לכאורה מחר זו כבר שנה הבאה....כלומר אני יכולה עכשיו להכין את הדוח ומחר להמשיך עם זה?
תבדקי שזה עדיין מתאים לך
לכאורה מחר זו כבר שנה הבאה....כלומר אני יכולה עכשיו להכין את הדוח ומחר להמשיך עם זה?
כן לכן אני שואלת,לכאורה מחר זו כבר שנה הבאה....
תבדקי שזה עדיין מתאים לך
יש ליד זה מספר של קוביה? אם אין אז תתעלמייופי
ומה לגבי ההפרשים משנה קודם שמופיעים לי ב106? עלי לכלול גם אותם בסיכום?
בהחלט חשוב. בפרט אם ילדתם באותה שנה, ואז חייבים להוסיף את הסכום הזה לסכום ההכנסות שעושים במחשבוןחובה.
לפני הגשת דוח למס הכנסה. הכנסו לאזור אישי בביטוח לאומי.ותבדקו תקופות עיסוק ואישורי גמלאות (אישור מרכז).
כדי לא לפספס הכנסות שיכולות לעלות הרבה מס
כן, בדיוק.כן לכן אני שואלת,
אני לא התחלתי עם זה,מגיע לי החזר לשנת 2016 ויש רק עוד 3 שעות
השאלה אם יש מצב לעשוץת את זה או לותר,
יש לי טופס 106
ומצאתי טופס 135 לשנת 2016,
אני יכולה למלא אותו אונליין? זה קובץ PDF... למלא אותו דרך כלי של PDF אונליין?
יש מספר, זה נראה כך:יש ליד זה מספר של קוביה? אם אין אז תתעלמי
לגבי ה-172 תמלאי את השורה המקבילה אצל בן הזוג הרשום (158)בטופס 106 יש קוד בכל שורה ואני מבינה שאני אמורה להעתיק אות הסכום שם לטופס 135 לפי הקוד
יש לי קוד 172 ובפועל אני לא רואה קוד 172 ל"בן זוג הרשום" אלא רק לבן/בת הזוג,
מה אני בעצם אמורה לעשות?
דבר נוסף בטופס 106 יש לי רק 2 קודים: 172 ו042 אז רק אותם אמורים למלא וכל השאר מה שלא רלוונטי להשאיר ריק?
גם אני לא הצלחתי וחשבתי שכבר נעלו את האתר ופספסתי לשנים אחורה.נראה שהאתר של ביטוח לאומי בקריסה... לא מצליח ליכנס בשום אופן, כותב שיש תקלה
איך אני מגיעה למערכת למפ?אי אפשר ממש אונליין, זה זמין רק מ-2019 נדמה לי.
אבל אפשר למלא באתר, ואחכ לשלוח דיגיטלית במערכת לפמ.
אין צורך לבקר במשרדים שלהם.
תודה רבה לכל מי שעזר וסייע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: