תודה!זה מה שמצאתי באנגלית:
- Lomito: One of most expensive cuts available, almost like a beef tenderloin. It comes cut into medallions and seared, or grilled whole and sliced afterward. Coming from near the spine of the animal, they remove the fibrous membranes before cooking.
- לומיטו: אחד הנתחים היקרים ביותר שיש, כמעט כמו שקדי בקר. מקובל להגיש חתוך למדליונים וצרוב, או לצלות בשלמותו ולחתוך לאחר מכן. הנתחים מגיעים מקרבת עמוד השדרה של החיה, מסירים את הקרומים הסיבים לפני הבישול.
(תרגום עילג שלי בצירוף תרגום גוגל)
אם הבנתי נכון מדובר בנתח נייח שלא מתאים לבישול ארוך, אלא יותר לצלייה קצרה.
יש תחת ידי נתח בשר שכתוב עליו "לימיטו בקר".
איך את עושה אותו?לדעתי הכוונה ל-לומיטו
אם זה לומיטו מקורי אז יתכן ויש איתו בעיה כשרותית בעדות מסוימות (משהו בעניין הניקור)
ואם את מדברת על לומיטו של הרב לוין מארגנטינה, אז מדובר בחלק אחר (אולי צואר אחורי אם אני לא טועה)
והוא חלק מעולה. רך, מגיע רצועות רצועות, כמעט ללא שומן ובלי הרבה עבודה ויוצא מושלם!!
מאז שקניתי אותו פעם ראשונה אני מבשלת רק אותו!
תודה!לדעתי הכוונה ל-לומיטו
אם זה לומיטו מקורי אז יתכן ויש איתו בעיה כשרותית בעדות מסוימות (משהו בעניין הניקור)
ואם את מדברת על לומיטו של הרב לוין מארגנטינה, אז מדובר בחלק אחר (אולי צואר אחורי אם אני לא טועה)
והוא חלק מעולה. רך, מגיע רצועות רצועות, כמעט ללא שומן ובלי הרבה עבודה ויוצא מושלם!!
מאז שקניתי אותו פעם ראשונה אני מבשלת רק אותו!
אני מבינה שזה לא הנתח המדובר.לדעתי הכוונה ל-לומיטו
אם זה לומיטו מקורי אז יתכן ויש איתו בעיה כשרותית בעדות מסוימות (משהו בעניין הניקור)
ואם את מדברת על לומיטו של הרב לוין מארגנטינה, אז מדובר בחלק אחר (אולי צואר אחורי אם אני לא טועה)
והוא חלק מעולה. רך, מגיע רצועות רצועות, כמעט ללא שומן ובלי הרבה עבודה ויוצא מושלם!!
מאז שקניתי אותו פעם ראשונה אני מבשלת רק אותו!
זה הלב של הצוואר (לפחות בביפלנד)לדעתי הכוונה ל-לומיטו
אם זה לומיטו מקורי אז יתכן ויש איתו בעיה כשרותית בעדות מסוימות (משהו בעניין הניקור)
ואם את מדברת על לומיטו של הרב לוין מארגנטינה, אז מדובר בחלק אחר (אולי צואר אחורי אם אני לא טועה)
והוא חלק מעולה. רך, מגיע רצועות רצועות, כמעט ללא שומן ובלי הרבה עבודה ויוצא מושלם!!
מאז שקניתי אותו פעם ראשונה אני מבשלת רק אותו!
לדעתי הכוונה ל-לומיטו
אם זה לומיטו מקורי אז יתכן ויש איתו בעיה כשרותית בעדות מסוימות (משהו בעניין הניקור)
ואם את מדברת על לומיטו של הרב לוין מארגנטינה, אז מדובר בחלק אחר (אולי צואר אחורי אם אני לא טועה)
והוא חלק מעולה. רך, מגיע רצועות רצועות, כמעט ללא שומן ובלי הרבה עבודה ויוצא מושלם!!
מאז שקניתי אותו פעם ראשונה אני מבשלת רק אותו!
אני מבינה שזה לא הנתח המדובר.
אבל אכן כן, הצוואר של הרב לוין מעולה ממש! גם אנחנו צורכים רק אותו.
מתברר שעל הארגז מבחוץ היה כתוב "צוואר (לימיטו)".זה הלב של הצוואר (לפחות בביפלנד)
והוא בשר מעולה וטעים, נקי משומן ועסיסי
אני מטגנת אותו על בצל מטוגן שום פלפלים, תבלינים (מלח פלפל פפריקה רסק עגבניות)מתברר שעל הארגז מבחוץ היה כתוב "צוואר (לימיטו)".
איך מכינים את הצוואר? בישול ארוך? פרוסות? גולאש?
תודה!
מורכב מרצועותאני מטגנת אותו על בצל מטוגן שום פלפלים, תבלינים (מלח פלפל פפריקה רסק עגבניות)
ואז בישול של בערך שעתיים (אפשר גם יותר)
אפשר לשים גם טיפה סודה לשתיה לריכוך.
כשאת פותחת אותו הוא מורכב מרצועות רצועות? או גוש אחד גדול?
ברורמורכב מרצועות
יכול לבוא בתור מנה כמו צלי ?
בדיוק.אני מטגנת אותו על בצל מטוגן שום פלפלים, תבלינים (מלח פלפל פפריקה רסק עגבניות)
ואז בישול של בערך שעתיים (אפשר גם יותר)
אפשר לשים גם טיפה סודה לשתיה לריכוך.
כשאת פותחת אותו הוא מורכב מרצועות רצועות? או גוש אחד גדול?
תודה!!אני מטגנת אותו על בצל מטוגן שום פלפלים, תבלינים (מלח פלפל פפריקה רסק עגבניות)
ואז בישול של בערך שעתיים (אפשר גם יותר)
אפשר לשים גם טיפה סודה לשתיה לריכוך.
כשאת פותחת אותו הוא מורכב מרצועות רצועות? או גוש אחד גדול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
סילבוס חדש ל-2024!
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: