Moriah's dreams
משתמש חדש
קארו- בספרדית זה יקר , וזה עושה גם קונטציה של קיצור שולחן ערוך של המקורות...
הרעיון המרכזי של המוצרים שאני עושה הוא: מסודר, קצר, ותכליתי.
השם לא בהכרח צריך להיות בומבסטי או מחוכם במיוחד, צריך שם שישדר אמינות ומקצועיות.
כרגע יש 2 נושאים מרכזיים שעדיף שיהיו תחת אותו מותג:
1. לוח סדר הדורות, לוח ראשונים ואחרונים, וכדומה - תרשימים, גרפים, צירי זמן - בנושא היסטוריה יהודית ותולדות עם ישראל
2. סיכום הדף - סיכום של דף גמרא בקצרה ובצורה מסודרת מאוד
בעקבות שידרוג עיצובי, וליין מוצרים חדש, אני משדרג רם את המיתוג.
כרגע השם על חלק מהלוחות הוא "דעת" - אבל עכשיו זה נראה לי שם כללי מדי או גנרי בלי יחודיות.
ניסתי לעבוד עם מספר קופירייטרים על שם, אבל בינתיים לא מצאתי שם נכון שמתיישב לי על הלב.
תאריך סיום להגשת הצעות: כ"ב אב (9/8/23).
מי שיציע את השם הנבחר יזכה בסכום כספי של 300 ש"ח (העברה בנקאית), והוא יפורסם כאן.
עד כ״ב אב אפשר להגיש הצעותמי זכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: