בשרי בקר מס. 5 בפסח

אילה ג

משתמש פעיל
שום וחזרת זה שתי משפחות טעמים שונות.
(חזרת זה ממשפחת המצליבים כמו חרדל, צנון, וכו
שום זה ממשפחת הנרקיסיים שכוללת את השום והבצל)
אני הייתי ממיר שום בבצל ירוק בעיני זה הכי קרוב לטעם (לא יודע אם אוכלים או לא)
יש גם שורשים ארומטים ממשפחות אחרות שנותנים טעם עמוק, כמו שורש פטרוזיליה וסלרי.
אם בצל שאלוט נחשב לבצל לעניין המנהג - אז זה תחליף מושלם ממש.
אני לא מבינה במשפחות של ירקות, כנראה אני לא קקטוס...
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
נ
אנחנו (בעלי...) מכינים את המתכון המנצח של חמותי
בשר רך רך וטעים
כשיהיה לי את המתכון זמין אשתדל להעלות כדי שגם לכם יהיה חג שמח וטעים :)
נשמח וגם למתכון של המרק ירקות עם קנידלעך בשריים (לא זוכרת היכן כתבת פעם..)
 

נחמי3

משתמש מקצוען
יש לכם מתכון שווה מכלום כמעט?
אף פעם לא מצליח לי בפסח, גם עם החלק הכי יקר.
בד"כ שמה פטל (מיץ תפוזים+סוכר מבושל) ו/או יין. ובצל כמובן

ללא תבלינים (חוץ ממלח, לימון, סוכר)
ללא שום
ללא עגבניות או פלפל או ירקות אחרות עם גרעינים (מותר גזר, תפו"א, בטטה, בצל)

תודה רבה
להפשיר את הגוש, לשטוף ממש חזק
תשימי בסיר חצי כוס סוכר לבן ללא כלום, כשמתחיל להשחים להוסיף חצי כוס שמן, לחכות כמה דקות, ואז חתיכות בצל ופרפיקה, להנמיך לבינוני, לשים את הגוש ולטגן אותו מכל צידיו, לאחר שמלבין לכסות מים + קצת שמן, ולבשל לפחות 4-5 שעות. אחרי שמתקרר, לשים במקרר ללילה, ואז להוציא, ולחתוך פרוסות ממש דקות.. בתיאבון! אפשר גם קר
 

נחמי3

משתמש מקצוען
אכתוב איך שאני מכינה וזה יוצא מאוד טעים ורך, לא משנה איזה סוג בשר, לא צריך הרבה תיבולים לטעמי הטעם של הבשר רק נפגם מרוב התיבול,
צורבים בשמן מכל צד את כל הגוש ומוציאים מהסיר,
מכניסים בערך 2 בצלים - טבעות, מטגנים קצת [ולא בפסח גם ראש שום - פרוסות]
מכניסים את בשר, חשוב שיהיה גוש שלם לא חתיכות או פרוסות
מתבלים ועם פפריקה מתוקה ופלפל שחור, [אפשר קצת סוכר] בפסח אני שמה גם כמה פרוסות חזרת
ומבשלים על אש נמוכה 3-4 שעות, ב20 דקות הראשונות בלי מים ואח"כ להוסיף מים.
לקרר לילה במקרר, ואח"כ לפרוס למנות יפות,
אני שמה בתבנית ח"פ עבר ועל זה אני שופכת מהרוטב שהתבשל בו הבשר אבל מסונן מהבצל
ומשאירה על הפלטה כמה שעות.
בהצלחה
דוקא לאחרונה קניתי מספרים של בשר, ויצא ממש טפל, יש משמעות גדולה למספר
הרלוונטי זה 4-5-6
 

חלומית

משתמש פעיל
להפשיר את הגוש, לשטוף ממש חזק
תשימי בסיר חצי כוס סוכר לבן ללא כלום, כשמתחיל להשחים להוסיף חצי כוס שמן, לחכות כמה דקות, ואז חתיכות בצל ופרפיקה, להנמיך לבינוני, לשים את הגוש ולטגן אותו מכל צידיו, לאחר שמלבין לכסות מים + קצת שמן, ולבשל לפחות 4-5 שעות. אחרי שמתקרר, לשים במקרר ללילה, ואז להוציא, ולחתוך פרוסות ממש דקות.. בתיאבון! אפשר גם קר
האם יתאים לגוש מס' 10?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה