הכאב הוא עצום ולא נתפס!!!ישבו שבעה בביתם, רח' לובביץ 17 רמת שלמה, עד יום רביעי כ"ה באלול ( ועד בכלל).
למרות שחייהם של בני משפחת ישתנו לחלוטין ולא ישבו יותר להיות כשהיו...ועד בכלל).
אם הלוויה מחר אז הם קמים בחמישי בבוקר ולכן הוסיפו ועד בכללהכאב הוא עצום ולא נתפס!!!
אבל צריך לזכור שלעם ישראל יש דינים והלכות בכל מצב! גם במצב עצוב ונורא שכזה,
ותרשו לי להעיר שקצת צרם לי לראות את המשך העידכון על השבעה..
למרות שחייהם של בני משפחת ישתנו לחלוטין ולא ישבו יותר להיות כשהיו...
עדיין צריך לזכור שחז''ל קבעו שבעה ימים! ולא רגע אחד יותר,
לפני אלפי שנים כשבני ישראל בכו בכיה אחת לחינם גרמו לכך שנבכה מליוני בכיות לאחר מכן....
אין ספק שעוד ירדו המון דמעות גם לאחר השבעה וכ' אבל יהודי בוכה ומאמין יחד ולא מכתיב לעצמו בכיה לדורות...
יהי זכרה ברוך!
הכאב הוא עצום ולא נתפס!!!
אבל צריך לזכור שלעם ישראל יש דינים והלכות בכל מצב! גם במצב עצוב ונורא שכזה,
ותרשו לי להעיר שקצת צרם לי לראות את המשך העידכון על השבעה..
למרות שחייהם של בני משפחת ישתנו לחלוטין ולא ישבו יותר להיות כשהיו...
עדיין צריך לזכור שחז''ל קבעו שבעה ימים! ולא רגע אחד יותר,
לפני אלפי שנים כשבני ישראל בכו בכיה אחת לחינם גרמו לכך שנבכה מליוני בכיות לאחר מכן....
אין ספק שעוד ירדו המון דמעות גם לאחר השבעה וכ' אבל יהודי בוכה ומאמין יחד ולא מכתיב לעצמו בכיה לדורות...
יהי זכרה ברוך!
לא היתה נשואהסתם שאלה...
למה צריך לדעת את כל זה??
היא הייתה נשואה או שכל אלו נשות האחים...?
בדיוקכשכותבים 'ועד בכלל' הכוונה היא -כולל היום האחרון שצוין- (יום רביעי)
ולא כפי שחשבתם. מכאן והלאה...
הסבירו לי שזה אומר שזה כולל את רביעי.....
זה ממש לא משתמע כך...כשכותבים 'ועד בכלל' הכוונה היא -כולל היום האחרון שצוין- (יום רביעי)
ולא כפי שחשבתם. מכאן והלאה...
זה ממש לא משתמע כך...
ועד בכלל פירושו ועד בכלל כלומר מכאן והלאה... (וזה קצת צורם לראות את זה בהודעה למרות הכל..)
לא בכלל לא שרה.אני איתך. צודקת מאוד.
אנשים כואבים ואל תדון אדם בשעת צערו. מה אמר וכתב, מה פרט או לא.
אך כשראיתי שיש על כך התדיינות והתייחסות שלילית, פשוט מחוסר ידע, ציינתי את המשמעות הנכונה.
אם זה נראה לך מיותר או פוגע. אמחק.
לא. ועד בכלל פירושו שמה שכתבו עד (במקרה זה יום רביע) נכלל בעניין (במקרה זה - האבל)זה ממש לא משתמע כך...
ועד בכלל פירושו ועד בכלל כלומר מכאן והלאה... (וזה קצת צורם לראות את זה בהודעה למרות הכל..)
עצוב נורא נורא.
כמה התפללנו.
בת כמה היתה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: