בקשה להצעת מחיר 15,000 אי 5 דו"צ 135 גר'

• פותח הנושא milk
  • פורסם בתאריך

milk

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נא לשלוח הצעות מחיר באישי + זמן אספקה, הכי מהיר שאפשר.
תודה מראש

dhashalom

משתמש רשום
20000 פליירים 14*20 דו"צ . 1330 ₪
כולל מע"מ. לא כולל משלוח. הספקה עד 7 ימי עסקים. בד"כ קורה לפני כן

milk

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
תודה

קבלתי במייל הצעות זולות יותר
ושמתייחסות לכמות המבוקשת.

נקי_כפים

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
נכתב ע"י milk;802361:
קבלתי במייל הצעות זולות יותר
ושמתייחסות לכמות המבוקשת.

יש פה משהו מדהים:
הרי כללללל אלו שמציעים פלאיירים בכמויות כאלו מדפיסים אצל דפוס רפי או צבעים אמיתים וכד', את המחירים שלהם כולנו יודעים, עכשיו תסבירו לי משהו: אנשים עובדים בשביל 100 ש"ח רווח? מה שווה לעבוד בשביל זה? ומה עם הסיכון? זה פשוט מגוחך!

נתתי היום הצעת מחיר ללקוח על 15000 A4 + קיפול ב1900 ש"ח ומה אומר לי הלקוח? קיבלתי הצעה ב1800!! אתם יודעים כמה זה עלה למפיק? 1750!!

אופיר גל

משתמש רשום
עיצוב גרפי
שלום צדיקים!

נקי כפיים צודק ! יש כאן מישהו שמכיר דפוס כמו צבעים אמיתיים או רפי שגם עושה שילובים ומחירים כמו הנ"ל.

אלי770

משתמש רשום
:) בוקר טוב.. אני ממזמן לא עובד עם מפיקים ובעיקר לא מפה. השוק הזה גם כך שבור וכשאין עדיפות למישהו שייתן לך מילה של לו"ז ואיכות אז אין טעם לעבוד. תשלמו פחות ותקבלו איכות גרועה או יום אחרי האירוע.

ב"ה יש לי המון לקוחות מרוצים ואני עובד ישירות ללא מתווכים
בהצלחה לכולם.

יצחק 55

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הכמויות נכונות???

שלום
האם הפליירים או מגנטים בכמויות הגדולות מקבלים את הכמות הנכונה או "קצת" פחות
מישהוא נתקל בתופעה כזאת?

יצחק 55

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מחיר דפוס רפי

נכתב ע"י נקי_כפים;802765:
יש פה משהו מדהים:
הרי כללללל אלו שמציעים פלאיירים בכמויות כאלו מדפיסים אצל דפוס רפי או צבעים אמיתים וכד', את המחירים שלהם כולנו יודעים, עכשיו תסבירו לי משהו: אנשים עובדים בשביל 100 ש"ח רווח? מה שווה לעבוד בשביל זה? ומה עם הסיכון? זה פשוט מגוחך!

נתתי היום הצעת מחיר ללקוח על 15000 A4 + קיפול ב1900 ש"ח ומה אומר לי הלקוח? קיבלתי הצעה ב1800!! אתם יודעים כמה זה עלה למפיק? 1750!!
מחיר דפוס רפי לפני קיפול 1850 אז איך אתה נתת מחיר של 1900 ש"ח

יצחק 55

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מחיר דפוס רפי

יש פה משהו מדהים:

מחיר דפוס רפי לפני קיפול 1850 אז איך אתה נתת מחיר של 1900 ש"ח

איצה מאייר

משתמש צעיר
יש פה משהו מדהים:

יש כמה שוברי שוק שלא בכו מספיק ב'אתה חונן'...
ועוד לא נתקלת באלה שאומרים כמה הציעו לך? 19000
אני נותן לך ב-1800
ורק אחרי שהוא נדרש לשלם הוא פונה ללקוח לא טעיתי לא התכוונתי וכו'....

נקי_כפים

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
רפי נתן לי ב1700 כולל קיפול אבל מכיון שהוא חייב לי כסף לא היה אכפת לי לעשות ב1900 כדי לחלץ ממנו את החוב... אחרת לא הייתי נכנס לפינה הזו בכלל, למי יש כח לרמאויות שלו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה