עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
אני חייב לשלוח משהו
זה המספר של שמעון בלוי עוזר של השר פרוש,אני חייב לשלוח משהו
הוא קשור לנושא,זה המספר של שמעון בלוי עוזר של השר פרוש,
לכאורה הוא קשור גם לנושא מירון והפרוייקטור,
0583280088
בהצלחה
הוא יועץ השר והפרוייקטור לכל נושא מירון תשפ"ג!!!!!!הוא קשור לנושא,
ראיתי כעת תמונה שלו בחפ"ק...
המתאם עם הקנאים זה העסקן שמוליק הולצמן!הוא מתאם פעולות השר עם הקנאים ...
תודה. התשובה היחידה כאן שאפשר להשתמש איתה מייד (אני רוצה להתריע על מפגע וכשהם יודעים שיש לזה גיבוי במייל - הם מטפלים יותר ברצינות = מניסיון אישי שלי מר ונמהר במירון)יש את המייל שהם שולחים דיווחים על מירון:
rashbi5783 @ gmail.com
אולי נסה שם
אולי שתף אותנו באיזה מפגע מדובר?תודה. התשובה היחידה כאן שאפשר להשתמש איתה מייד (אני רוצה להתריע על מפגע וכשהם יודעים שיש לזה גיבוי במייל - הם מטפלים יותר ברצינות = מניסיון אישי שלי מר ונמהר במירון)
התפרסם שהמדינה מבטחת את האירועאין שום חברת ביטוח שמסכימה לתת ביטוח על האירוע הנ"ל בגלל אסון מירון תשפ"א
ניסת השנה לדבר עם מישהו?תודה. התשובה היחידה כאן שאפשר להשתמש איתה מייד (אני רוצה להתריע על מפגע וכשהם יודעים שיש לזה גיבוי במייל - הם מטפלים יותר ברצינות = מניסיון אישי שלי מר ונמהר במירון)
תודה על המשוב.תודה. התשובה היחידה כאן שאפשר להשתמש איתה מייד (אני רוצה להתריע על מפגע וכשהם יודעים שיש לזה גיבוי במייל - הם מטפלים יותר ברצינות = מניסיון אישי שלי מר ונמהר במירון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: