אחרי הטסט השלישי הבאתי את הכסף של הטסט לאברך (כן, הבאתי מראש!) וניגשתי לרביעי.לא מבין מה העניין לפרסם את מספר הטסט
יכול לומר שעברתי בראשון אחרי שהבטחתי שאת עלות הטסט השני אתרום לאברך
עליתי לרכב הטסטר אמר לי ולשני
שימו לב, אני לא הולך לחפש אתכם על קטנות
רוצה להרגיש שאני בידיים בטוחות וזהו
במהלך הטסט שגלשתי לנתיב השני, הוא סימן לי עם היד זוז הצידה
סימן לי עם היד לתת גז ועוד
בסוף הטסט הוא הוציא את המפתח ויצא
נכנבס המורה שאל, מי היה שני שידע שלא עבר
הסיבה, לא הרמתי האנדברקס...
תכלס' עברתי בראשון והחבר שנהג יותר טוב ממני עבר בשמיני
צר לי להגיד לך את זה ככה, אבל מסתבר מאוד שהיו לך כמה בסביבה חברים ומשפחה שהמליצו לך לא לקחת מחברה רשמית או שלעשות ביטול השתתפות ואתה חשבת "לא מה פתאום אני אזהר לא יקרה כלום..." וזה נורמלי כי כולנו עברנו זאת אבל זה התוצאה ב95 אחוז מהמקרים.האכזבה שלי באה הרבה אחרי הטסטים כשהשכרתי רכב פעם ראשונה מחברה שמשכירה לנהגים חדשים ולוקחת על זה הרבה יותר מהשכרה רגילה אבל מצד שני אין אפשרות לעשות ביטול השתתפות ועל כמה שפשופים שילמתי כמה אלפים טבין ותקילין.
נהג טוב זה נהג עם וותק
ולא מישהו שעבר טסט ראשון
שמעתי מכמה!יכול לומר שעברתי בראשון אחרי שהבטחתי שאת עלות הטסט השני אתרום לאברך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: