;1118311:
נראה שהתייצב המצב...

גם לי נראה כך

אבל זה מה שקבלתי היום במייל
חשיפה! שינוי לטובה? מסתבר שלא! אברך שעלה לאוטובוס מחברת "קווים" שמסלולו ממודיעין עלית לבני ברק הופתע לגלות כי בצומת שילת הנהג פונה במפתיע לעבר ירושלים , הסיבה , 2 נערים שנתגלה בעיה בכרטיס הרב קו שברשותם נתבקשו על ידי הנהג לרדת מהאוטובוס וכנקמה על סרובם החליט הנהג להוריד את כל הנוסעים מהאוטובוס.

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י מרגי;1118347:
גם לי נראה כך

אבל זה מה שקבלתי היום במייל
חשיפה! שינוי לטובה? מסתבר שלא! אברך שעלה לאוטובוס מחברת "קווים" שמסלולו ממודיעין עלית לבני ברק הופתע לגלות כי בצומת שילת הנהג פונה במפתיע לעבר ירושלים , הסיבה , 2 נערים שנתגלה בעיה בכרטיס הרב קו שברשותם נתבקשו על ידי הנהג לרדת מהאוטובוס וכנקמה על סרובם החליט הנהג להוריד את כל הנוסעים מהאוטובוס.

לא נקיש מנהג מתוסכל על כל החברה...
בטוחני שברגע שידעו מזה בחברה, העניין יטופל כראוי.

תרצונת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
כמה הערות לתועלת למי שיש קשר בחברה

1. מכשיר הרב קו לא מחייב לבד נסיעות אפילו בחופשי אלא על הנהג לבחור מתוך כמה אופציות של ערך צבור וכו' לחייב את החופשי וזה מאריך את הזמן.בניגוד לדן וקוים במרכז ב"ב ופ"ת שזה מוריד אוטומטי לפי קוד הנסיעה.
2.בניקוב נוסף באותו רב קו זה כולל לחיצה על אישור לניקוב נוסף ולחיצה נוספת לחיוב וצריך להכפיל זאת במספר הנוסעים.
3.לוקח זמן למכשיר לזהות את הכרטיס (יותר מהר מסופרבוס אבל יותר לאט מדן ואגד)
4.זמני ההמתנה במוקד השירות ארוכים (6-8 דק' בכל שעות היום) וכשההמתנה ארוכה יותר יש הודעה כי זמן ההמתנה ארוך וכדאי לנסות מאוחר יותר ואז השיחה מתנתקת.
5. למה יש לנהגים בעירוני על צג המכשיר גם את הקוד של מבוא חורון?

באופן כללי המצב מצויין הם באו עם הרבה רצון טוב והלוואי והתושבים לא יהרסו להם את זה, כמות הנודניקים היא עצומה בעיר הזו!

profession

משתמש פעיל
אם מישהו יודע מספר של אדם/מוקד ספציפי שמעוניין לשמוע בקשות/הערות הציבור לשיפור ויעול אשמח מאוד לקבל!
כתושבת נאות הפסגה שצריכה להגיע לחפציבה בתדירות יומית וכן חזור-אני ממש בבעיה-לעמוד בתחנה ולנחש מתי האוטובוס יגיע ובנוסף לזה הסמינר ששם שמפוצץ אוטובוסים בלי התחשבות מינימלית בתושבי השכונות...
אמרו שיש פעימות לשיפור-אנחנו בונים על זה!

חיה דרליך

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י profession;1118497:
אם מישהו יודע מספר של אדם/מוקד ספציפי שמעוניין לשמוע בקשות/הערות הציבור לשיפור ויעול אשמח מאוד לקבל!
כתושבת נאות הפסגה שצריכה להגיע לחפציבה בתדירות יומית וכן חזור-אני ממש בבעיה-לעמוד בתחנה ולנחש מתי האוטובוס יגיע ובנוסף לזה הסמינר ששם שמפוצץ אוטובוסים בלי התחשבות מינימלית בתושבי השכונות...
אמרו שיש פעימות לשיפור-אנחנו בונים על זה!

ב"ה

מס' פקס 025480490

זה מגיע למוקד של ביתר ויש לכאו' לציין שזה עבור מודיעין עילית
הצלחה רבה

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י profession;1118497:
ובנוסף לזה הסמינר ששם שמפוצץ אוטובוסים בלי התחשבות מינימלית בתושבי השכונות...

אם הכוונה לבנות הסמינר, איך בדיוק אמורות בנותי להגיע ללימודים מקצה העיר?

ומלבד זאת, מעיון בלוח הזמנים למדנו שיש תגבור לפי שעות סיום הלימודים!

פרפר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י למען דעת;1118505:
אם הכוונה לבנות הסמינר, איך בדיוק אמורות בנותי להגיע ללימודים מקצה העיר?

ומלבד זאת, מעיון בלוח הזמנים למדנו שיש תגבור לפי שעות סיום הלימודים!
שיארגנו לבנות הסמינר הסעות, כמו שהרבה מוסדות חינוך עושים. אין שום הצדקה ללחץ שהן יוצרות על האוטובוסים (גם אם זה מתוגבר). וזה גם יחסוך לנו את רעש האימים בזמן שהן מחכות בתחנה (למה הצרחות האלו למען ה'?)

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בנות הסמינרים הן תושבות העיר בדיוק כמו כל אחד ואחת! ואם יש תחבורה מסודרת, ויש, אין סיבה לארגן הסעות על חשבון ההורים!
ובאיזה מוסדות חינוך (בגיל הזה, אי לא מדבר על חיידרים שהילדים צריכים השגחה בדרך) יש הסעות?

והרעש - כל אחת מהכותבות כאן היתה פעם נערה ואפילו 'טתית'...
ובעזרת ה' לכל אחת מהכותבות כאן תהיה פעם נערה ואפילו 'טתית'...

פרפר

משתמש מקצוען
כשאני למדתי בסמינר בירושלים היו הסעות של אגד מכל העיר לסמינר, אפילו שהיתה תחבורה מסודרת, זה לא על חשבון ההורים כי זה במחיר ניקוב (או חופשי מה שלא יהיה) זה אמור להיות גם אינטרס של חברת התחבורה כי זה מוריד לה את הלחץ מהקווים הקבועים.
ולגבי הרעש, גם אני הייתי פעם טתית, ואני מרגישה ממש זקנה לומר שבזמני לא היינו ככה בשום אופן. אולי המרחק של רוב התלמידות מהשכונות שלהן יוצר להן הרגשה שהן נמצאות באיזה כפר נידח, משל כל השכונה היא קמפוס אחד גדול של הסמינר. ואני לא מדברת על רעש טבעי של הפסקות ופעילויות, זה הרבה מעבר...

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י תרצונת;1118463:
1. מכשיר הרב קו לא מחייב לבד נסיעות אפילו בחופשי אלא על הנהג לבחור מתוך כמה אופציות של ערך צבור וכו' לחייב את החופשי וזה מאריך את הזמן.בניגוד לדן וקוים במרכז ב"ב ופ"ת שזה מוריד אוטומטי לפי קוד הנסיעה.
2.בניקוב נוסף באותו רב קו זה כולל לחיצה על אישור לניקוב נוסף ולחיצה נוספת לחיוב וצריך להכפיל זאת במספר הנוסעים.
3.לוקח זמן למכשיר לזהות את הכרטיס (יותר מהר מסופרבוס אבל יותר לאט מדן ואגד)
4.זמני ההמתנה במוקד השירות ארוכים (6-8 דק' בכל שעות היום) וכשההמתנה ארוכה יותר יש הודעה כי זמן ההמתנה ארוך וכדאי לנסות מאוחר יותר ואז השיחה מתנתקת.
5. למה יש לנהגים בעירוני על צג המכשיר גם את הקוד של מבוא חורון?

באופן כללי המצב מצויין הם באו עם הרבה רצון טוב והלוואי והתושבים לא יהרסו להם את זה, כמות הנודניקים היא עצומה בעיר הזו!

1. בטיפול
2. הנוסעים יאלצו להתרגל לומר לנהג את מספר ה"ניקובים" לפני הנחת הכרטיס, וכך הנהג יכול "לנקב" את כולם יחד.
4. שלחתי פנייה בעניין :) :rolleyes:
5. בטיפול.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
בקשר לרב-קו עם חופשי חדשי עוד לא הבנתי...
אני מניחה את הכרטיס ואוטומטית הנהג מהנהן 'בסדר' שקט.
אני לא מקבלת פתקית בכלל. ככה זה כולם?

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י תקוה;1119043:

אם יש רק חופשי על הכרטיס, הוא יוצא אוטומטית, אם יש גם כרטיסיה, צריכים ללחוץ.

זוהר טל

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תקוה;1119043:

עד שהפסקנו לקבל את כל הפתקים האלו, את רוצה אותם בחזרה? :)
תשמחי שיש לך פחות ניירת בתיק.

ועוד משהו, אני רואה שיש כאן אנשים שיש להם מהלכים בחלונות הגבוהים...
אז אולי שימסרו להם להוסיף עוד נסיעות בבוקר מירושלים לקרית ספר.
כי מכיוון קרית ספר לירושלים יש כמויות של אוטובוסים, היום ראיתי ברמזור של גבעת זאב 5!! אוטובוסים ביחד, ומירושלים יש אוטובוס כל 20-25 דקות.
אשמח מאד אם מישהו יוכל לטפל בענין.

רחל המומחית

משתמש רשום
נכתב ע"י מרגי;1116078:
היה קריסה רצינית ביום שישי
הביאו כמויות של קבלנים שלא ידעו תחנות ולא עמדו בזמנים
וכן היה פקק ארוך ביציאה מהעיר בשעה האחרונה
הכרטיסנים והסדרנים לא השתלטו על הבלגן הגדול
שמעתי ממישהו שהוא ראה אוטובוסים נכנסים ב 4.20 לעיר

אבל שוב פעם אני מדגיש
אי אפשר לדון אותם על השבוע הראשון
ושבת חורפית ראשונה מוקדמת מאוד שזה לא כמו כל שנה שהיו מזיזים את השעון חודש וחצי אחורה ושבת היתה נכנסת יותר מאוחר

לא רציתי להרוס לכם את החגיגה,

אבל אם כבר העלתם את זה, בביתר עלית כבר כמה שבועות שעומדים בתור ביציאה מהעיר כ10 אוטובוסים שמחכים לכרטיסנים,

בשבועות האחרונים חיכינו כ35-40 דקות, ללא גוזמה.

כמובן ששלחתי להם פניה במייל ובפקס, אבל הם לא חוזרים בחזרה. וזה ממשיך ככה כל שבוע!!
מי שיוצא מביתר ביום שישי בשעה סבירה, הוא מגיע לירושלים כשכבר אין אוטובסים של אגד לשכונות כמו רמות, בית וגן, וכדו'

טובה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לפחות ממודיעין עילית יש אוטובוסים לרוב השכונות ביום שישי...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה