בדיוק אתמול גם אני חיפשתי מתכון לבקר במספר הזה ועשיתי חיפוש כאן בפורום ובאתרי מתכונים.
בסופו של דבר, הכנתי לפי המתכון של ג'בה (הקישור הראשון באשכול)
לאחר אפיה של 6 שעות, חתכתי לקוביות ובישלתי ברוטב 10 דקות.
יצא רך וטעים מאד!
מסקנות:
בשר מעולה, טעים ורך!
אם את רוצה לחתוך לפרוסות יפות, חשוב לקרר לילה בין האפיה לחיתוך.
אם את קצרה בזמן, אני ממליצה לחתוך לחתיכות לפני האפיה, כך יהיו חתיכות יפות יותר מצד אחד ומאמינה שהיה מקצר את זמן האפיה.
בסופו של דבר, הכנתי לפי המתכון של ג'בה (הקישור הראשון באשכול)
לאחר אפיה של 6 שעות, חתכתי לקוביות ובישלתי ברוטב 10 דקות.
יצא רך וטעים מאד!
מסקנות:
בשר מעולה, טעים ורך!
אם את רוצה לחתוך לפרוסות יפות, חשוב לקרר לילה בין האפיה לחיתוך.
אם את קצרה בזמן, אני ממליצה לחתוך לחתיכות לפני האפיה, כך יהיו חתיכות יפות יותר מצד אחד ומאמינה שהיה מקצר את זמן האפיה.