בשרי בקר לטשולנט

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
צלעות מס' 2
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
נתחים שמנים לבישול ארוך.
 

הפוך על הפוך

משתמש מקצוען
מבחינת טעם הבשר, מספר 2 יוצא הכי עסיסי בטשולנט,
מומלץ להוסיף מס' 9 - אסאדו לטעם הכללי של הטשולנט.
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ניסיתי כמעט את כל הנתחים חוץ מבשר ראש, שלצערי לא יצא לי.
בעיני השילוב המושלם זה אסאדו ואוסובוקו
אוסובוקו זה זרוע שפרוס לרוחב עם עצם
יש לו מעטפת שומן בין העצם לבשר
וזה אחד הבשרים העסיסיים שקיימים בבישול ארוך
יש לפעמים מח טעים בתוך העצם
את האסאדו אני מוסיף במינון נמוך רק להוסיף שומניות
בשבת רגילה אני משתמש במספר 8 טרי, נתח מעולה
אם קונים קפוא, אפשר להשתמש במספר 88 שהוא שריר יותר משובח.

מספר 2 יוצא בסדר גמור
מספר 3 די יבש, אם מחזקים אותו באסאדו יכול להיות בסדר
מספר 4 לא כל כך מומלץ
מספר 5 נהדר אבל לא תמיד מספיק שומני.
מספר 6 אסור בעיני לשימוש בטשולנט
מספר 7 בדרך כלל ממש מצויין
מספר 8 מושלם
מספר 9 טוב מאוד רק כתוספת ולא כבשר עיקרי
מספר 10 עם חיתוך לקוביות יכול לצאת בסדר
ניסיתי כמה פעמים מספר 17 והוא בשר זול יחסית - עם תוצאות ממש טובות בטשולנט - אפשר להשיג במכירות למיניהן.
 

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ניסיתי כמעט את כל הנתחים חוץ מבשר ראש, שלצערי לא יצא לי.
שווה לנסות
אצלי טוענים שאין כמו הלחיים (ראש) לטשולנט
כל נסיון אחר, לחלקים מצוינים ג"כ, נדחה
ללחיים יש רכות מיוחדת בטשולנט, ומוסיפים ארומה וטעם לכל הסיר (לקטניות ולתפו"א)
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שווה לנסות
אצלי טוענים שאין כמו הלחיים (ראש) לטשולנט
כל נסיון אחר, לחלקים מצוינים ג"כ, נדחה
ללחיים יש רכות מיוחדת בטשולנט, ומוסיפים ארומה וטעם לכל הסיר (לקטניות ולתפו"א)

מצטרפת בחום להמלצה.
מאז שגילינו את הבשר ראש בצ'ולנט
כל בשר אחר - זה לא זה.
אבל אולי לא כדאי לכם לנסות, כי הוא חסר הרבה פעמים
ואז הצונט לגמרי יורד ברמה...
(והוא גם יקררר, לכבוד שבת קודש)
 

ביתילי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בכל בשר שתבחרו, מומלץ לא לתת לו בישול ארוך מידי, מה שגורם לבשר להתייבש
עדיף להכניס את הנתח לסיר לרתיחה כ10 דק' ומיד להעביר לפלטה.
במשך הזמן תלמדו האם טוב לנתח שהסיר יעמוד במרכז הפלטה מכוסה במגבת - מה שייתן לו רתיחה כל זמן השהות על הפלטה, או עדיף לא לכסות כלל ושהסיר יהיה בצידי המשטח.
 

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני טעמתי בעבר צונט עם בשר מספר 2.לא התחברתי.ישנם חלקים יבשים.לאחרונה אכלתי עם עוף הודו יוצא רך מעדן!!! קצת מתפרק.
 

hadas9

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
בכל בשר שתבחרו, מומלץ לא לתת לו בישול ארוך מידי, מה שגורם לבשר להתייבש
עדיף להכניס את הנתח לסיר לרתיחה כ10 דק' ומיד להעביר לפלטה.
במשך הזמן תלמדו האם טוב לנתח שהסיר יעמוד במרכז הפלטה מכוסה במגבת - מה שייתן לו רתיחה כל זמן השהות על הפלטה, או עדיף לא לכסות כלל ושהסיר יהיה בצידי המשטח.
גם אני כמעט ולא מבשלת את הטשולנט- מביאה לרתיחה , בישול קצר ולפלטה, מכוסה.
אה ולטשולנט רק בשר לחי, פשוט נימוח וטעים ברמה
 

אסתטיקה

משתמש מקצוען
מצטרפת בחום להמלצה.
מאז שגילינו את הבשר ראש בצ'ולנט
כל בשר אחר - זה לא זה.
אבל אולי לא כדאי לכם לנסות, כי הוא חסר הרבה פעמים
ואז הצונט לגמרי יורד ברמה...
(והוא גם יקררר, לכבוד שבת קודש)
נכון מאד!
 

מצב רוח

משתמש רשום
מצוי בחנויות מוצר: בקר לחמין ( של הכשר קהילות ).
איזה מספר זה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה