אכתוב איך שאני מכינה וזה יוצא מאוד טעים ורך, לא משנה איזה סוג בשר, לא צריך הרבה תיבולים לטעמי הטעם של הבשר רק נפגם מרוב התיבול,
צורבים בשמן מכל צד את כל הגוש ומוציאים מהסיר,
מכניסים בערך 2 בצלים - טבעות, מטגנים קצת [ולא בפסח גם ראש שום - פרוסות]
מכניסים את בשר, חשוב שיהיה גוש שלם לא חתיכות או פרוסות
מתבלים ועם פפריקה מתוקה ופלפל שחור, [אפשר קצת סוכר] בפסח אני שמה גם כמה פרוסות חזרת
ומבשלים על אש נמוכה 3-4 שעות, ב20 דקות הראשונות בלי מים ואח"כ להוסיף מים.
לקרר לילה במקרר, ואח"כ לפרוס למנות יפות,
אני שמה בתבנית ח"פ עבר ועל זה אני שופכת מהרוטב שהתבשל בו הבשר אבל מסונן מהבצל
ומשאירה על הפלטה כמה שעות.
בהצלחה