רק מזכיר לי את המעלית...גם בחינם וגם שלא יהא פרסומות אז מי יממן? מעניין שיש הרבה ניקים לא מנויים שמתלוננים לא מצליח להבין את זה.
שאלה קטנה: גם למנהלים יש את כל הפרסומות?אין לי קשר לפרסומות שבאתר.
רק מזכיר לי את המעלית...
היה לי חוסם, כמו לכולכם, וגם אני נאלצתי לבטל אותו.שאלה קטנה: גם למנהלים יש את כל הפרסומות?
או שיש לכם איזה כפתור קטן שמעלים אותם?
תודה רבה רבה אין מיליםצפה בקובץ המצורף 1107686
אבל זה רק אחרי שאת לוחצת על הודעות חדשות
יש לנו כמו לכולם...שאלה קטנה: גם למנהלים יש את כל הפרסומות?
או שיש לכם איזה כפתור קטן שמעלים אותם?
למנויי פרימיום בתשלום (לא קשור לתלמידי פרוג) בד"כ יש הרבה פחות פרסומות.
אז כמו שכתבו לפניי, ואם אני מבין נכון :
וווווואווווווווווווווווווווווחייבים להוסיף פה עוד בית על זה:
שיתוף - לביקורת - ♬ ♪ לוּ הָיִיתִי פְּרִימְיוּם, אַבָּה-אַגָה אַגָה-דַּגָה דַּגָה-דַּבָּה דִּיבִּי-דִּיגִי-דַּם ♪ ♬
לוּ הָיִיתִי פְּרִימְיוּם – דַיְדְל-דִידְל, דַיְדְל-דִידְל, דִיגִי-דִיגִי דַיְדְל-דִידְל-דָאם – כָּל הַיּוֹם אָז בִּידִי-בִּידִי-בָּאם, לוּ היה לי תשע-עשרה-תשעים! אָז הָיִיתִי נחשב קְצָת דַיְדְל-דִידְל, דַיְדְל-דִידְל, דִיגִי-דִיגִי דַיְדְל-דִידְל-דָאם, כל היום בִּידִי-בִּידִי-בָּאם...www.prog.co.il
אחרי רבים להטות...עדיין זה קופץ לי מידי פעם:
צפה בקובץ המצורף 1107817
זה לא כנס לבנות???
צריך שזה יקפוץ רק למשתמשות שהן בנות, לא?
אפשר גם פרסומת מתחת לבעל העסק שיעשה את זהבלי קשר, עם כל כמות הפרסומות אפשר להוסיף גם את היום של ספירת העומר .
"פרוג" אינו אמור לתמוך בנו משום שהוא אינו ארגון חסד,
- אלא אתר עסקי שעולה לתחזק אותו,
ואנחנו משלמים (אם משתלם לנו לבקר באתר) במנוי/תשומת לב לפרסומות (כמו הרבה מודלים עסקיים)
ואנחנו לא אמוריים לתמוך ב"פרוג" אלא לדאוג שיהיה משתלם להם להפעיל את האתר אם זה משתלם לנו,
בתוצאה בסופו של דבר - מתקיים הרבה עזרה 'איש את רעהו' ולאחיו יאמר
איך ...........?את יכולה לבטל רק לאתר PROG
ככה אני עשיתי בכל אופן
כך...אצלי יש למעלה בצד שמאל צורה של כף יד אדום לחצתי ובטלתי את התוסף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: